Öncelikle tesettüre uygun değil biliyorum ama kına gecesinde giyeceğim ve hiç erkek olmayacak... Sadece beğendiğiniz olursa onu soyleyin ya da sizin beğendiğiniz başka modeller varsa atın bende bakiyim.
Kapalı değilim ama bunların hiç biri de değil canım yaa daha güzelleri var bence daha da bak 🤗
Kız varsa at ben bulamadım valla, sosyal medyada kullanmıyorum
Bende de sosyal medya yok bacım 😂 trendyoldan baktin mi
Baktım heryerde olan modellerden var farklı birşey yok
İlki zarif diğerlerini sevmedim ben
2. Güzelmiş .
İki ve üç çok güzel
Boyle bı elbise düşünür müsün 38beden
Olabilir
Bende var satiyorum canım etiketli
Kaça satıyorsun
500 canım
Canım tesettürlü değilim ama bunlar sanki düğün elbisesi gibi geldi bana ama illa biri dersen siyahı beğendim ben kına için belki
En alttaki lacivertli guzel
2 guzel baska rengi yok mu
Var ama ben lacivert rengi çok severim
İllaki içlerinden biri olacaksa en sondaki bence
Tercih yapamıyorum hiç beğenmedim çünkü ama illa biri olacaksada ilk sıradaki
Fikir olur belki . Kına minnak mi büyük mu . Minnaksa eğer 3 ve 2 güzel
Yok büyük olacak
O zaman 1/4 olur
Tamam canım sağol
2.güzelmiş🤩🥰
Bende en çok ikinciyi beğendim
1. Çok begendim canım
Biraz göbeğim var nasıl durur bilemedim onu ya 38 bedenim ama sezaryen göbeğim var
Ah varya bu gobeklerden ne çekiyoruz
Bende bıktım hiç bi kıyafet giyemiyorun
Koyu rengi varsa ona bak canim
Salon kinasimi olucak
Evet canim
1 güzel canm. Daha çok sade ve şık duran abiye tarzı elbiselee tercih edilir ben öyle tercih ederdim tabi zevk meselesi. Kina sonuçta taşlı tuşlu aşırı abartılı olmaz
Bizimkiler çok abartır salon tuttular organizasyon tuttular herkes şıkır şıkır olacak :D
O zman sende sönük kalma bacım :))))
Bence 1 ama farklı bi renk sitaj çok güzel olur
Bir daha giyemeyecksen satın almak yerine kiralayabilirsin daha mantıklı olur bence bunlardan daha güzel modellerde bulursun hem
Sosyal medya kullanmıyorum internetten de bu sayfayı bulabildim ilçe de oturuyorum burada hiç abiye dükkanı falan yok düğün için gideceğim memlekete o zamanda vakit olmaz bulamam diye internetten bakiyorum
Tesettür abiyelerinin açık abiyelerden daha dar olması şaşkınlığı 🙄🙃
Bunlar eski model oldu artık ayrıca daha güzellerini bulabilirsin canım emin ol yani 🤗
Evet çok dar düğünde giymem böyle birşey ama kına da erkek olmayacak benimde hoşuma gitti o yüzden bakıyorum böyle şeylere
Çok güzellər nereden bakıyorsn canim
Dufa diye bir siteden canım
1,434,807 soru
23,597,387 cevap
305,838 kullanıcı