Buraya kolay kolay bisey aktarmam ancak üzgün olduğum bir konuyu paylaşmak ıstiyorum.düşündükçe sinirden kendimi yiyorum özetle şöyle eltimle çok sıkı fıkı değiliz ama aramızda da büyük bir sorun yok neyse onun kızı bir yaşında . bende iki dakikalığına yanına çıkmak istedim büyük kizimida aldım yanıma biraz vakit geçirirler diye. onun kizi azı dişini çıkarmış azı miydi sivri diş mi derken afaki kucağıma aldım gel bakıyım dedim severek gidikladim ağzını açtı baktm gördüm dişini sonra eve geldim bi baktım kocaman mesaj vay efendim niye bakmışım da bidaha o hareketi yapmicakmisim hastalık bulasirmis sanki ben vebaliyim çok zoruma gitti açıkçası çok üzüldüm ama suç bende niye gidersin ki dimi yanına
O ne be görmemişin çocuğu olmuş misali hiç sevmem öyle titreyen insanları. Öylesine ne kadar mesafeli olsan daha iyi
Pes ya sonuçta tanımadığın birinin çocuğu değil ki evet korur annesi ama bu da fazla yani
Bizde cocuk büyütüp koruyoruz ama onun yaptığı gibi yapmadim hiç
Ne kadar saçmalamış eltinn madem bu kadar önemsiyor evine kimseyi almıcak ozaman ben olsam daha işim olmaz öyle biriyle
Evet benim de 1 yaşında kızım var onunla yaşıt hasta diye yanına çıkarmadım bizde cocuk büyütüyoruz bizde koruyoruz çocuğumuzu ama yaptığı ile resmen evime gelme çocuma dokunma diyor
Sende ona mesaj attığın da öyle cevap verseydin ne demek istiyorsun sen bizde çocuk büyütüyoruz tek sen değilsin deseydin
Neler yazdım ama uzatmak istemedim artık çünkü çok üzüldüm gerçekten
Tam olarak eltiniz neye kızmış anlamadım, niye yüzüne o an derdini söylememiş onuda anlamadım. Ben olsam yüz yüze konuşurum olayi büyütmeden. Baktim anlamiyor eyvallah der mesafe koyarım
Bakmayla mi bulasiyormus mikrop demekki sen bana her baktiginda ben ondan enfeskiyon oluyormusum yazsaydin .***** sey sinir oldum
Eltin kaç yaşında sen gittikten sonra mesaj atması çocukça olmuş
Küçük sayılmaz 3 yas kucuk benden 20li yaşlar diyim
Sen ne yazdın onun söylediklerine karşı
Söylenmesi gerekenleri yazdım daha da evine gelinmez senin dedim
İyi yapmışsın gereksiz yere kalp kırmış o da ama neyse artık hak ettiği değeri verirsin sende
Elini agzina sokmadigin surede actigi agzindan kenardan bakmakta ne sakinca varmis anlamadim.araya mesafe koy belliki senin gibi degil niyyeti
Evet bende öyle düşünüyorum artik
Ben cevap vermem önce eşime anlatırım yüz yüze gelirsekte lafımı esirgemezdim
Kaba bir davranış olmuş. Ben sessizce kırılırdım.
Ben sessiz kalamadım maalesef
daha sevineceğine ne güzel eltim gelmiş evladımı sevmiş diye aman boşver bir daha da bu son olsun de içinden eşine de göster mesajını da silme hiç cevap da verme o yokmuş gibi davran artık ben burdan sinir oldum valla
Çok sinir bozucu dimi bana yazdığı ilk mesaj beynimde yankılanıyor resmen
Muhtemelen hayatım boyunca ne evine gider ne de çocuğunu kucağıma alırdım çokta lazım değil sonuçta
Yok yok elimi sürmem daha
Ben olsaydim cevap vermwz sadece tamam yazar bidahada konusmazdim.meraba meraba olurdu.insanlarla munakasaya girmeyi sevmiyorm ben netim oyizden belki ama boyle insanlarla munakasaya girsen sseni suclu cikarirlar.bence bidaha gorusme derim.yanj akrabalik var mecburiyet olur ayni topluluga girersnz ondada mesafe iyidir derim
Aynrn oyle oldu sonunda ben suçlu oldum aşırı tepki vermisim
Doğru diyosun yaz, hiç uzatma hiç de canını sıkma.
Daha da önünde düşse kaldırma çocuğunu.
Ne ayıp onun yaptigo
Kesinlikle böylelerin çocuğu önünde düşse bile onlar sen baktın nazardan düştü derler
Onu hakkediyor evet
Tabi tabi suanlik hiç tavir falan yapma hiç umursama 1 gram canını sikma
Ama bidaha da önünde düşse kaldırma bunu çok ciddi söylüyorum he
Parmağınla mi baktın merak ettim canım
Yok kiz gözümle baktım ellemedim
Oha hani ozaman saçmalamış
Ay ciddi olamazsın ne insanlar var ya Rabbim
Sen uyar canım çocuğunu fanusun içine koy öyle büyüt mazallah biri dokunur mikrop kapar
Ben olsam daha elimi hiç bir şeyine surmezdim sorunlu kişilik belli
Kuşum naber
Hiç bir şekilde muhatap oluncak biri değil uzaklaş :)
Terbiyesizin teki ben olsam bir daha muhattap olmam
Allah aşkına ne cevap verdin ve i ne dedi
412,167 soru
12,407,823 cevap
44,686 kullanıcı