0 oy
311 göst.
önce Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından

Kızlar benım kuzenım nişanlanacak araya bir soğukluk girdi anlamadım numaramı silmişler felan benden küçüktü abla derdi şuan ismimle hitap ediyor bende nişanına gitmek istemiyorum ne gibi yalan söyleyim neden gelmedın diye sorduklarında çocuğum hastaydı mı desem 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (1,169 puan) tarafından

Hastalığın yalanı olmaz . Yalan söylemekte olmaz direk doğruyu söyleyin 

önce (347 puan) tarafından

Yengemle dayımın hatrı var ortada işte 

önce (1,169 puan) tarafından

Onların hatrı için gideceksin canım , gitmek istemiyorsan gerçeği söyle ucunda ölüm yok sonucta.  Yalan söylemekte günah 

-Reklam-
+1 oy
önce (288 puan) tarafından

Bence artık biraz bencil olmanın zamanı gelmiştir o ne der bu ne der diyerek kendimizi değersizleştiriyoruz senin yerinde olsaydım uygun olmadığımı ve gelmeyeceğini açıkça söylerdim bazen başımızı kaldırmamız lazım kırmadan dökmeden...

+1 oy
önce (5,879 puan) tarafından

Yalan söylemek yerine açıkça söyle gitsin ne diye boşuna boşuna yalan söyleyip günaha giresin ki 🩷❄️💜🙃

+1 oy
önce (2,277 puan) tarafından

Beni amcam oğlunun nisanına çağırdı telefon açıp ben de gitmek istemiyordum ve amcama ben çocukla uğraşıyorum müsait  olursam gelirim olamazsam gelemem dedim. Kızım da küçüktü gitmedim . Kimse de niye gitmedin gelmedin diye sormadı. Umrumda bile degil elalem. Beni arayıp sormayan iyi mısın demeyene millet ne diyecek diye gidemem. Gerkirse görüşmeyi komple keserim. Eşimin kuzeni evlendi onun düğününe de gitmek istemedim gitmedim. Yeni evliydik o zaman eşim tek gitti.

+1 oy
önce (366 puan) tarafından

Bu kadar basit bir sebep için yalan gibi büyük bir günaha girmeye ne gerek var? Sizi üzmeyi göze alana nazik davranılmaz. Güzelce ifade edin kendinizi, ben öyle uygun gördüm deyin. Bazen bazı şeyler söylenmeli. 

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Numarani sildigini sana karsi bir kuskugunun oldugunu nereden anladim canim?

Gitmek isdemiyorsan uygun dille ifade esebilirsin az laf sokucu vaziyette yani mesela

Buyurun gelin dedi , yankis anlama da numarami hangi sebeple sildiginizi sorsam ayip olurmu gibicesine soru yoneltsen oda sana ne tur cevap verir ona baksan ona gore hareket edersin.

0 oy
önce (1,245 puan) tarafından

Numaramı sildiğin için gelmemin gerekmediğini düşündüm de

Yengemin hatrı var ortada dayımın işte 

önce (1,245 puan) tarafından
+1

Hatır kırılacak birşey yokki benim dediğimde doğruyu söylemiş oluyorsun sadece. Ayrıca ağızdan çıkan herşey dua hükmüne geçer o yüzden böyle bir yalan söylememen gerektiğini düşünüyorum fikrim bu yönde 

Çok haklısın 

0 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Anne-babası ile aranız iyi ise yine gidilir sanki. Gider, çok muhatap olmadan dönebilirsiniz. İllede gitmek istemiyorsanız da açıkça söyleyin böyle böyle diye. 

Ya gidicem surat yapacaklar sonrada çok üzülcem biliyorum 

Bütün ailesi size cephe alıyorsa gitmeye gerek yok zaten. 

Evet ama yengem yüzsüz neden gelmedın derse me dicem ben lafım hazır olsun istiyorum

+1

Bence açıkça konuşun. Aramızda soğukluk var gibi, sırf gelmiş olmak için gelmek istemedim, diyebilirsiniz. 

+1

Çok güzel bencede öyle demeliyim 

0 oy
önce (3,552 puan) tarafından

Hiçbir şey demene gerek yok davet edilmediysen gitme canım

Daha davet etmedi ama oda illaki buyur der gitmek istemiyorum Saygı görmediğim yere

önce (3,552 puan) tarafından

Bende dayımın kızıyla konuşmuyorum kaç kere dayıma gittim aramış gel diyor ertesi gün için sonra işim var yada uzak yerdeyim dedi bende çocukları bahane ettim gitmedim oraya gidersem görüşmeyi düşünmüyorum sen nasıl mutluysan öyle yap sanz tavırlıysa birde senden küçük olupta herşeyi senden bekliyorsa zaten uzak dur derim bişey direk olursa da sen uzaklaştın bende öyle yaptım de

0 oy
önce (3,025 puan) tarafından

Hic umursamiyorum numara silinmesini filan, benimde halamin kizi oyle yapmış, hic umrumda degil, halami arayinca kizlar nasil diyede sorarim, kendini cok onemsemesinler, daha toylar. Niye sildiler diye sormaidm bile, genelde takildiklari erkekleri gormeyelim diye yapiyorlar. Gidip bir gorunup el gibi oturup gelebilirsin bence davet ederlerse. Yuz vermezsin olur biter.

0 oy
önce (373 puan) tarafından

Müsait değilim de gitme çoluk çocuk karıştırma bacim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 692 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 78 göst.
6 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Pampers (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,032 göst.