+1 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Burada bir komşu var bazen kahveye gittiğim bazen çocuklar parkta oynuyor bu kadın sürekli sohbete çağırıyor Kur'an'a çağırıyor ama farklı bir cemaat ve ben de cemaatlere karşıyım yani ben kendi ibadetimi ve kur'anımı kendi evimde okuyup kendimce yapmak isterim Sürekli her hafta zorla çağırıyor gelmiyorum diyorum gelemem işim var diyorum bir kere gittim sohbetleri hoşuma gitmedi bazı yerleri bazı şeyleri mantığıma uymadı diğer komşu ile haber gönderiyor ara gelsin parktaki kadınlara söylüyor Hadi gelin hadi gelin ya zaten gelmek isteyen gelir gelmek istemeyeni zorla getiremezsin sürekli arıyor Cevap vermedim sizce ne diyebilirim yani bu kişiye karşı ki beni bu kadar arayıp darlamaması için

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,224 puan) tarafından

sizin sohbetler beni sarmıyor. sohbet dışında normal oturmalarda buluşalım de bida da çağırmaz bence

-Reklam-
+1 oy
önce (3,970 puan) tarafından

Canım direk söyle ben sevmiyorum böyle şeyleri bana ters böyle şeyler gelmek istemiyorum zorlamandanda aramandanda rahatsız oluyorum diye şöyle bir daha aramaz sanırım 

+1 oy
önce (215 puan) tarafından

Bence direkt söyle ben cemaat olaylarına karşıyım eşimde kızıyo senin yüzünden eşimle aram açılacak falan diye öyle olursa ısrar etmez belki 

0 oy
önce (3,848 puan) tarafından

Sizin ısrar etmeniz beni ikna etmeye yetmiyo aksine rahatsız ediyo lütfen çağırmayın derim

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Telefonlarini acma rahatsizim gelmeyecegim de 

Acik acikta diebilirsin neden bu kadar isdenedigin seyi kafaya takiyirsun isdemedigimiz birseyi bize kimse yaptiramaz ki 

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Bende cemaat sohbetlerinden korkuyorum artık bende olsam gelemem eşimin müsaadesi yok evimde okuyorum ibadetimi evimde yapıyorum de

önce (39 puan) tarafından

Öyle dedim zaten yine anlamıyor

önce (364 puan) tarafından

Ayyy sanane ve gelmiyorum de engelle yada direk 

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Acaba benim komşu olabilir mi sizinki 😂 yeni taşındım bı 4 ay oldu kadın beni nerde görse asansörde bahçede sohbete gel der hep geçen kapı çaldı yukarı komsudayiz sende gel dedi bunlar her gün binanın altında bir oda ayırmış orda sohbet veriyorlar her cumada bir evde toplanırlar.bende dediğiniz gibi sevmiyorum onların grubunu bana göre değil düşünceleri kaç defa öyle çağırdılar gitmedim resmen zorluyorlar artık en son eşim istemiyor diyeceğim.

önce (39 puan) tarafından

Yani gerçekten zorla güzellik olmaz ki zaten gelen insan gelir biliyorum çünkü o gün haftanın 2 günü onun evinde sohbet var ararım gitmek istersen geleceğimi söylerim Ama bunlar sürekli zorbalıyorlar

0 oy
önce (7,949 puan) tarafından

Cemaatlere karşıyım kendi dinimi mantık çerçevesinde yaşamayı tercih ediyorum diyebilirsin. 

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Seni o kadsr iyi anliyorum ki bunu acik acik soylemezsen o davet etmeye devam edecek sizin sohbetleriniz bana uygun gelmiyo icime sinmeyen bi ortamda bulunmak istemiyorum demen lazim bende yasadim bunu 

0 oy
önce (2,718 puan) tarafından

Açık açık söyle düşünceni sen bahane bulsan bile haftaya yine çağırmaya devam edecek bir kereden konuyu kapatman lazım 

0 oy
önce (13,895 puan) tarafından

hayır. diyeceğin tek şey hayır. bahane bulmak, açıklama yapmak zorunda değilsin. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,313 göst.
+3 oy
39 cevap 788 göst.
0 oy
5 cevap 315 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 63 göst.

412,472 soru

12,417,835 cevap