+1 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba kizlar 39+1 gebeyim su 2 3 gündür kasılmalarım oluyor uyuyamıyorum hareket etmekte zorlanıyorum ve 2 çocuğum daha var biri anaokuluna gidiyor. Eşim taksici her an her yerde uzakta olabiliyor bu gün annesi aradı gel bizde kal dedi doğuma kadar rahat edemiyorum bekar kaynım var kayinpederim var çocuklarda oraya gidince ayrı bir simariyor durmuyorlar onlar şımardikca dedelerinin yüzü düşüyor ben çocuklara durun yapmayın dedikçe daha çok geriliyorum ama bunu eşime anlatamiyorum gidelim nolcak sen yatarsın diyo hayır yatamam erken kalkmak zorundayım bir işin ucundan tutmak zorundayım çünkü içim rahat etmiyo anneme söyledim böyle böyle diyolar diye hani ben bekliyorum ki annem bana desin ki rahat edemiyosan ben gelirim sana veya kız kardeşini gönderirim tam tersi de iyi git kal o zaman dedi o kadar çok sinirlendim ki sanki beni kaynanam doğurmuş siz napardiniz tepkiniz nolurdu 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (952 puan) tarafından

E annene açık qcik söylesene kız kardeşimi gönder ya da sen gel diye, el değil ki ailen sonucta. Neden hep onların söylemesini bekliyorsun. Benim kız kardeşim gel dediğimde gelmez zorla getiririm 😂

önce (2 puan) tarafından

Yavrum söylemedim mi saniyosun hamileliğim çok zor geçti eşim yüzlerine söyledi gelin kızın yanında durun diye kız kardeşim eşimin yüzüne bize güvenerek mi yaptiniz dedi o laftan sonra ne o bir daha gelin der nede ben derim

-Reklam-
+1 oy
önce (2,730 puan) tarafından

3cocugum var 3.ye hamile kaldgimsa bobreklerim sisti ve sol.yanimi bi sure hareket ettiremedigm yam.uk sekilde kaldim kaynnam gel bana bende kal dedi ama kizlarim onlarin evinde rahat edemiyor kayinpeder en ufak seste bagiriyordu susun diye oyuzden herseye ragmen onlarin rahatligi icin rvimde durdum aci ceksemde baktim onlara 1haftayada duzeldim zaten bence iyi dusun derim nasil nerde raht edersen orda kal

önce (2 puan) tarafından

Bende öyle diyorum en azından Perşembe gunu doktora gidiyim doktor net bir şey söylerse ona göre hareket ederim

+1 oy
önce (1,218 puan) tarafından

annene açık açık anne gel doğuma kadar bende kal deseydin ya :) belki ara bozmak olur diye düşünerek öyle demiştir

önce (2 puan) tarafından

Söyledim defalarca hep bir bahaneyle geldi önüme doğumdan sonra bile gel 40in çıkana kadar bizde kal ben babani kardeşlerini bırakıp nasıl gelicem diyo daha çok delirtiyo beni 

önce (1,218 puan) tarafından

durum öyleyse hiç minnet etme bi şekilde idare et git ozaman

önce (2 puan) tarafından

Cuma gününe kadar dogurmazsam giderim gibi duruyo 

+1 oy
önce (2,737 puan) tarafından

Anneme tepkim çok kotu olurdu

Kaynanamada asla gitmezdim evde tek basima dogururum geberirim ama asla gitmem kaynana kayinpeder kayin evine

Çunki  asla yatamazsin surekli bi bakiş bi ima iş beklentisi nebilim bizde dogurduk şunu yaptik bunu yaptik çocuklara karişirlar sonra bebek olur yine burda kal demeler başlar lohusaligini burnundan getirirler

Bacim akilli ol baştan gitme otur evinde eşinede ben boyle rahatim de sancin olursa en fazla anbulans cagirir gidersin her kadinin yaninda illa birileri olmali diye bir kaide yok 

önce (2 puan) tarafından

Bunu bende söylüyorum Allah var kaynanam annemden daha güzel bakar yemin ediyorum ikinci dogumum korona zamanına denk gelmisti ben doğum yaptım odaya geçtim annem kardeşlerin korona olmuş diyip beni o halde hastanede bırakıp gitmişti kaynanam gelmişti bakmıştı o yüzden anneme öfkem çok hani belki akillanmistir diyorum ama yok anam nerde git kal o zaman kaynananda diyo sonrada sürekli kaynanaya gidiyosun bize gelmiyosun diye tripleniyolar

+1 oy
önce (139 puan) tarafından

Annene kız kardeşimi gönder desene bacım nolacak biraz kalsın yanında

önce (2 puan) tarafından

Söylemeden yapması lazım ama yok soylesemde Kardesim gelmez bize mi güvendin yaptın der yine bende hamileyim demem saçını başını yolarim onun :)

Valla bilmiyorum kaynana evi hiç rahat olmuyor bacım 

önce (2 puan) tarafından

Yani ama yapacakta çok biseyim yok eşim inat çünkü zorlada olsa götürür 

Ah bu kocalar ya anne evlerini cennet sanıyorlar ya valla deli oluyorum

önce (2 puan) tarafından

Oda kendine göre haklı senin ailenden sana destek yok bari bizimkiler destek cikiyo onlara gidelim diyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 269 göst.
+4 oy
28 cevap 457 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.

412,295 soru

12,411,318 cevap

44,849 kullanıcı