0 oy
363 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (255 puan) tarafından

Selamlar herkese.nasilsiniz kizlar ben bi kac aydir kayinvalidemlerle kaliyorum evimiz hazirlanana kadarda burdayim ve namaz kiliyorum.bu yuzden de gusul icin gunasiri ve ya her gun dusa giriyorum normaldede her gun yapardim ama simdi kafama taktim sonucda gusul icin yikandigimin farkindadir.haliyle birazcik utaniyorum bir benmi garibim yoksa sizdede oluyormu onlarda kaldiginizda filan.bununla nasil basacikabilirim.yani utanmam normalmi acep:)

9 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından

En İyi Cevap

Rahatlayayim diye yazdim daha da utancim artdi siz bendende betermissiniz kizlar yaa😄😄😄

-Reklam-
+1 oy
(188 puan) tarafından

Kayınvalidem de çok samimi olmama rağmen sanırım ben de utanırım :) hatta ısrar eder dışarı çıktığımızda falan gelir rahatsız olduğumu kızım bir duşunu aldı haket falan diye ben de eve girmekte biraz zorlanırım

(255 puan) tarafından

Yaa haklimiymisim utanmakda o zaman 🙀

+1 oy
(6,436 puan) tarafından

yani bende uyanirim alisik degilim bende kndi annemlerde kaldim 5 bucuk ay sabahtan aliyorduk dusu gece kalkmiyirduk. namaz kilmiyoruz allah affetsin o yuzden gece hemen alayim durumu sart degildi . yazdi sicakdi pandemi vardi haliyle zaten hergun dusa giriliyitfu zaten

(6,436 puan) tarafından

kayseriye esimin halasina gireriz bir haftaligina o der yunman gerekirse sicak su var gunes enerjisi surekli sicak su var hic cekinme der:)) yunmak =yikanmak

(188 puan) tarafından

Ahah yunman 😂

0 oy
(14,090 puan) tarafından

canım abdest için olmasa bile insan günlük kendi temizliği için yıkanır yani. 

(255 puan) tarafından

Oyle tabi bende her gun yaz aylarinda neredeyse gunde uc kere yikanan biriyim ama iste gusul icin oldugunda bunu ben biliyorum yaa oda biliyordur diye dusunerek geriliyorum ne kadar yapiyorum kizim kafana takma normal bi sey diye ama yok olmuyor insallah cabucak kendi evimize cikariz da rahatlarim yaaa

(14,090 puan) tarafından

o dediğim gibi anlar mı düşüncesi ama zaten karı kocasınız yapmadığınızı düşünmüyordur😂

0 oy
(693 puan) tarafından

Utanmam ya ben 😃

(255 puan) tarafından

Dimi yaa normal bi sey sonucda.aslinda simdi fark etdim ben bu postu her kes seningibi yazsinda bende bir nebze rahatlayayim diye actim sanirim ama yazanlarin neredeyse hepsi utanirmis🤭😄

(693 puan) tarafından

Ben utanmam 

0 oy
(443 puan) tarafından

Ayyy birlikte oturmaktaki en buyuk sorun bu bence ya iyiki birlikte oturmadim hic 

(255 puan) tarafından

Aynen oyle cok feci bi sey:)

0 oy
(2,624 puan) tarafından

Birlik oturunca hiçte utanmadım alışmıştım artık ssjjsj

(4,343 puan) tarafından

Kıız ona da mı utanıyon hamama git bari her gün😂 rahatla diye dalgaya vuruyorum🤗

@gencanne25 çok mantıklıymış gı

(2,624 puan) tarafından

Ciddi misin ssjsjsjs o adamdan nasıl cocuk yaptın o zmn baci sjsjsj

@cicikus eşim kendisi çağırırdi gel kese yap öyle öyle bizde yolumuzu bulduk sjsjsjjsjs 

(4,343 puan) tarafından

😂😂 rahat yaşamak için mecbur alışılmalı ya yoksa daha çok dert olur insana. Bizimkiler köyde ben sadece köyden temiz gelip eve gelince hemen yatmak için orda duş alıyorum ahshah

(2,624 puan) tarafından

Ahahahhaha seninkide mantıklı haa sjsjjs

(4,343 puan) tarafından

Çok iyi oluyor valla o yorgunlukla gelip işin olmadan temiz temiz yatmak ahahah 

0 oy
(563 puan) tarafından

Off en büyük dert. Ben aylarca kaldım beraber. Hala ara ara gideriz haftalarca kalırız.  Utnıyor insan çok zor oluyor benim için. Hele ki kaynım evdeyse daha çok çekınıyorum 

(255 puan) tarafından

Oyle vallaha

0 oy
(1,242 puan) tarafından

Yani evet banyom odamda olmasa çok sıkıntı yaşardım ama çok şükür evi yaptırırken onu akıl ettiler odamızda banyomuz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
15 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sulemhmt (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 784 göst.

413,271 soru

12,442,862 cevap

46,050 kullanıcı

Kategoriler

...