Kac çocuğunuz var yada kac cocuk düşünüyorsunuz benm iki tane 29.yasjndayim.oglum 2bucuk. Yasinda yeni doğum yaptım kizimda kuveste 16 günlük daha rabbim ikisini bna bagslasin bn artik dusunmucem cunku olumden dondum hamileliklerim kotu geciyor ve preklemsi geçiriyorum korktum artik
1 tane evladım var elhamdülillah dünyanın halini düşündükçe birden fazla çocuk olursa nasıl olacak daha mı kötüye gideceğiz daha mı iyiye gideceğiz bilemiyorum sağlıklı bir seçim gibi gelmiyor şuan için tabi Rabbimin takdiri o isterse olacaktır önüne geçemem büyük de konuşmak istemiyorum eğitim ahlak vs açısından yetebilir miyim onu da bilmiyorum iki tane olsa eşit davranabilecek miyim bir sürü soru var kafamda tek çocuk yeter diye düşünüyorum kendi sağlığım için de öylesi daha iyi diye düşünüyorum Allah hayırlısını versin yine de
Dört düşünüyordum ama artık düşünmüyorum, üç tane var 26 yaşındayım
32 yaşındayım 3 çocuğum var rabbim nasip ederse 1 tane daha doğurup bırakacağım artık
1 tane 3 yaşında kızım var 30 yaşındayım Allah buna sağlıklı ömür versin başka düşünmüyorum
Daha 7.5 aylık. Ben pes ettim. İleride 2. Yi yaparsam da minimum 5 yaşında olması lazım delircem yoksa
2 kızım var biri beş yaşında biri 2 aylık ileri yaşlarda isterim bir tane daha Allah nasıp ederse tabi
İki kızım var biri 5 biri 3.5 yaşında Rabbim sağlık sıhhat ömür versin benim belli olmuyo bazen üçüncü olsun istiyorum (tabi ki hemen değil ) bazen de ikisi yeter diyorum Rabbim olmayanlara isteyenlere tattırsın evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
27 yaşındayım 1bucuk yaşında oğlum var 3 4 yaşına doğru Allah nasip ederse ikincisini düşünüyoruz. Tüp bebek bizim hiç doğal yolla olmadı. Korunmuyoruz nasipse olur olmazsa 3 4 yaşlarında tekrar tüp bebek.
Hyrlisyla olur inşallah
Rabbim cocuklarina saglikli uzun Omurleri Olsun insallah benimde iki tane cocugum var biri kiz 2 yasina giricek 15 subatta oglum da 8 aylik tekrar hamileydim ama dusuk yaptim. Saglikli degilmis rabbim cocuklarima saglik uzun Omurler versin diyorum 25 yasindayim
Amin inşallah
Biri 3yasinda biri 4.5 aylık 2 oğlum var sağlıkla Allah yolunda güzelce yetistireyim yeter ogluslarimi daha istemiyorum bu zamanda maddi manevi psikolojik olarak çocuk yetiştirmek çok zor Rabbim isteyenlere nasıl etsin
Sağlıcakla evine getirirsin insaallah bebişini canım
Bende yeni digum yaptım iki çocuğum var yeter çok şükür eşimde bende istemiyoruz
İki çocuk büyük konuşmak istemem ama iki bu devirde yeterli bence maddi olarak geçtim ortam çok kötü ben ikisine çok zor yetişiyorum
Eskiden hep çok çocuk isterdim etrafim hiç boş kalmasın çocuklarım başkasına ihtiyaç duymasın birbirine yetsin. 6 kardeşiz biz inanılmaz güven veren bir durum biri gelmezse digeri yetişiyor. Ama gel gör ki maddi açıdan 2 cocuktn öteye gidemem. Oğlum 9 kızım 4 yaşında elhamdülillah bana yeter Allah nasip eder sürpriz bir durum olmadıkça bile isteye zor şartlarda yetiştirerek çocuk dünyaya getirip ona haksızlık edemem
24 yaşındayım 1 kızım var bir oğlumda olsun isterdim ama artık düşünmeyi bile düşünmek istemiyorum
29 yaşındayım 3 tane kızım var 2veya ,3 hafta sonrada inşallah 4 kızımı kucağıma alacagim
Bu arada yaşları ise 11. ,10. Ve 2 yasindalar
Maşallah canım benimde 3 . Kızım yolda hayırlısıyla sağ salim doğuralim
Amin canm inşallah ❤️
Allah uzun ömür versin yavrulariniza. Ben 30 yaşındayım 15 aylik bi kızım var 1 tane daha olsun istiyorum ama esim istemiyo şuan daha ilerde olsun diyo
24 yaşındayım 3 çocuğum var
Biri 4,5(erkek)
Biri 2,5(kız)
Biri 10 aylık(erkek) bende artık düşünmüyorum Allah sağlık versin
Size de bol bol geçmiş olsun Allah bağışlasın
Allah bağışlasın 💕💐
3 tane var benim. En küçüğü 6 aylık. Hepsinin arasında 3 yaş var. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Rabbim layık olup isteyen herkese nasip etsin. Ben başka düşünmüyorum doktor da hayati riskim olduğunu ve başka yapmamamı söyledi.
29 buçuk yaşındayım 🤓
2 çocuğum var oğlum 6 olcak
Kızım 3.5 yaşında
Tekrar düşünmüyorum bu bana yettiiii🥴
3 buçuk yaşında oğlum var Allah nasip ederse ikinci olsunlar isterim iki ideal diye duaunuyorum
412,361 soru
12,413,477 cevap
44,932 kullanıcı