0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar sabah eşim dustayken bir andan içimden bir ses telefonuna bak dedi baktığım zaman hiç bir yerde sıkıntı yoktu her şey normaldi sonra bir anda telegrama bakmak istedim eşim hep sohnet sayfalarına girmiş ve bu sayflarin arayış sohbet falan msjlara bakayım dedim işte atıyorum Mersin'den arayış A arayış p şeklinde grupta msjlar yazılmış eşim hiç msj yazmamış ama o sayfalara girmiş bembeyaz oldum bunları görünce ben ne yapacam ne dusunmeliyim şimdi her ne kadar msji olmasada bu sayfalara girmiş 

6 Cevaplar

+4 oy
(5,649 puan) tarafından

Eşlerin 2T’den kesinlikle uzak durması lazım. 

1.si telegram

2.si tiktok 

(5,649 puan) tarafından

Canım telegram cidden iğrenç bir uygulama yakınındaki kişileri gösteriyor. Eşine sorman gerekiyor. Eşinin verdiği cevapla tatmin olabileceksen tabii

(5,649 puan) tarafından

Ee canım meraktan indirmişir o zaman. ☺️

-Reklam-
+1 oy
(112 puan) tarafından

Yok mu bir şey diyecek

0 oy
(8,166 puan) tarafından

Ne gibi mesaj sayfasi? Onu yazmamissin. 

(112 puan) tarafından

A p msjlari 

(8,166 puan) tarafından

A. P.mesaji ne demek. Ben fransiz kaldim olaya

(2,371 puan) tarafından

A p ne ayol ?

(112 puan) tarafından

Bilmiyonmu ya

0 oy
(438 puan) tarafından

Tepkini koy ki daha fazlasini yapmaya cesaret edemesin suc bastir biraz bu zamana kadar telefonuna bakmadim diye firsat bilip siteler mi aradin sen demekki guvenmemek gerekiyo sana bi kavga cikar silkelensin 

0 oy
(683 puan) tarafından

Birşey yazmasına gerek yok sonuçta girmiş mi girmiş bence az sessiz kal takip et söyleyince bir dahakine siliyorlar

(112 puan) tarafından

Ne Zamana kadar takip edim

(683 puan) tarafından

Bir süre et 1 hafta 10gün et yani şimdi söylersen bu sefer telefonunu kontrol altına alır siler yaptıktan sonra bak bende çok kıskanç takıntılı biriyim çok fevriyim bir şey olduğunda hemen söyledim söyledim şimdi siliyor artık şifresini kendim çözdüm gizli gizli bakıyorum ihanet aldatma görmedim başka birşey takip ediyorum gördüğümü kendi telefonumdan çekiyorum kanıt olsun diye sende çek telefonunda dursun. Şimdi susuyorum takip ediyorum sonra ortaya dökücem

0 oy
(5,052 puan) tarafından

Telegram da her pohh var bacım sohbet sitelerinden tut ön.. sitelerine varıştane benim eşim de iş gruplarını takip ediyordu ben rahatsız olunca sildi telegramı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mhf (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 555 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 58 göst.
17 saat önce Diğer kategorisinde pinar_klc80 (6 puan) tarafından soruldu