+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Eşinizin ailesi ya da akrabaları arasında sizden sakladığı ozel konuşmaları sırları olabilir mi 

16 Cevaplar

+2 oy
(1,029 puan) tarafından

İllaki vardır ve bence olması da çok normal. Ailemiz bizim özelimiz her ne kadar evlenince daha büyük bir aile olduk vs desek bile o işler öyle olmuyor. Annemle babamın her atışmasını vs bilirim mesela ama eşime niye anlatayım ? O da öyle yapsın şimdi yada önceden olan ne varsa bilmem gereken anlatsın bilmeme gerek olmayanlar da onda kalsın kimsenin ailesi hakkında herşeyi de bilmek istemem açıkçası benimkiler bana yetiyo :D 

-Reklam-
+1 oy
(553 puan) tarafından

Benim var onun yoktur 

+1 oy
(14,088 puan) tarafından

benim var, onun var mı bilmiyorum. beni de ilgilendirmez açıkçası

0 oy
(8,136 puan) tarafından

Ola bilir normal karsilarim. Çünki benimde ailemden birilerinin hakkında esime söylemediğim seyler ola bilir. Herşeyi bilmemize gerek yok .

0 oy
(419 puan) tarafından

Olamaz eşimde bende bilmemiz gereken şeyleri o an eşim yanimdayken yada ben yanındayken konuşuruz

Eğer olsaydı ben kızardım açıkçası 

0 oy
(385 puan) tarafından

Aslında olabilir, normal bişey bizim de oluyor çünkü . Ama eşim tutamaz bilmemem gereken bişey olursa bile anlatır ama sıkı tembih eder bilmiyormuş gibi yap diye . Bilirde bana söylediği bir şeyin evimizde kaldığını benden dışarı çıkmadığını. Buda bana güven veriyor. 

0 oy
(438 puan) tarafından

Oyle olmali bencede zaten 

0 oy
(102 puan) tarafından

Var evet ama benim de var söylemek istemediklerim 

0 oy
(3,984 puan) tarafından

Olsa ne olacak ki Allah karşıma çıkarıyo benim 😁 ufak tefek sinirlenirim diye söylemediklerini bi bakıyo duymusum😁

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Benim var ama eşimin olduğunun hiç sanmıyorum 

0 oy
(1,244 puan) tarafından

Olabilir. Ben asla anlatmam ailemin kötülüğünüde iyiliğinide , oda anlatmasın bana durduk yere kin tutmayayim 😂

0 oy
(307 puan) tarafından

Eşim normalde de çok ketum biridir zaten. Sır kendine ait değilse asla anlatmaz orası ayrı ama kendi ailesiyle ilgili bir şey varsa ve kötü bir şeyse söylemez ben unuturum sen unutamazsın kalbin kararır sen de bana kendi tarafındaki hiçbir şeyi anlatma der. Başta zoruma giderdi sonra düşününce hak verdim ikimiz de kesinlikle anlatmayız. Es kaza olduğum ortamda anlatılırsa ben orda değilmişim gibi ne konuyu dinlerim ne yorum yaparım beni ilgilendirmez diye.

0 oy
(26 puan) tarafından

Benı ilgilendirmez kı olsa olmasa da ama benim var ama asla karışmam aile konusuna asla oda benimkine asla karışmazz 

0 oy
(3,878 puan) tarafından

Var ki, 

ailesiyle konuştuklarını asla söylemez bana 

Çok sircilardir 

0 oy
(5,109 puan) tarafından

İllaki vardır ama ben hiç merak etmedim. Sakliyorsa vardır bir bildiği sonuçta onu ailesi beni ilgilendirmez. Ilgilendirse zaten söyler.

0 oy
(945 puan) tarafından

Hiç sormadım hiç kurcalamadım.  Varsa da olabilir hiç sorun değil. Asla merak etmediğim, umrumda olmayan bi alan :D

(136,611 puan) tarafından

karin gribi dedi dr cok rahatladim probiyotik damla yazdi cok sukur apandisit degilmis

(945 puan) tarafından

Ayyyy çoook sevindim sevdooooş.  Çok mutlu oldum. Allah beterinden esirgesin hadi geçmiş olsun :))

(136,611 puan) tarafından

cok sagol valla bende rahatladim yaa ooh bee 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,212 göst.
0 oy