Eğer eşinizle/erkek arkadaşınızla şimdiki haliniz gösterilse ilk buluşma anınıza tekrardan gitmek ister miydiniz?
Hayır 😂
Kesin, net 😂
Evet kesin ve net 😂 ama eşimden dolayı değil eşim daha iyilerini hakkediyor bence ben ne evlenilecek ne de anne olacak bir kız değilmişim 😂
Saçmalama. Ben seni az buçuk tanıyorum. Hiç de öyle değilsin
Teşekkür ederim ❤️ kendi yapımdan olayı öyle konuştum yoksa eşimide oğlumu da çok seviyorum tabi ❤️
Hayır gitemzdim evde kalırdım yine gitmezdim ya
Diyorsun. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Hayır derdim sonuna kadar da hayır olarak kalırdı
Bu kadar anneci aileci olacağını bilseydim cidden hiç tanimamayi isterdim
Bizim de öyle sorunumuz var. En son büyük bir kavga ettik yine. Terapiye başladık. Bilmiyorum, belki de sorunlar farklıdır. Profesyonel destek mi alsanız ki?
Kabul etmiyor
Onlara yedirecek parası yokmuş
Millete derdimi mi anlatacağım diyor
Aslında ailesinden biraz uzak dursa
Ve hatalarini Kabul etse ortada sorun kalmayacak
Ama asla kabul etmiyor suçlu oldugunu
Başkaları onun yüzüne bu durumu vurmazsa asla anlamaz
Hayır kesinlikle U dönüşü yapardım.
Ya. Hakkında hayırlısı olsun 🤍
Bende gitmezdim.
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım 🤍
Bende yazdığın gibi şart koyardım ek olarak kendimden ödün vermezdim o zaman ki saflığımın yerine şimdiki aklımı kullanırdım
Evet. Kesinlikle öyle. Tecrübelerle ne hale geldik, değil mi?
Öyle gerçekten canım eşimi çok seviyorum ama kör kütük aşık olunca insanın gözü bişey görmüyormuş hala aşığım seviyorum ama bazı şeyler işte önceden görülemeyebiliyor cahillik olunca
Biz görücü usulü tanıştık evlendik. Çok şükür diyorum. İyi ki eşim olmuş 🥰🤲🏻
MaşaAllah size. Rabbim göz aydınlığı eylesin sizi birbirinize 🤲🏻
Amiiin inşallah Allah razı olsun ne güzel bir dua ettiniz 🥰🤲🏻
Ben her şeye rağmen seviyorum kocamı bundan iyisini bulabileceğimi de düşünmüyorum o yüzden gitmek isterim
Anladım. Rabbim huzurunuzu daim etsin 🤲🏻
Amin canım Rabb'im huzur hanelerimizden eksik etmesin inşallah
Valla koşarak giderim ben böyle bişey görmedim kendimi onun yanında prenses gibi hissediyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
MaşaAllah ne güzel ❤️
Bulusmayi dugun salonunda yapardim
Ooooo bu da güzel cevap 😎
Kocam da kocam ♥️🤗
Bir daha o güne dönsem buluşmazdım. O anki kişiye sıkıca sarılıp sence de değersizleşmiyor musun derim
İsterdim bizim zamannimizda korona dönemiydi pek eşimle gezemedim ama yine güzel günler geçirdik ilk gün gördüğüm gibi aşığım ona
buluşurdum evlenirdim de ama bazı konularda taviz vermezdim sanırım o tavizler bir kez verildiğinde geri dönüşü çok zor oluyor
Buluşurdum eşim benim hayatım da iyiki dediğim şeyler arasında ilk sırada Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah
Yolda araba falan çarpardı hastaneye giderdim az daha hasar alırdım
Elbette ki giderdim
412,380 soru
12,414,415 cevap
44,964 kullanıcı