+1 oy
261 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Sorum yukarida benim mi sadece böyle acaba

15 Cevaplar

+1 oy
önce (1,193 puan) tarafından

1. sebep camların sık açılıyor olması olabilir.

2. sebep evin sık süpürülmüyor olabilir (robot süpürge almadan önce benimki de çok tozlanıyordu çünkü haftada bir süpürüyordum evi. meğer sorunum yerdeki tozların havalanmasıymış robottan sonra toz da yok oldu.)

3. sebep, evin normaldir de sen çok titizsindir

benim aklıma gelenler bunlar

aa evet o da mantıklı. ben bu durumu en çok banyoda farkediyorum. kıyafet sebepli toz en çok banyoda oluyor bizim evde

önce (35 puan) tarafından

Çamaşır asıyorum ondan oluyor

önce (12,950 puan) tarafından

Kız bende hiçbiri yok yine toz yine toz. Ne çok titizim. Hergün süpürüyorum. Kış malum camlar kapalı. Kurutma var çamaşır asmıyorum. En fazla 2 günde süpürürüm oda çok nadir ama deli gibi to var valla

-srn- eğer dediğin gibi sahiden titiz değilsen bilmediğimiz bir 5. sebep var demektir :) bulursan bize de seslen ;)

önce (12,950 puan) tarafından

Kız vallahi öyle. Gerçekten titiz bi insan değilim yani. Ama inanki Hergün süpürüyorum ertesi sabah köşelere bak hep toz. Holum beyaz yerler taş köşeler resmen toz. Parmağımı bi sürüyorum kararıyor. Koltuklarım altları açık bi eğiliyorum toz hep. İstanbuldayım bence onun etkisi var 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (4,048 puan) tarafından

Benim zemin kat oturma odamdan kapı bahçeye açılıyor. Soba da yakıyoruz sürekli havalandırdığım için de çok toz oluyor. Annem sürekli açmaz arada havalandırıp kapatıyor onun evi hep temiz gibi😂 tabi bizde çocukla harekette çok oluyor bence o da bir sebep

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Her gün silmeme rağmen toz bitmiyor 

Benimde ya kendimi pis hissediyorum 

0 oy
önce (13,798 puan) tarafından

evin yola yakınsa toz bitmez. ama genel olarak toz bitmiyor. evim yola bakmıyor 15.kat toz sürekli. e havalandırmak da lazım evi, sürekli süpürmek silmek lazım. hava temizleme makineleri de bilemiyorum artık. evde full hijyenik ortam dışarısı pis, e bu da hasta eder insanı. kafam çok karışık 

Ana yol benim evim yani zeminin bir usttu evim

önce (13,798 puan) tarafından

senin ev tozlu olmasın da kimin evi tozlu olsun bacım

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

Benimki çamaşır sebebiyle imiş kurutma makinesi çözdü mevzuyu

0 oy
önce (52,013 puan) tarafından

bende merak ediyorum bunu kendi evimizi bildigimiz icin mi gozumuze batıyor acaba 

Valla öyle kendim sürekli silerim yine kirleniyor iki küçük çocugum var ondan mı diyorum acaba

0 oy
önce (3,721 puan) tarafından

Yanlız değilsin dostum hemen hemen hepimizin evi öyle 

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Ben her gün robota süpürtüyorum her gün toz alıyorum ama yine tozlanıyor. Evim sobalı onun pisliği ayrı yetişemiyorum 🥲

0 oy
önce (347 puan) tarafından

Ben çok cam açarım hem ondan hemde çamaşır asarım ondan tozlaniyor o yüzden her gün süpürge açıyorum 

0 oy
önce (1,070 puan) tarafından

Hegun supuurnsilerimt halA yoz hele yatak odası kıyafet tgiyip cikariyoz diye sanırım hegun supururum ama cocuklarimda sabit oturmaz ondandir

Valla biri bir buçuk biri dört yaşında yaramazlar çok dağıtıyor 

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Benimde evim yerden ısıtmalı hergün süpürüyorum 2-3 günde bir siliyorum yinede çok tozlanıyor

0 oy
önce (1,902 puan) tarafından

Battaniye koltuk örtüsü ya da bazen salonda yatildigi olur o zaman yastık örtü taşınırsa çok toz oluyor. Yatmak için mümkünse en sadesi tercih edilmesi gerekiyor örtülerin falan 

0 oy
önce (2,558 puan) tarafından

Tek sebebi biz pasakliyiz bende bıktım usandım tozdan dışarı yağmur olduğu için malesef kıyafetler icerde kurutuyorum ve cami sık sık aciyorum yoksa bana daral geliyo tabi tozlarda hiç bitmiyor:( 

0 oy
önce (846 puan) tarafından

Bende hep özenmisimdir ilik gibi evlere buz gibi sanki yaşayan yok ne toz ne iz hicbise ama benimki oyle olmuyor siliyorum arkamı dönüyorum hoop toz içinde nedenini çözümünü bulursan bi haber ediver bacim 🤣

0 oy
önce (866 puan) tarafından

Benimde aynı evim müstakil ondan olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 642 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 656 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.