+1 oy
396 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Bugün biri oğlumu gördü bunun arkasından erkek gelecek dedi . kaşlarının arasında mavi bı damar varmış ordan anlamış. Var mı sizde de böyle bir inanış 

28 Cevaplar

+2 oy
önce (2,384 puan) tarafından

Hurafe kesinlikle 🫠

-Reklam-
+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Bneim kızım da da var gören herkes arkası erkek diyor 2 yaşında hala var damar ömür boyu kalacak mı acaba bende onu merak ediyorum

önce (1,747 puan) tarafından

Yüz büyüdükçe deri altı yağ tabakası arttıkça silikleşir, arkadaşımın da bebekken varmış ama şimdi yok belli olmuyor hiç☺️

önce (7,949 puan) tarafından

Benimde var bebeklikten beri çok belli olmuyor ama yakından belli yani geçmiyor azalıyor belirginligi 

+1 oy
önce (354 puan) tarafından

Oğlumun var ama arkasından kız geldi. 

+1 oy
önce (148 puan) tarafından

Bnde duydum bunu 

+1 oy
önce (191 puan) tarafından

Bende duymuştum onu benim oğlumda da var hamileyüm buda erkek bana doğurunca geçicwk diyolar ama geçermi bilmiyorum kimiside nazar damarı diyor net hangisi doğru bilmiyorum

+1 oy
önce (215 puan) tarafından

Benimde kızımda var ve bana da her gören söylüyor bunu 17 haftalık hamileyim ve doktor erkek dedi eğer değişmezse cinsiyeti hurafe gerçek olacak 😁

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Vallahi bak beni  kızımda var mavi damar hemen kazara hamıle kaldım  erkek oldu.. Şimdi çocuk defterini kapadk eşimle rabbım bunları buyutmeyı nasıp etsın bize yeterli bu kadar.. Ama  korkarım oğlumun da iki kaşının arasında mavi damar var allah korusun  rabbım olmayana versın. Ben artık çocuk bakamam çok yoruldum  

+1 oy
önce (739 puan) tarafından

Ya bu olabilir mi Allah aşkına :) böyle şeyler garip geliyor bana. Adamın kromozomundan X ya da Y gelecek. Bundan önceki çocuğun yüzündeki damar maviydi demekki şimdi Y kromozomu göndrricez hadi bakalım mi diyor içerde hücreler :D 

önce (906 puan) tarafından

Evet hücreler görüyor canım sen biliyomusun bakiyolar mavi damar varmı diye ona göre x mi y mi karar veriyorlar haha 😂😂 post sahibine değilde böyle şeyleri yayan insanlara bişey demek istiyorum diyemiyorum 

+1 oy
önce (13,618 puan) tarafından

Benim de büyük oğlumun tam dediğiniz yerde damarı var arkası kız bunun dediler ama ikinci bebeğim de oğlum oldu bu durumda sizinki doğru :) 

+1 oy
önce (736 puan) tarafından

Oglum 3.5 yaşında bahsettiğiniz yerde mavi damarı var 27+3 haftalık hamileyim cinsiyeti kız

+1 oy
önce (932 puan) tarafından

benim kızımda 3 buçuk yaşında dikkat çekecek şekilde o damar bebekken daha da belirginde aynı şeyi diyodular peşi erkek şuan 36 haftalık hamileyim bebeğim erkek

+1 oy
önce (724 puan) tarafından

İnanmayın lütfen şöyle şeylere biri bir kere atmış cinsiyeti tutmuş her zaman olacak diye birşey yok. Oğlanın yüzü güzel kız gibi arkası kız bunun derler erkek olur. Kese şöyle duruyor kız olur kese böyle duruyor erkek olur. Boş hepsi atıyorlar kafadan.

+1 oy
önce (4,210 puan) tarafından

Benim ilk kızımda da öyle söylediler ikincide kız bunda da var sen düşün 😄 batıl inanç 

+1 oy
önce (18,814 puan) tarafından

Benim kaynanamda diyor öyle oğlum var ikinciyi istiyorum bakalım 

+1 oy
önce (6,176 puan) tarafından

Bende yok ama çevremde var işin garibi tutuyoda heee😊😊

+1 oy
önce (1,008 puan) tarafından

Kızımda vardı erkek dediler gerçekten de oğlum oldu 🥰🙂

+1 oy
önce (3,842 puan) tarafından

Bu değilde ben yüzüne söylenene inanıyorum oğlum kız güzeli, arkası kız oldu 😁

önce (31 puan) tarafından

Öyle bişey de mi var

önce (3,842 puan) tarafından

Tabi burda da bu meşhur, her yörenin inanci kendine 😁😁

+1 oy
önce (5,613 puan) tarafından

Benimde varmış annem her der   arkasından erkek kardeşim oldu kızımında var inşallah benimde bir oğlum olur insan her meyveyi tatmak ister

+1 oy
önce (1,746 puan) tarafından

Oğlumda var o damardan hamileyim 20 haftalık şu saatten sonra yanlış söylemedilerse kız😂 ensedeki saçlara bakarakta erkek dediler yüzük testide erkek çıktı ama kız şuan 😂😂😂

+1 oy
önce (14,757 puan) tarafından

Bana ark demişti benim kız da var senin kız da mavi damar yok arkası erkek değil diye 😂) sonuç  3 yaş olacak oğlum var ☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 477 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 394 göst.
5 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 833 göst.
26 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu

412,431 soru

12,416,239 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...