Hellowwww, ben bot aldım FLO da bir alana bir bedava var kendime ve eşime bot aldım. Sizler aldınız mı yoksa alacak mısınız bacılar? :d
Evliyiz biz bana sevgililer günü saçma geliyor almadık eşimde sevmiyor o günü
Biz de sevmeyiz, fırsatı kaçırmayayım dedim almışken aldım :D
Evliyken hic kutlamadik biz dogumgunlerimizi ve evlilik yildonumuzu kutluyoruz sadece
Kız biz onları da zor kutluyoz :D
Almadim almayacagim da
O da bana almadi
En güzeli canım boşver
O kim ki ona hediye alayım hak ediyor mu fazla değer başını öne eğer
Bazıları değer bilmiyor maalesef...
FLO da bütün ayakkabılarda mi geçerli yoksa sadece botlarda mi canm
Her şeyde geçerli canım, giyim de falan da vardı galiba. Ayakkabı ve botlar da var, terlikler de bile var
Kız doğru söyle kendine de almak için ona aldın değilmi:)
Ben almadım almicamda çalışmam etmem o alsın
Hahahahaahs botum yoktu benim canım, eşimin de yok kendime alırken baktım onada. Dedim alayım hem sevgililer günü hediyesi olur :D
Çok iyi yapmışsın valla güle güle giyin:)
Sağolasın canım ☺️
Ne alsam diye dusunuyorum hala doğum gununwde bişey alamamıştım 2 hediye birden alcam
Yaz yaklaşıyor ona göre bir şeyler bakabilirsin canım yada parfüm setleri var onlar da güzel
Kıyafet parfüm saat cüzdan setleri kupa bardak alınabilecek herseyi aldım 9 sene de şimdi hediye bulamıyorum ama belki kara kalem aile resmimizi yaptırta bilirim
Evet o da güzel olur, erkeklere hediye bulmak zor zaten
En çok kendine almışsın gibime geldi sjsjssj
Hahahahaahhaaa seneye bot almaktan kurtulduk en azından :D
Eşim bana iki yüzük aldı ıkı bin tl değerinde kendim sectim al bana dedim ben ona almam :D
Kız niye almıyon? :D
Eşim için para harcamamam daha makbul :D
😂😂😂
Ben oğlumun saç telinden bileklik benim saç telimden tesbih yaptı kız kardeşim o gelecek kargoya verildi
Çok güzel hediye olmuş :)
Teşekkür ederim canım ben kalıcı hediye seviyorum doğum gününde yanında değildim ikisi bir olacak
En değerli hediyeler kalıcı olan hediyeler zaten canım benim, Rabbim daim etsin mutluluğunuzu
Amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah
Amin canım inşallah
Ben kendimi vermişim başka hediyeye ne hacet.d.s.s
Sen de haklısın :D
Pantolon ve iki tane parfüm aldım
Güle güle kullansın enişte canım
Saol canım sizde güle güle kullanın...
Teşekkür ederim canım benim
1,450,509 soru
23,818,354 cevap
318,169 kullanıcı