0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (320 puan) tarafından

Makat geliş bebekte sonradan bir sorun oluyor mu makat doğum yapan varmı ? 

6 Cevaplar

0 oy
(29,579 puan) tarafından

Çoğu doktor yaptırmaz risk olduğu için yapanlar var etrafımda sorun yok çocuklarında

(320 puan) tarafından

Hayır normal doğum açısından sormadım vajinal doğumu normaldede istemiyordum ama böyle durmasında bir sorun olurmu diye korktum 

(29,579 puan) tarafından

Hayır ne sorun olacak çocuk nasıl rahatsa öyle durur o şekil sezeryan olsa da sorun olmaz

(320 puan) tarafından

Doktor başka gebelik geçirdin mi niye böyle duruyor falan dedi bende ister istemez korktum 

(29,579 puan) tarafından

Yok ya korkma çocuk rahat ettiği gibi duruyor

(320 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun 

-Reklam-
0 oy
(4,740 puan) tarafından

40 haftaya kadar bas assagi duran oglum son dakika goluyle ters dondu makat gelis oldu karnim agriyordu benim yan durdugu icin direkt sezeryan oldum hic bir sıkıntı yoktu şükür 

(320 puan) tarafından

Acaba ondanmı bilmiyorum bacaklarım falan çok ağrıyor yan durduğu için sanırım çok inşallah bende sıkıntısız alırımda kucağıma. Döndüğünü karın ağrısından mı anladınız 

(4,740 puan) tarafından

Evet karnima agri girdi acile gittim ters donmus dedi rahimdeki o idrar baskisi komble gitti ama egilemiyordum karnimdan karin agrisi yapiyordu ama bnm dogumdu artik doktorda beklemedi direkt sezeryana alfi cnm 

(320 puan) tarafından

Anladım çok geçmiş olsun canım 

0 oy
(916 puan) tarafından

Benimkini sezeryanla aldilar denemediler bile kuzenim makat gelis dogmus ama teyzem catir catir dogurmus 

(320 puan) tarafından

Sorun yok değil mi bebekte ben normal denemem bile korkum bebekte sorun olmasın makat yattığı için 

(916 puan) tarafından

Yoo ne gibi sorun olcak ki cocuk nasil rahat ederse o pozusyonda durur zaten dogum sırasında hem anne cok zorlanir hem once kafa gelmedigi icin cocuk nefessiz kalabilir ya da makat cakigi benzeri kemik sorunlari olusabilir bu sebeplerden riskli o yuzden de kolay kolay doktorlar normal doguma yonlendirmiyo 15 dk da sezeryanim oldu bitti oglumda cok saglikliydi cok sukur 2 gun bile durmadim hastanede 

0 oy
(2,773 puan) tarafından

Çok doğum yapmış annelerde oluyormuş sancın gelirse hemen gel dedi doktor bana sezaryen ile doğum oldu  38 de oldu dönmedi hiç şimdi de bir sorun yok üç yaşında 

(320 puan) tarafından

Benim ilk bebeğim doktorda sordu önce gebelik geçirdin mi diye bende ondan korktum 

(2,773 puan) tarafından

Yok çok doğum yapanlarda görülme riski daha çok olduğu için sormuştur 

0 oy
tarafından

eşimin kuzeni o şekilde doğum yaptı. anne de bebek te bir süre yoğun bakımda kaldı. 

(320 puan) tarafından

Normal mi doğum yaptı sezeryan mi

tarafından

normal doğurdu 

(320 puan) tarafından

Kendi tercih etti sanırım 

tarafından

evet kendi tercihiydi özelde doğurdu üstelik 

(320 puan) tarafından

Allah korusun norml olsun diyede hayatımızı riske atmaya gerek yok bence 

0 oy
(63 puan) tarafından

Evet benim bebeğim 16 aylık olacak o şekildeydi ve ben çok koekuyordum şimdi postunu gördüğüm gibi yazayım istedim. Benimki henüz 4 aylıkken ters döndü ve erken doğum sancılarım başladı sürekli sancı çekiyordum ama sürekli 38. Haftama girdiğim gün sezeryanla aldılar. İnşallah bir sorun olmaz dua et bol bol. Beni uyuttular sezeryanda görmym diye rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh

(320 puan) tarafından

Bir sorun oldumu sonrasında neden görmeni istemediler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 288 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Obir_annee044 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu