0 oy
367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (677 puan) tarafından
Selam kızlar arkadaşımın 4 aylık bebeğinin önce diz kapağında sonrada kalçasinda morluklar oluştu ve çok huysuz emmek istemiyor.çocuk doktoruna götürdü kan değeri çok düşükmüş mesela 45 olması gerekirken 15 çıkmış hemen hematolojiye yönlendirmiş hematoloji de salıya randevu vermiş.aranizda hiç yaşayan var mı nedeni ne olabilir.internetten baktığımızda lösemi falan diyor.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm oğlum da da var sürekli çarpıyor düşüyor bacakları kolları sanmıyorum çok mu yoğun morluk
(677 puan) tarafından
Yok cnm bu da küçük herhangi bir çarpma falan yok önce diz kapağı çevresindeydi iki gündür de kalça kısmında çıkmış
-Reklam-
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Morluklar çok mu belirgin 
(677 puan) tarafından
Diz kapağındaki halka şeklindeydi alt katmanları gibiydi ama ben kalcasindakiji görmedim
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hiç okuma internetteki şeyleri içini karartma. Geçen yıl bacaklarım (1er karış) mosmor oluyor diye gittim. Burun kanaması falan da vardi. Önce çok korkuttular lösemi olabilir diye sonra çok şükür pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Ama 2 hafta stresten mahfoldum. İnşallah bebisinde de önemli bir şey yoktur. 
(677 puan) tarafından
İnsAllah yoktur cnm sanada çok geçmiş olsun evet internett3 hep lösemi yazıyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allah korusun canım inşallah değildir. Benim arkadaşımın babasında böyle anlattığın gibi lekeler çıkıyordu ve malesef lösemi teşhisi kondu inşallah değildir. Bizede haber ver 
(677 puan) tarafından
Evet cnm benim yeğenime 2 yasinsa yakalandı onun belirtileri biraz daha farklıydı.arkadasm çok üzgün tüp bebekti çünkü:( çok teşekkür ederim
(25,181 puan) tarafından
İnşallah değildir canım Allah şifa versin inşallah
0 oy
(7,615 puan) tarafından
İnşallah öyle bir şey değildir Rabbim korusun inşallah 
(677 puan) tarafından
Amin cnm insAllah

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 595 göst.
0 oy
5 cevap 370 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
24 Ekim 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kizmaaskim (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,494,671 soru

24,417,931 cevap

351,380 kullanıcı

...