+2 oy
731 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,287 puan) tarafından

Kac çocuğunuz var yada kac cocuk düşünüyorsunuz benm iki tane 29.yasjndayim.oglum 2bucuk. Yasinda yeni doğum yaptım kizimda kuveste 16 günlük daha rabbim ikisini bna bagslasin bn artik dusunmucem cunku olumden dondum hamileliklerim kotu geciyor ve preklemsi geçiriyorum korktum artik 

56 Cevaplar

+3 oy
önce (686 puan) tarafından

Rabbim olanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Ben 33 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 5 aylık kızım var. Bende başka düşünmüyorum. Şu yaşadığımız şartlarda çocuk bakmak çok zor. Korumak kollamak çok zor. Her yer kötülük kaynıyor. 

önce (1,287 puan) tarafından

Rabbım çocuklarımıza saglik ve iman güzelliği versin iyi bireyler olsunlar

önce (686 puan) tarafından

Aminn 🤲 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,193 puan) tarafından

2 kızım var 2 yaşlarına az kaldı. bir de karnımda var 12 haftalık. kısmet olursa 3. bebekle jübile yapacağım.

yaşım da 30

sana da çok geçmiş olsun. bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah... 

Allah razı olsun snde sağlıkla al kucağına 

+1 oy
önce (939 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnaim, tez zamanda kavuşun inşallah. Benim tek ve son çocuk. Daha düşünmüyorum.

Canım ben tek cocugun sorumluluğunu almakta bile çok zorlandım, hâlâ zorlanıyorum. Eşim de çocuk konusunda takıntılı. Çocuk 18 aylık oldu hâlâ işe giderken çocuğun altınını temizlemeyi unutma diyor , takıntılı ruh hastası resmen 😂 kaynana gibi her şeye karışıyor, benim eşim ikinci çocuğu hak etmiyor. Yaşım da genç artık çocuk büyüsün hayatın tadını cikarcam 

Bebeğin cok kucuk brqz büyüsün bnce

Yok kesinlikle düşünmüyorum, elimde olsa eşimden bosanirim ve böyle bir evlilikte ikinci çocuğu yapmak doğru değil. Zaten başka hedeflerim var şu an

önce (1,643 puan) tarafından

Öleyle diyosan öyledir aşkm Allah yardımcın olsun valla . Bebisin küçükmud ben 3 4 var saniyodum valla

Yok canım ya küçük daha keşke 3/4 olsaydı🌸

+1 oy
önce (3,721 puan) tarafından

2 çocuğum var. Oğlum 38, kızım 20 aylık biz iki meyveyide tattık ❤️ şükürler olsun 29 yaşındayım bize bu kadar yeter 😁

Aynn bde kizimi eve gtrsem

önce (3,721 puan) tarafından

Gelir gelir bi bakmışsın yaş gününü kutlamişsınız 

Aminn inşallah 

+1 oy
önce (758 puan) tarafından

Oğlum var 7 buçuk yaşında ve bende preeklamsi geçirdim doğumda 36 haftalık doğdu ama kilosu iyi olduğu için kuveze girmedi.

Oğlum 2 buçuk yaşındayken hamile kaldım.17. Haftada yine geçirdim ve bebeğimi.kaybettim sonra bida hiç hamile kalamadim🥲 şuan ideal kiloma indim herseyim gayet iyi ama hamile kalamıyorum kalsam da korkum da var preeklamsi yuzunden

Rabbim şifa versin  bnde korktum artık kilo versemde istemiyorum 

0 oy
önce (4,664 puan) tarafından

Hayalimiz eşimle hep 4 taneydi rabbim 4 gebelik nasıp etti ama 2 tanesi yaşıyor biri 16 haftalık karnımda kalbi Durdu biri doğdu 3 günlük vefat etti büyük oğlum 3 buçuk yaşında en küçüğüm 48  günlük ve tüplerimi komple kestirdim ihtimali de yok geri dönüşü de yok rabbim çocuklarıma can sağlığı versin sağlık sorunum olmasaydı birtane daha istiyorduk ama doktor çok tehlikeli ölürsün dedi bizde tehlikeye atmayalım dedik

Başınız sağ olsun :(

önce (4,482 puan) tarafından

Rabbim cennetinde buluştursun sizi canım 16 haftalik kaybettigin bebeginin cinsiyeti ne idi 

0 oy
önce (956 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım . Benim 4 buçuk yaşında kızım birde 4 buçuk aylık bir oğlum var 2 tane yani. Çok şükür iki meyveden de nasip etti Rabbim.  25 yaşındayım yeter bana 

Allah bgslasin cnm 

önce (956 puan) tarafından

Amin inşallah canım cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim ❤️ 

0 oy

2 buçuk yaşında bı oğlum 3 aylikta kızım var çok sukur

Daha düşünürmusun Rabbım bgslasin 

Yok dusunmuyoruz . Hep kızımız olsun istedik rabbim nasip etti 

0 oy
önce (13,802 puan) tarafından

tek kızım var, preeklemsi yaşadım ben de 2.yi gözüm yemiyor 

Vnmde 34 hftada dogdu kilosu 1678di 

Size drek mi verdiler bna gel emzir diyorlar hortumla besliyorlar yavrumu 

ilk defa 5.gün emzirmeyi denedim. 

sonda ile besliyorlardı, yavrumun yüzü yara olmuştu.

emzirmeyi denedim, ertesi gün vermedi doktor bir daha. üşümüş bi tuhaf olmuş. 2-3 gün sonra tekrar denedik. ama ne ben tutmayı biliyorum ne o emmeyi biliyor. emme refleksi yoktu. slikon göğüs ucu denedim, bi yol gösteren de olmadı. hemşireler çok gençti kendileri daha bekar çocuk doğurmamışlar. haliyle gösteremediler. içeri de kimseyi almıyorlar. çocuk emziren herhangi bir kadın gelse daha çok yardımı olurdu. 

böyle böyle günde 1 emzirmeden günde 5 kere emzirmeye kadar devam ettik. en son artık doktor taburcu eder diyorduk. doktor geldi 100 gram vermiş nu haftasonu da burda dedi. ben tabi salya sümük ağlıyorum. doktor bana dayanamadı herhalde, istiyorsanız imza verip alın ama ben taburcu etmem dedi. 

bir iki doktora sorduk. içinde tanıdık çocuk doktoru da vardı. ilaç almıyorsa çıkarın hemen getirin bana muayene edeyim dedi. 

14. gün imza verip çıkarttım kızımı 1850 gram ile.

sonra doktora gittik, bizi emzirme kliniğine yönlendirdi.ordaki kadından Allah razı olsun. 10 dakikada bana emzirmeyi kıza emmeyi öğretti 

Ya ilk oğlumda kilosunu alınca anne uyum odasina gttim bi gece tek kaldım sonra taburcu ettiler bu bebeğime de bugun vitaminleri eksik vtamin alip götürdük kasılmalaru vardı magnezyum vernisler inşallah bi kac gune gelin alın derler çünkü kilo da almis 18.gunumuz

çok zor, Allah sabır versin ama evine ailesine gelecek minnoş

0 oy
önce (3,899 puan) tarafından

Bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz ama nasip bir hamileliğimde bebeğim karnımda öldü inşallah Allah tekrar nasip eder ikinciyi 

Geçmiş olsun cnm:((hyrlisyla yne hamile kalırsın inşallah 

önce (3,899 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (839 puan) tarafından

1 tane var. 35 yaşındayım. Allah buna uzun sağlıklı ömür versin benden bu kadar 😂😂

0 oy
önce (2,907 puan) tarafından

Tek çocuğum var Allah acısını göstermesin. Düşünmüyorum bir tane daha.

yaşında Allah bağislasin

önce (2,907 puan) tarafından

Amin inşallah. 3 yaşında 

0 oy
önce (1,358 puan) tarafından

2 kızım var bir 4 yaşında diğer 5 aylık ben  30 yaşındayım 3.cü Zatn bu devirde delilik olur benim için oyüzdn kizlarimı güzel bir şekilde büyütmek istiyorum. 

0 oy
önce (5,639 puan) tarafından

30 yasinda ilk dogumumu  yaptim,34 yasindayim. Baska cocuk dusunmuyorum. Allah isteyenlere fazlasiyla versin :)

0 oy
önce (5,527 puan) tarafından

1 kızım var çalışan biriyim ikinci olsa hiç çalışmayacam ama isterimde bir tane daha evladım olsun hayirlisi

Hyrslyla olur inşallah cnm

önce (5,527 puan) tarafından

Amin inşallah cnm 

0 oy
önce (501 puan) tarafından

3 evladım var ..dahada dusuncem yok 🙃

Gecmıs olsun canım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavus ınsallah 

Aminn inşallah saol cnm

0 oy
önce (249 puan) tarafından

Cok gecmis olsun bende 29 olucam yeni 2 oglum var 5 bucuk yasinda ve 7 bucuk  aylik baska düşünmüyoruz yeter maddi manevi cok zor çocuk bakmak su zamanda simdiden korkuyorum arkdaş çevresi nasil olcak falan vatanına milletine anne babasina hayirli imanlı  evlatlar olsunlar insallahh amin.

Aminnnn ne güzel dua ettiniz

0 oy
önce (147 puan) tarafından

İki çocuğum var benim de. Evlendikten sonra çalışmak istemiyordum. Eşimle üç dört çocuklu geniş bir aile olmak planlarımız vardı. Ama tayin sebebiyle ailelerden hep uzağız. Zorlanıyoruz yanlız başına. İki çocuğu alnımıIn akıyla yetiştirir şekilde şükür edicez. Ve bir iki seneye işime geri dönücem. Nasip olursa. 

0 oy
önce (3,152 puan) tarafından

Geçmiş olsun alalh bebeğini sana bağışlasın, 4 yaşnda ve 18 aylık 2 oglm var 27 yaşındayım 3, ye bakacak kafa yok önlemimi aliyorm ona rağmen olursa yapacak bişi yok ;) 

Bide kızınız olsa tam olur

önce (3,152 puan) tarafından

Çok zorlanıyorum ikisine yetemiyorum gbi geliyor , ben kolay hamilede kalamiuorm bilmiyorm ya şuan için 3,düşünmek  çok erken :))

0 oy
önce (1,732 puan) tarafından

2 çocuğum var 1 kız 1 erkek eşim 3 ü istiyo ben istemiyodum ama bende son günlerde istemeye baslamıstım ki bugun rahmin sol tarafında kist oldugunu öğrndim çok moralim bozuldu tetkikler yapıldı kan sonuc bekliyorum 

Rabbım sağlık versin inşallah 

önce (1,732 puan) tarafından

Amin inşallah 🤲🏻

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 794 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
28 cevap 589 göst.

412,056 soru