0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 4 yaşındaki çocuğuma öpücük hastalığı teşhisi kondu Hastalık yaklaşık bir ay önce başladı tonsilit olmuş dendi boyunda lenf şişmesi bademciklerde beyazlık burun tıkanıklığı vardı kan değerleri allak bullaktı antibiyotik verildi ama çocuk zor toparladı hala toparlanabilmiş degil o yüzden 2/3 doktor bilemediğinden bende okuduklarıma dayanarak tahmin ettiğimden hacettepeye götürdük ayrıntılı bütün testler yapıldı kan değerleri biraz toparlamıştı lenfleri inmişti orada öpücük hastalığı teşhisi kondu 

Bademciklerdeki beyazlıklar azalmış olsada hala biraz var burun tıkalı çünkü geniz eti var bu cuma yine kontrole götüreceğiz hala tam enerjik olarak toparlanmaması  beni üzüyor aranızda bunu yaşayan var mı ne kadar süre daha geçmesi lazım bir ayı geçti çünkü ...kız kardeşimde olmuştu o çok zor atlatmıştı çünkü 21 yaşındaydı ..

4 Cevaplar

0 oy
(52,187 puan) tarafından

Allah sifa versin inşallah 

(1 puan) tarafından

Teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(20,470 puan) tarafından

İlk defa duyuyorum. Allah'ım şifa versin yavrucuga. Öpünce mi oluyormus. 

(1 puan) tarafından

tükrük salgısı ile geçtiği için adı öyle malesef birçok çocuk çok belirti vermeden atlatıyormuş 

(20,470 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 😞

0 oy
(1,111 puan) tarafından

Bu beyazlık benim oğlum da da oluyo nedir aceba 

(1 puan) tarafından

Sizinki arada olup geçiyorsa bademcik taşı olabilir

(1,111 puan) tarafından

Evet canım geciyor

0 oy
(1,390 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Başıma gelmedi,  hiç duymadım çevremden kimsede de. İnstagramda takip ettiğim bir doktor var, gayet iyi geri dönüşleri var bir değerlendirin isterseniz. 

image

(1 puan) tarafından

Teşekkür ederim online iletişime geçebiliyor muyuz acaba

(1,390 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum, yazın isterseniz . Sizi yönlendirir muhakkak. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
9 cevap 460 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Asabii (589 puan) tarafından soruldu

412,974 soru