+1 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Bugün biri oğlumu gördü bunun arkasından erkek gelecek dedi . kaşlarının arasında mavi bı damar varmış ordan anlamış. Var mı sizde de böyle bir inanış 

28 Cevaplar

0 oy
önce (4,398 puan) tarafından

İkinci oğluma hamile iken cinsiyeti bilmiyorduk daha teyzem büyük oğlumun burnunun oradaki damara bakıp kesin kız dedi ikinci çocuk için eşim kız hastası zaten kızım olsun diyordu adam sevindi dedim ki inananma doktora gittim erkek dedi eşim diyor ki doktor bir daha baksın kızdır kız diyordu 🤣🤣 inanmam yani 

-Reklam-
0 oy
önce (4,526 puan) tarafından

Benim ilk oglumda yoktu ikinci de erkek oldu. Hurafe bunlar.

0 oy
önce (747 puan) tarafından

İnanmıyorum ama kızımın da vardı herkes arkası erkek dedi. Şuan hamileyim doktor da erkeğe benzetti ama tesadüf bence 

0 oy
önce (20,375 puan) tarafından

Oğlumda aynı damarı görüp arkası kız diye de erkek diyen de oldu. Sonuç kız 

0 oy
önce (3,672 puan) tarafından

Benim oğlumda da öyle demişlerdi bana da 😄 daha ilk cocuk benim de

0 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Ben inanmıyorum ama bende var küçüğüm erkek büyük oğlumda var küçüğüm erkek ama tabi bunun gerçek olduğuna inanmıyorum ben 

0 oy
önce (474 puan) tarafından

Uydurma kizlarimin hep oyle kas arasi

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Mavi damarı bilmem ama tesbih gerçek dene besme ile avucunu aç diğer elinle tesbihi yuksekler avucuna tut eğer tesbih yuvarlak dönerse kız sağ sol düz gidsrse erkek bide kaç çocuğun olacağını gösteriyor şuana kadar on yirmi kişi denedik hepsine doğru yanıt verdi

önce (32 puan) tarafından

AA evet bunu bnde biliyorum gerçekten de tutuyo 

önce (506 puan) tarafından

Evet vala bı kadın vardı ondan duydum kaç kişiye yaoti goulzumun önünde hepside tütü hata çocuğun olmicagina kadr cikiyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 479 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 447 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
5 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 833 göst.
26 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu

412,502 soru

12,419,234 cevap

45,148 kullanıcı

Kategoriler

...