+1 oy
82 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından

Ya birine bir ay önce borç verdim benimde elim sıkışıkti bide kocamada demedim dedi ki 3 gün sonra verecem 6 bin TL istedi. 2 ay geçti hâlâ vermedi insalar niye böyle ya böyleleri yüzünden gerçekten ihtiyacı olup borç isteyene de vermicem bu kadına ne deyim isteyjmi ama utaniyorum

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,959 puan) tarafından

İsteyebilirsin bence. 2 ay geçmiş az değil. Onun ayıbı senin değil. Ben de zordayım nakit gerekti de.

önce (93 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (874 puan) tarafından

Şunu bilir şunu söylerim: gözden çıkartıp, unutup, arkasını aramayacağı parası yoksa insanın borç vermemeli. Diğer türlü borç ilişkileri hep bozar. 

önce (93 puan) tarafından

Çok doğru ya ama acıdım verdim çok acil dedi böyleleri yüzünden kimseye borç veremiyoz

önce (874 puan) tarafından

Çok haklısın ama işte acı gerçekler :(

+1 oy
önce (817 puan) tarafından

Kendi malinla rezil olmak işte tam bu ya.

Yemin ediyorum bende anlamıyorum bu insanları nasıl bu kadar rahat gevşek olurlar ya

+1 oy
önce (1,224 puan) tarafından

6 bin lirayı ne ben kocamdan habersiz birine veririm ne de kocam benden habersiz birine verir. 6 bin benim için büyük para. çocuklarıma 2 binlik alışveriş yaparken en uyguna en düzgün ne alabilirim diye didik didik araştırıyorum ben. 

+1 oy
önce (2,816 puan) tarafından

6 bin kenardaki paramı kocama borç vermem kusura bakmayın ama. Ödemese ya da almadım dese ne yapacaksınız. Eşinizde bilmiyormuş. Ayrıca evliliklerde gizli borç çok sıkıntı bana göre

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 247 göst.
+1 oy
6 cevap 172 göst.
+2 oy
32 cevap 1,160 göst.
+1 oy
8 cevap 264 göst.

412,471 soru

12,417,734 cevap

45,089 kullanıcı