+1 oy
95 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,557 puan) tarafından

Anneler bebeğinizin gelişimi nasıl boy kilo kelime sayısı öğrendiği şeyler varmı organlarini tanıyor mu  ikili cümlesi varmı  birşey söylediğiniz zaman algılıyormu

4 Cevaplar

+2 oy
önce (890 puan) tarafından

Kilosu 12 kg yakın boyu 85 cm olmuştur 83 tü en son 21 aylık her şeyi anlıyor 1 yaşından itibaren kelime sayısı 18 aylıktan sonra epey bı çoğaldı organlarını tanıyor cümle bı kaç tane kuruyor anne gel baba gel baba muz al nus diyo muzal

önce (5,557 puan) tarafından

Maşallah benim kızımda organları biliyor bir kaç sayıda sayıyor kilosu 10500 kg boyu 85 kelime sayısı 30  ne yapsam kilo almıyor 

Çokta düşük değil canım kilosu sağlıkli olsunda 

Aynen öyle cnm popusu yer tutmuyor pek

Benimkide aynı canım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,137 puan) tarafından

Kilosunu boyunu bilmiyorum, vücudundaki herhangi bir yeri söylesem hemen neresi olduğunu gösterir,baba,gel,mama kelimeleri var çok nadirde anne ve abi diyor,bazı ****** seslerini taklit ediyor ama cümlesi hiç Yok ,bir ay sonra iki yaşına girecek,dediklerimi anlıyor yapıyor birşey istesem getirir, çoğu şeyin baş harflerini söylüyor mesela baba gitti yerine ba gi diyor, çilek yerine çi diyor 

Masallah cnm benim kızım ne desen aynisini hemen söyler kelime sayısı  iyidir

önce (3,137 puan) tarafından

Ama oğlum yaşıtlarına göre geride yaşıtları konuşuyor ama oğlum daha cümle kuramıyor,benim büyük oğlum üç yaşında konuşmuştu bakalım bu ne zaman konuşacak 

Konustukca açılır cnm benim kızım susmak nedir bilmez

0 oy
önce (11,664 puan) tarafından

23 aylık olacak 12 kg 85 cm civarı. İkili cümleler kuruyordu. Geçen gün 4 kelimeli cümle kurduğunu duydum ara ara 4 lü konuşmaya başladı bakalım kelime sayısı çok fazla. Anlamadığı hiçbir şey yok 😄

Maşallah benim kızım  herşeyi anlıyor kelime sayısı iyi ne desen aynısını der 30   yakın kelimesi var ikili cümlesi baba gitti baba gel filan

önce (11,664 puan) tarafından

Çok güzel canım. 20 aya kadar benim kızım da yoktu 2 yaşına girerken birden açılıyorlar 

Maşallah cnm 

0 oy
önce (13,857 puan) tarafından

81 cmdi boyu 18.ayda. 

kilosu 10 kız bebek

kelime sayısı var baya

ikili kelimesi yok, cümle yok

el, kol, kulak, göz gibi organları bilir

altında, üstünde, yerde gibi şeyleri daha algılayamıyor ama onun dışında hadi bulaşık makinesini çalıştır dediğimde ben sırayla hangi düğmelere basıyorsam aynı sırayla hepsine basar. 

uyku rutini oluşturuyoruz. işte diş fırçalama, pijama giyme gibi sırayla

Masallah cnm benim kız çamaşır makinesini calistira calistira bozacak düğmesini hep açıyor 

tabi canım, aç kapa yalama oldu makineler 😅 inşallah bozulmazlar😅

Açıyorum kızım kapatıyor tam yıkamadan yine başa alıyorum günde kaç kez yıkanıyor 

benim geçen fırınla oynamış yemek yanıyordu nerdeyse kupkuru olmuş 🤦🏼‍♀️

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 266 göst.
0 oy
8 cevap 389 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 207 göst.
0 oy
12 cevap 301 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,411,982 cevap

44,882 kullanıcı

Kategoriler

...