Oğlumun dili geride diye Veli toplantısında oğluna özel eğitim öğretmeni tut demişti benjde dinlemiyor dedi bende o an oğlum seni sevmiyor ondan seni dinlemiyor oğlumun psikolojik bir sıkıntısı yok çocuk gelişim uzmanı çocuk psikologu baktı sadece dil geriligimiz var dedim.
Oda bana bilemem beni dinlemiyor asla bende oğlum yolda sizin ona bağirdiginizi bu yüzden sizi sevmediğini ve okula gelmek istemediğini söyledim
Veli tüm velilerin ortasında benim oğluma özel çocuk diye etiketledi bu konuşma cuma günü oldu
Ve dün yani pazartesi beni idareye şikayet etmis
Ben ona oğlum seni sevmiyor sen ogluma bagiriyirsun demişim
Gittim müdür ve rehberlik öğretmeni ile konuştum öğretmeni çağırın yüzleşecem dedim gerek yok dediler bir süre komustuk anlatım hak verdiler eve geldim öğretmene msj attım konuşmak istedigimi söyledim
Konuştum neden bana değilde idareye benu şikayet ediyirsun sen toplum içinde oğlumu etiketledin dedim asla ben bunu demedim kesinlikle yalan dedi ve.. benim sahitlerimde var istersem 3 şahit gotururum ama cimere şikayet ettim ugrasmam
Neyse bana dedi sen dua et beni seni bozmadım o ortamda bende dedim sen kim oluyorsun da benu bozacaksin sen dua et ben sana birşey demedim baktım birden ayağa kalktı asla senle bir daha konuşmam böyle yaparsan oğlunu okula da almam dedi atistuk eve geldim
Bugün yine müdürle konuşmaya gittim benden önce bu şartlar altında devam edemeyeceğini bu veliyke baş edemiyorum demiş ben gene olanı anlatım ve cimere millî eğitime şikayet edeceğimi söyledim müdür baya uğraştı ikna etmeye çalıştı ama nafile
Cimere şikayet ettim bile
Şimdi bunu okuldan alırlar mı yani sonuç alır mıyım ne kadar sürer bilgisi olan var mı