Bugün biri oğlumu gördü bunun arkasından erkek gelecek dedi . kaşlarının arasında mavi bı damar varmış ordan anlamış. Var mı sizde de böyle bir inanış
İkinci oğluma hamile iken cinsiyeti bilmiyorduk daha teyzem büyük oğlumun burnunun oradaki damara bakıp kesin kız dedi ikinci çocuk için eşim kız hastası zaten kızım olsun diyordu adam sevindi dedim ki inananma doktora gittim erkek dedi eşim diyor ki doktor bir daha baksın kızdır kız diyordu 🤣🤣 inanmam yani
Benim ilk oglumda yoktu ikinci de erkek oldu. Hurafe bunlar.
İnanmıyorum ama kızımın da vardı herkes arkası erkek dedi. Şuan hamileyim doktor da erkeğe benzetti ama tesadüf bence
Oğlumda aynı damarı görüp arkası kız diye de erkek diyen de oldu. Sonuç kız
Benim oğlumda da öyle demişlerdi bana da 😄 daha ilk cocuk benim de
Ben inanmıyorum ama bende var küçüğüm erkek büyük oğlumda var küçüğüm erkek ama tabi bunun gerçek olduğuna inanmıyorum ben
Uydurma kizlarimin hep oyle kas arasi
Mavi damarı bilmem ama tesbih gerçek dene besme ile avucunu aç diğer elinle tesbihi yuksekler avucuna tut eğer tesbih yuvarlak dönerse kız sağ sol düz gidsrse erkek bide kaç çocuğun olacağını gösteriyor şuana kadar on yirmi kişi denedik hepsine doğru yanıt verdi
AA evet bunu bnde biliyorum gerçekten de tutuyo
Evet vala bı kadın vardı ondan duydum kaç kişiye yaoti goulzumun önünde hepside tütü hata çocuğun olmicagina kadr cikiyor
1,488,446 soru
24,330,390 cevap
345,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın