+1 oy
174 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (19 puan) tarafından

Seeeeelaaaam

Diyet yaparken Türk kahvesi tok tutuyor dıye gördüm de ben Türk kahvesini hıc sevmem de ben kahve cesıtlerinin hiç birini sevmem hatta latte mocha  americano filan ıcıyordum oda iştah kapamıyor  

Türk kahvesini iştah için deneyecegım  ama evde Türk kahvem bıle yok  

Kahve seven bayanlar  varsa şöyle güzel bir kahve önerisinde bulunur mu çünkü bazışarı kahveye cidden aşık çevremde görüyorum

13 Cevaplar

0 oy
önce (262 puan) tarafından

En iyi Türk kahvesi kesinlikle Mehmed Efendi 

-Reklam-
0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Mehmet efendi çok güzel. Kokusu, tadı... 

0 oy
önce (4,428 puan) tarafından

Mehmet efendiden başka icemiyordum zam gelince Karaca'nın kahvesini alayım bı deneyeyim dedim onuda beğendim oda güzel bide nette dagk diye bı marka var onu da beğendim 

0 oy
önce (1,914 puan) tarafından

Çekme makinesi olan bir yerden ince öğütülmüş oluyor onlar güzel, tadı daha yumuşak olan seviyorum ben. Mehmet efendi pütürlü ve daha acı geliyor bana 

0 oy
önce (13,837 puan) tarafından

iyi bir kuruyemişçiden alınan çekilmiş kahve en güzeli 

önce (19 puan) tarafından

Kaliteli bir kuruyemişci mı olmalı pekı  oyle heryer olmaz dimi bende takıntı varda  ya kötü bayatsa dıye 

her yerdeki güzel olmuyor. böyle çok şubeli o şehirde bilinen kuruyemişçilerde güzel olur. sürekli devir daim olduğundan bayat olma imkanı da olmaz. 

Ya bsıy dıycem size. Damla sakızlı Türk kahvesi gördüm migrosta oda diyete uygun mu

içeriğine bakmak lazım tatlandırıcı, şeker falan varsa olmaz. 

Hmm çok mantıklı sagolun

0 oy
önce (945 puan) tarafından

Taze çekilmiş alırım genelde gidemezsem de mecbur Mehmet efendiyi alıyorum o da güzel 

0 oy
önce (2,360 puan) tarafından

Mehmet efendiiiiii 🫡

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Dagk güzel baya köpük yapıyor Trendyol dan aldım

0 oy
önce (710 puan) tarafından

Canım Türk kahvesini cezveye al içine 1 çay k. Kadar toz tarçın ekle suyla karıştır güzelce 5 dk beklet tarçınla kahve yumusasin ben öyle yapıyorum.  Sonra tekrar karıştır kahveyi pişir oc canım ilk sıcağı çıkınca bu şekilde tok tutar tarcinda seker ihtiyacını karşılar mis gibi dayan iki üç defa iç alışırsın ama toz tarçın içimi yumuşatır o sertliği alır dinlendirmek de önemli.  

önce (431 puan) tarafından

Ay bu çok güzel fikirmiş. Ben Türk kahvesi sevmem. Ama faydalı bir şey. Tarçını severim. Böyle deneyeyim bakayım

0 oy
önce (8,037 puan) tarafından

Ben Mehmet efendi nin eminonunden aldım taze çekilmiş toplu alıyorum ve pakettekilerden çok daha güzel aroması 

0 oy
önce (7,304 puan) tarafından

Çekilmiş kahvenin tadı hiçbir pakette yok 

0 oy
önce (3,566 puan) tarafından

Kahve dünyasının kahvesi de çok iyi oluyor ben hep alıyorum. Mehmet efendi bi de. :)

Damla sakızlı Türk kahvesi alsam olur mu

0 oy
önce (5,503 puan) tarafından

Mehmet efendi iciyom paketim bitmeden öbürünü alırım tok tutuyo ben genelde aç karnına içerim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 207 göst.
27 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 278 göst.
19 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde 1996 Anne (1,998 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 190 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,299 puan) tarafından soruldu

412,195 soru

12,408,549 cevap

44,720 kullanıcı