+1 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (20,674 puan) tarafından

Selam herkese nasılsınız herşey yolundamı ♥️

Ben iyiyim elhamdülillah işlerimi bitirdim markete gttik alışveriş yaptık yemek düşünüyorum çamaşır sericem boya yaptık günümüz çok güzel geçiyor ♥️ akşama neler yapacaksınız kızlar 😂

image

15 Cevaplar

+2 oy
(7,406 puan) tarafından

Kocamla kızıma köfte kızarttım biri yedi işe gitti biride çizgi film izliyor şunu içeyim kendime salata yapıcam gibi biraz bulaşığım var yarının beslenmesi hamur işi ne yaparım bilmiyorum flaşımla çektim elektrik yok Allah'tan kahveyi yapmıştım üşümeden gelse bari 

image

(20,674 puan) tarafından

Ay hemen gelir inşallah ellerine sağlık bende kremalı mantar çorbasj var köftemi yapsam başka bişeymi bilemedim ya

(7,406 puan) tarafından

Kabuklar meloşun bu arada 🤣 köfteyi buzluğa yaptım ama canları çekmiş efenim ikiside etobur olunca tabi neyse kolaylık oldu banada hazırda varsa iyi olur seninde 

(20,674 puan) tarafından

Aynen öyle doymuşlar aradan çıkmmışlar 😀😀

-Reklam-
+1 oy
(16,598 puan) tarafından

Ispanak çorbası yapan vami daha önce bana tarif verebilecekler yazabilir mi ? Post acmim 🤣🤣🤣🤪

tarafından

Eltim yapmıştı geçen çok güzeldi ben de ilkkez denedim

(20,674 puan) tarafından

Tarif ver gı o zamaaan 😂😂

tarafından

Bilmiom ki kuzum ben bizde klasik mercimek şehriye tarhana :D

(46 puan) tarafından

Ay daha bugün yaptım kendi yaptığım tarifi veriyim. Ispanaklar sirkeli suda bekletilir temizlenir doğranır. Sonra bir adet soğan doğrayın tencereye soğan ve yağınızı alıp biraz kavurun üzerine göz kararı salça ekleyin kavurun ve ben bir çay barxağı pirinç ekledim ıspanağıma göre sizde göz kararı ekleyin. Sonra pirinç soğan salça kavrulduktan sonra ıspanak eklenir tuz ve baharat eklenir kavururlur ıspanakalar sönünce üzerine bende sumak suyu koydom normal suda olur. Ve kaynayacak. Havuö evde yoktu sizin varsa tarife ekleyin. Çocuklrm durmuyor umarım anlaşılır yazmışımdır. 

(1,203 puan) tarafından

Ispanak ve rendelenmiş havucu azıcık kavurup kaynatıyorum. 

Terbiyesi için yoğurt, 1 yumurta sarısı ve azıcık un karıştırıp, diğer karışıma ekliyorum.

Sosu için 1 soğanı küp küp doğrayıp tereyağında kavurduktan sonra biraz nane ve pulbiber ekleyip karışıma ekliyorum. 

** eğer mümkünse tavuk suyu ile yapılınca süper oluyor.

**benim çocuklar için arada içine tel şehriye de koyuyorum. 

+1 oy
(3,884 puan) tarafından

Mercimekli bulgur, mantar çorbası, salata yapacağım inşallah 

(20,674 puan) tarafından

Voov güzel bi menü👍

+1 oy
(305 puan) tarafından

Aleykum selam canim ben hic bi is yapmadim bugun aksma kayinvalideme gitcez o ne pisirirse artik onu yeriz cocugun uyanmasini bekliyoruz esim alisveris yapmisti cocugun sekerini kasadan gecirmeyi unutmuslar onu odemeye gitti tabi onu da bekliyorum 

(20,674 puan) tarafından

Çekilmiyo demi kaynana kayınbaba bende çok zorlanırdım sevmiyorum eşimin ailesini babası öldükten sonra gitmedik ankaraya gidincede daha uğramam evlerine 

(305 puan) tarafından

Ya beni esim soguttu cok fazla gittik surekli ordaydik yeni evliydim bisey de diyemiyodum e surekli dip dibe oluncaister istemez laf soz de oluyo kirdik birbirimizi o yuzden spgudum kotu insanlar degiller bak simdi gideyim salatama cayima kadar hazirlamistir kayinbabam neler almistir yer icer bi de doldurup gonderirler ama sogudum yani 1 sene gitmesek canim istemez Allah rızası icin gitmek istiyorum belki dua ederler silai rahim olsun falan diye iste 

(20,674 puan) tarafından

Bu kadarsa hiç bişey değil kuzum idare edilir yaşlı diyip benim yaşadıklarımı duysan şoka girersin ama eşime söz verdim konuşmucam gelince hepsinden soracak hesabını

(305 puan) tarafından

Yok yok soyle etrafima bakinca ben benimkilere sukrediyorum Allah razı olsun onlardan da bak tatlima kadar getirdi onume 

(20,674 puan) tarafından

Maşallah ya valla 

0 oy
(413 puan) tarafından

Oğlan hasta onla uğraşıyorum 

image

Kaynana kesme aşi çorbası yapmış onu içerim 

(2,875 puan) tarafından

@ASENA40 öyle bı gittim 2. Yi yapıp geldim 🤣 sen nasılsın 

(20,674 puan) tarafından

Amaaaaaa nxjxjx hoy maşallah o ne kadarlık kızmı erkekmi adı neee beni hatırladınmı 😀

(2,875 puan) tarafından

Seni tabiki hatırlıyorum hatırlamam mi 😘 daha çok yeni karnimda 9 haftalık🤣 inşallah kutumuzda kız hissediyoruz 

(20,674 puan) tarafından

Hayırlı olsun aşko sağlıkla gelsinnn ♥️🌸

(2,875 puan) tarafından

Sağol canımın içi inşallah 

0 oy
(4,472 puan) tarafından

Afiyet olsun canım fırında patates tavuk salata turşu 

(20,674 puan) tarafından

Afiyet olsun tatlım

0 oy
(401 puan) tarafından

Dünden yemeklerimden az az yayla çorbası etli taze fasulye pilav var birde kısır var  çorbayı küçük kızım seviyor ona yedrrim birazdan biber dolması birde şehriye çorbası yapmayı düşünüyorum 

(20,674 puan) tarafından

Ay ne güzel yemek oldummu kafa rahat 😂😂

0 oy
(4,239 puan) tarafından

Afiyet olsun balım💜 canım yağlama istiyor yaa ama hiç halim yok yapamam😂 pilav çorba var yanına da basit bir şey yaparım nohut olabilir mesela. 

(20,674 puan) tarafından

Ben daha karar vermedim ay 😂😂😂😂

0 oy
(3,697 puan) tarafından

Dün fırında bütün tavuk yaptım turşu pilav, arkadaşım hastaydı ona da soslu makarna ve sulu patatesli köfte yapıp yolladım. Fikir olsun bacım 

(20,674 puan) tarafından

Ay ne güzelsin sennn maşallah ellerine sağlıkk

(3,697 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim. Geçen hafta ben ve oğlum hastaydik geldi her şey yapıp getirmisti. Şans  ya bu haftada kendisi kum döküyor 😔 Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah 

(20,674 puan) tarafından

Ay ne zor olur yazık ya vefalı olman takdire şayan Allah dostluğunuzu daim eylesin ♥️

(3,697 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah ❤️🤲

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Ezogelin çorbası 

Köfte patates kızartması 

Salata ayran 

(20,674 puan) tarafından

Köfte aklımdan geçiyor bakalım 

0 oy
tarafından

Hamsi tava yapcam asko,

Hamsileri tavaya dizdim salata da hazır.

Adam gelince kizartcam sadece

Genel kulturumu gelistiriyooooorem asko cekirdek-esra eşliğinde 😁

(20,674 puan) tarafından

😂😂😂😂 ya bırak mervem hepsi yolunu şaşırmış ordakilerin sen nerelerdesin bayadır yoktun

0 oy
(1,047 puan) tarafından

Ben pirinc pilavi 

Firinda tavuk patates yaptım 

Yanınada ayran yeşillik  turşu  eşim salata yemiyor 

(20,674 puan) tarafından

Afiyet bal şeker olsun 🌸

(1,047 puan) tarafından
Teşekkür edrim sizede afiyet olsun🩷🩷
0 oy
(17 puan) tarafından

Cesaretine hayran kaldım benimkilere boyayı versem evi komple boyuyor açık renk halı seremiyorum yere. Afiyet olsun bu arada 

(20,674 puan) tarafından

Büyüdü yapmıyor artık çok şükür ama zamanında az boyamadı kız komple duvar sildiğimi bilirim 😂😂

(17 puan) tarafından

Valla ne duvar kaldı ne koltuk :D darısı bize o zaman 

0 oy
(150 puan) tarafından

Lahmacun salata ayran tursu yesıllık 😀😀

(20,674 puan) tarafından

Vaov harika ♥️

(150 puan) tarafından

Gel beraber olsun 🤗

0 oy
(2,604 puan) tarafından

Sulu patatesli köfte yapacaktım ama tencere tek var evde sjsjs 

(20,674 puan) tarafından

Nasıl ya 😀

(2,604 puan) tarafından

Patates yok kıyma yok sjsjjs patlıcan var kıyma olsa karnıyarık yapardım şimdi ben ne yapimm sjsjs olmadı esim getirir ay ugrasamicam sjsjs

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 375 göst.
+1 oy
6 cevap 137 göst.
26 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (211 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 248 göst.
2 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Alperelifefe (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 929 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (958 puan) tarafından soruldu

412,774 soru

12,427,655 cevap

45,552 kullanıcı

Kategoriler

...