C.tesi dugun var dugune gitmek mesele degil aslinda ama esim o gece bi akrabasinda kalmaktan soz ediyor hatta şöyle ki c.tesi gecesi dugunden sonra akraba olan butun kadinlari toparlayip bi akrabasinin evine yerlestiriceklermis adamlarda toparlanip baliga gitceklermis yani pazar gunu butun gun ben tanidigim.tanimadigim.bi suru kalabalik insanin icinde durucam demek oluyor bu. Basta esimle c.tesi gecesi birlilte ayni evde kaliriz die dusunuoduk ama dun bole olucagini ogrenince hevesim kacti sonucta evinde kalcagimiz kisi esimin akrabasi uzak akrabası e benimde gun icinde yatıp kalkma ihtiyacim oluo acikiorum.bisi oluo e orda kalirsam rahatca hareket edemicemki hem bi suru insan kalabaligi hic sevmem ben. Benimde huyumdur tanimadigim insanlarin yaninda boyle rahatca hareket edemem oturamam kalkamam hem Esimde yok bu yuzden gitmek.istemiorum. bunu esimede soledim istemiorum die rahat oturup kalkamam die esim.bana birakio gidip gitmeme konusunu sen gitmezsen bende gitmem dio ama baligi sever benim esim simdi gitmesem bozulcak biliorum oyuzden kalp kirmadan guzellikle tatli bi bahane ariyotum.yardimci olursaniz memnun olurum
Bence tatlı bir bahane arama eşini mutlu etmek istiyorsan gitmelisin alt tarafı birgün kalcaksın hiçbirşey olmaz merak etme hem sana da değişiklik olur benim eşimde dahil bazı erkekler balığı çok severler eşinide bu zevkine mahrum etme canım yine de sen bilirsin
agrilsrim oluyor orada dinlenemem de
İshal oldum de :) sürekli wc giriyorum orda yapamam de:))
Yani başkasının evinde kalmak bi hamile için sorun gerçekten. Mide bulantim olur insanlar içinde rahat edemem diyebilirsin sen diledigin gibi gez hamile zor oluyor diyebilirsin anca. O da çevresine esin neden gelmedi dediklerinde mide bulantısı cok oluyor rahatsızlık vermek istemedik felan der. Şahsen biz öyle yapıyoruz düşük riski var o yüzden fazla ayakta kalması yasak diyor esim. He ama kirk yılın başı olan bir aktiviyetse azıcık dişini sıkabilirsin cantana atistirmaliklar alırsın yanina da tanıdık birini arkadaş alırsın idare edersin :/
Bahane aramana gerek yok ki buraya yazdığını esine soyleyebilirsin ya da daha kolayi var ben gitmek istemiyorum diyebilirsin.
1,502,408 soru
24,531,337 cevap
359,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın