0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar bazen görüyorum ama kayboluyor oğlum 4 yaşında ve yaramaz bir çocuk sürekli kapılardan vesaire atlar belki de önceden morluk oluyordu ama dikkat etmiyordum internette baktım Allah korusun Allah uzak etsin losemi falan yazıyordu 

Ben de dün randevu bulamayınca aile hekimine götürdüm böyle böyle dedim fotoğrafları gösterdim bunlar morluk değil sararma bir yere vurma morluğu dedi eğer geçiyorsa sıkıntı yok dedi ama mesela kulak memesinde omzunda vesaire hani dersin hocam sürekli bir morluk görüyorum orada o zaman araştırma yaparım dedi işte internetten falan bakma dedi senin dediğin şey düşünmüyorum dedi eski falan sonuçlarına baktı kan sonuçları temizledi zaten benim oğlum topuk kanında bir hastalığı çıktı ve vitamini eksik doğuştan ilaç kullanıyor 6 ayda bir kontrole götürüyoruz yani 6 ayda bir kan veren bir çocuk kızlarla lütfen içimi biraz rahatlatın 

5 Cevaplar

0 oy
(3,525 puan) tarafından

Nazlı çocuk bu bacım bu kadar da psikolojini bozma düşüyorlar vuruyorlar ondan oluyor benimkinin de öyle 

Kocanın hastalığını bıraktın şimdi de oğluna taktin kafayı 😱

(134 puan) tarafından

Gerçekten haklısın yani psikolojim maf olmuş durumda 

(415 puan) tarafından

Gerçekten destek almanız lazım psikologa gitmen lazım herşeye internetten bakılmaz doktorda gerekeni söylemiş zaten

-Reklam-
0 oy
tarafından

Doktor gerekeni söylemiş ne söyleyeyim ki

(134 puan) tarafından

Ben hastalık hastası gibi bişey oldum 

Psikolojik olarak çok kötüyüm 

tarafından

Böyle düşünme canım sakınan göze çöp batar 

0 oy
(2,802 puan) tarafından

Cocugu sall nazli bi sorun gözükmüyor 

(134 puan) tarafından

İnşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
(1,012 puan) tarafından

E bundan oğlumda da var çocuk bu düşüyor çarpıyor oğlumu geç bende de çok var  carpiyorum bende surekli temizlik yaparken neyden korktun ki ben tam anlamadım 

(134 puan) tarafından

İnternette bişeyler yazıyordu canım 

Onun için çok korktum hemen panik atak hastası gibi biseyim zaten

0 oy
(21,573 puan) tarafından

Benim oğlum da 4 yaş. Bacaklarında morluk eksik olmuyor nerdeyse. Bu çok normal. Kulak memesini biri severken eziyor olabilir mi. Benim eşim öyle seviyo çocukları. Geçen gün oğlumun da kızımın da kulak memeleri morarmış. Kızdım bir sürü eşime. Şimdi şöyle takip et sen bundan sonra. O kulağındaki diğer yerlerindeki morluklar geçiyor mu  tekkrarliyor mu? Bundan sonra onu tskip et. Bacsklari koşarken carptiklari için morarabilir ama hep 

(134 puan) tarafından

Kulak memesinde morluk yok canım 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 496 göst.
0 oy
6 cevap 311 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep64 (677 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 61 göst.
+1 oy
1 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,450,841 soru

23,822,867 cevap

318,383 kullanıcı

...