0 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,684 puan) tarafından

Kızlar temmuz ayı gibi inşalah tatile gitmek istiyoruz hiç gitmedik eşimle ama ne nasıl nereye gideriz hiç fikrimiz yok mugla mı güzel Antalya mı birde eşim öyle denize girmeyi sevmiyo bu dedigim yerlerde gezilecek yerler varmı cok otel mi tutsak villa mı kiralasak apartmı kiralasak yani arada gireriz suya eşim villada olsak daha rahat ederiz diyo ama veya başka zehirde olabilir nereler güzel nereyş tavsiye edersiniz sizin kiraldıgınız villa siteleri varmı veya apart önerileri 

10 Cevaplar

0 oy
önce (3,013 puan) tarafından

Butcenize bagli cnm, fiyatlar ates pahasi, villacim.com dan kiralamistik cok eskiden o zaman bu kdr ucuk degildi. Villa kiralarsan yeme icme sana ait, evde gibi yemek isleri send eolabilir :) Muğla da heryerde deniz var, secenek cok. Antalya yi cok bilmiyorum, ama Mugla derdim galiba ben

-Reklam-
0 oy
önce (863 puan) tarafından

Villa düşünüyorsanız kaş a bakın derim. 

0 oy
önce (2,944 puan) tarafından

Ben Alanyalıyım, Temmuz Ağustos'ta aklı olan Akdeniz'e gitmez :) Ege derim ben.

önce (138 puan) tarafından

Cehennem ateşi gibi gündüz dışarı çıkamıyoruz 😂

0 oy
önce (4,512 puan) tarafından

Antalya buyuk bi sehir. Yani gezmek istesende cok vakit alir gezilecek yerler. Ben muglayi daha cok seviyorum oraya giderdim tercih edicek olsam. Hem gezilip gorulecek doga ve tarihi yerleri var.

önce (3,684 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (3,333 puan) tarafından

Villada kalınca yeme içme işi yine kendin yapıyorsun tatilin bi amacı kalmıyor zaten evde hep yapıyoruz yemek temizlik. Ben her zaman otel tatilini tercih ediyorum mis gibi açık büfe saati gelince git ye. Ekstra havuzdayken barda hamburger pizza kek kurabiye saatide oluyor çocuklar seviyor. 

önce (89 puan) tarafından

Gittiğiniz otel var mı tavsiye edebilcen

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Ben zaten Antalya'da yaşıyorum eşimin halası ve kuzenleri otel ayirtmis Side tarafında adına bakayım içinde çocuklar için 8 e yakın havuz var çok fazla etkinlik alanı varmış temiz olduğunu yazmışlar bixim çocuklar küçük ücretsiz iki kişi 5 gece 78 bin civarı biseydi bir Antalyalı olarak çok lüks olsa bile her otele gitmek çünkü kitlesel zehirlenmeler çok oluyor havuzdan denizden çok mikrop kapma vakası çıkıyor yazın eğer kalabalık değilsen villa tercih edebilirsin Muğla'da gitmek istersen çok güzel koylar var oludeniz tarafında yalnız balıklar çok ısırıyor eşim olmpyos da bile göremedi o yüzden o tarafları pek tercih etmiyorum :) kaş da güzel villalar var 

0 oy
önce (6,318 puan) tarafından

ben villayi cok asiri sevdim . niye otelde olsak vocuk uyku saati de odaya tikiliyorduk. aksam ccklar erken yatiyir odamiza gdiyirduk iki disariyi turlayip. villada ccklari uyutup havuza gir cik olayi guzel. is iyoe aman aman olmuyir aksamlari hep mangal yaptik .m yani aksam yemegi erkeklerde biz sadece salata yaptik annemle.sabahlari ben kahvaltiyi hazirlarken annem vocuklarla iynadi havuzda annem kahvaltiyi toplarken ben gectim vvklarla takildim falan . bulasiklar zaten makinaya atip makinadan alip sofraya kiyduk. oyle aman aman zor is guc yok vok rahatti valla. disariya gezmeye iki gun viktik cikmasak bile olurmus vok asiri sicak ve cocuklarla gunduz gezmek sefil oluyor insan. deniz vok tuzlu gozleri yandi diye agladilar kumlar cik sicak kizgin ayaklarim yanio diye agladilar :) o yizden bize en guzel secenek villa. vu senede villa tercih etcez

0 oy
önce (39 puan) tarafından

bilgim yok ama ins bir gun kocamla biz de villa kiralayip guzel ve rahat bi tatil yapariz ya. canim oyle bir tatil cekiyor

0 oy
önce (8,121 puan) tarafından

Biz 2018 de balayı için villa kiralamıştık gayet memnun kalmıştık. 

0 oy
önce (3,799 puan) tarafından

Ben muğlayı daha çok beğeniyorum Temmuz'da antalya'da zor durursun sıcaktan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
10 cevap 339 göst.
0 oy
9 cevap 262 göst.