+3 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

23 yaşındayım 11 aylık kızım var bazen düşünüyorum emyemek ev klasik ev işleri... çocuk eşin isteklerini çayı kahvesi evet ev hanımıyız ama  ne bileyim düşünüyorum bu kadarıyla kalmamalı her şey kendimizi geliştirmek için çocuğumuza daha iyi anne olmak için bir şeyler yapmalıyız öyle değil mi fikirlerinizi merak ediyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (553 puan) tarafından

Anne şefkati,  merhameti ,aile sıcaklığı bence cocuklar için çok önemli,  pahalı oyuncaklar,  odalar vs bana çok boş geliyor , kaliteli zaman geçirmek iyi geliyor onlara 

önce (215 puan) tarafından

Kesinlikle evet ama ne bileyim ama biz de kendimiz için bir şeyler yapmalıyız bence geliştirmek için 

önce (553 puan) tarafından

Benim kızım var ilk çocuğum 10 aylik olacak kitap okuyorum çok faydasını görüyorum,  İnterneten araştırma yapıyorum farklı tatlar yapıyorum, diğer aile fertleri ilenzaman geçirmesini sağlıyorum çok mutlu oluyor, büyükçe parkı filan öğretirim inşallah 

Çok güzel yapıyorsun canım şu anda her şeye aşırı meraklılar benim de ilk çocuğum

-Reklam-
+1 oy
önce (1,224 puan) tarafından

canım yaşın daha çok genç. bence de çok haklısın. ömrünü müge anlı izleyerek çürütme bence de. yerinde olsam üniversiteye hazırlanır şehrimdeki üniverstide okurdum. o çok zor geliyorsa halk eğitimin kurslarını araştırabilirsin. çocuğunu bırakacak kimse yoksa eğer, onun okul çağı gelene kadar evde kitaplar okuyabilir, ara sıra bebeğinle birlikte kütüphaneye falan gidebilirsin. çocuk okula başlayınca da onunla beraber çalışır, gerek kurs, gerek iş bişeyler yaparsın

ayrıca çok da haklısın. inşallah güzel bir aktivite bulursun kendine uygun.

dernek vakıf gibi yerlerde gönüllü olarak da bişeyler yapabilirsin.

kuran kursu da çok mantıklı. bazı kuran kurslarında bebek sorun olmuyor. cami içi gibi uygun bi ortamsa eğer bebeğinle de gidebilirsin belki

Evet ordakiler illa gel diyor ama ben çocuktan cesaret edemiyorum bir malum kış... bakalım önce şu kitap alışkanlığından başlasam iyi olacaktır 

kız kış olup da nolcak ortam sıcaktır zaten. güzel giydir götür. iki üç tane sessiz oyuncak alırsın yanına. yürüteç kullanıyorsan alan genişse onu da götür hatta. çocuğun daha da mutlu olur hatta. çocuklar cami gibi ortamları seviyorlar. uykusu gelince uyutur üstünü örtersin. karnı tok olsun yeter, haricinde oynar. çok olsa senin dikkatini dağıtır o da mecbur olacak zaten. oradakiler kabul ediyorsa bence güzel fikir

Gerçekten oradakiler de öyle dedi hatta biz sana yürüteç buluruz dediler Allah razı olsun onlardan..gidecem Allah'ın izniyle inşallah 

inşallah gönlünce olur herşey

+1 oy
önce (5,570 puan) tarafından

Halk egitim kurslari var cocugunu 1 2 saat bakabilcek bir yer varsa katılabilirsin hem sana degisiklik olur hem birseyler oğrenirsin tel kırma falan 

Çok güzel olurdu ama kimseye bırakmam şu anda 

+1 oy
önce (2,644 puan) tarafından

Kitap oku açık öğretime yazıl bir bölüm bitirsin şu an bebeğin küçük en mantıklısı kitap okuma 

0 oy
önce (20,367 puan) tarafından

Ben çocuğuma iyi anne olmak için yasamayamam sadece. Ben de varım bu hayatta. Evet çocuklarımı.dinyaya getirdim. Ve onları en güzel şekilde büyütmek istiyorum. Ama herkesin kendi hayatı olacak ileride. Onlar da bizim yanımızdan ayrılmak isteyecekler. O yüzden tüm hayatımı onlarin üzerine adayamam. Evet şuan küçükler ve bize muhtaçlar ama büyüdükleri zaman onlardan ayrı bir hayatımız olmadığı zaman onlar için de iyi şeyler olmuyor. O yüzden kendi hayatımız için de hayaller kurmalı ve onları gerçekleştirmek için planlar yapmalıyız. Daha küçücuksun. 

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum kendim için bir şeyler yapmalıyım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
11 cevap 371 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
13 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Havin06 (2,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,472 soru

12,417,844 cevap

45,090 kullanıcı

Kategoriler

...