0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (609 puan) tarafından

özellikle birden fazla kişinin olduğu kalabalık yerler de konuştuktan sonra inanılmaz bir pişmanlık hissi başlıyor. utanç içinde hissediyorum keşke konuşmasaydım diyorum. insanların hakkımda neler düşündüklerini çok kafaya takıyorum. keşke umursamaz gamsız takıntısız biri olabilseydim.

5 Cevaplar

+2 oy
(181 puan) tarafından

Öz güven yetersizliğinden kaynaklanıyor canım. Sen doğru olanı yapıp yerinde konuştuktan sonra kendinden hiç şüphe etme. Her zaman kendine güven. Egolu ol demiyorum ama vakarlı ol. Doğrunun konuşulduğu yerde yanlış olmaz. Kendine güven. 

-Reklam-
+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Yas ilerledikce amannn diyorsun kim ne dusunurse düşünsün. Her insan farklıdır, gercekten boş kirici konusmuyorsan takma kafana. Hayat bunun icin cok kisa.

(988 puan) tarafından

Aynen öyle o anda söyledim ve bitti . Gördümki ben kendimi yiyip bitiriyorum niye öyle dedim yok niye böyle konuştum derken hayat akıyor karşımdaki ise unuttu gitti bile , konuştuğum kişiler oooo başka şeylerle uğraşıyorlar mesela ama sen orada takılı kalmış alıyorsun, ben bu takıntı olarak görüyorum yani orada takılı kalma , sende farket sadece bir takıntı.Emin ol herkes yaşıyor böyle bir şeyi 

0 oy
(252 puan) tarafından

Keşke benimde tek derdim böyle bişey olsaydı tabi Rabbim başka dert vermesin ama ❤️

0 oy
(9,781 puan) tarafından

Muhtemelen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var sureklı konusup abuk sabuk bılgıler verıyosunuz kendınız hakkında sonrasında düşünüyorsanız bu onun göstergesi 

0 oy
(1,035 puan) tarafından

Canım bence yapı meselesi  ben 35 yaşındayım  bana da oluyo ama şöyle  bildiğim.guvendigim arkadaslarimda tanıdıklarım da  olmuyo bu his ama güvenmediğim  insanlarda oluyor  sanırım işte dedikodu yaptıysam taşır mı başkasına korkusu kendi üzüntümden bahsettiysem  bunu ilerde koz olarak kullanirmi bence  ozguvenle alakası yok  tam tersine emin olmak yada olmamakla alakası var bence geçen aynı muhabbeti konuştuk çünkü  arkadaşımla ikimizde pişman olduk diğer kişiden kaynaklanıyor bu his bence

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
20 cevap 896 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 664 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,248 soru

12,442,248 cevap

46,030 kullanıcı

Kategoriler

...