+1 oy
206 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (127 puan) tarafından

Bebeklerinizle banyo nasıl yapıyorsunuz? Beraber yapalım diyorum üstünü çıkarırken bile çığlık çığlığa. Şuan acil banyo yapmam lazım ama kendisini ikna edemedim. Gusül vs bunu nasıl alıyorsunuz? ( 16 aylık) 

19 Cevaplar

+3 oy
önce (205 puan) tarafından

Bacim mama sandalyesini banyoya ya ds kapisinin onune getir ver eline bisey o oyananama kadar gir cik hemen ben hep oyle yaptim acil durumlarda cocugu niye sokacaksin ki illa 

önce (3,824 puan) tarafından

Bende aynı yorumu yaptım bu şekilde yapardım bende duşa kabine havlu asardım beni görmesin diye bide

önce (127 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
+3 oy
önce (3,824 puan) tarafından

Mama sandalyesi varsa onu banyonun önüne yada içine koy bebeğini de sıkıca bağla çizgi film falan aç telefondan baksın

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (2,490 puan) tarafından

Gusül alırken 16 aylık bebekle  mi alacaksin  onu niye yikiyirsun kendinle 

önce (7,800 puan) tarafından

Eline telefon ver mi :) 

Niye şaşırdın zora girince vermiyor muyuz 

Aniden tuvalete girereknwn vermiuir muyuz

önce (7,800 puan) tarafından

Büyük  kizım 5 yaşında ona açtığım zamanlar var tabi ki ama bebekken vermedim daha küçük geldi bana yaşı . Küçüğüm 1 yaşında video falan bilmez 

Canım  ilmese bile o sesle görüntüyle oyalaniri ben zora girince veriyorum o anlamaya çalışana kadar çıkarım zaten

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (12,974 puan) tarafından

Banyonun içine neden sokuyorsunki. Dök önüne oyuncakları daha cama falan çıkamaz. Banyonun kapısının önüne mesela kapıyıda açık bırak diğer kapıları kapat. O oyalanırken 10 dakkada gir çık

Oturduğu yerde asla kalmaz ki.  Banyoda duşa kabin vs yok.  En fazla bir iki dk içinde yanımda biter. Bende mecbur onu duş aldırıyormuş gibi yapıp öyle yapardım. Ama bu aralar buna kanmıyor.

önce (12,974 puan) tarafından

Sabaha bırakmayacaksın o zaman canım işini. Telefon falan veriyormusun bilmiyorum ama ben 10 dakka öyle kandırdığımda olurdu valla

önce (6,334 puan) tarafından

zateb 16 aylik vocuk yuruyordur baglasan durmazki oturmaz . o gezinirken gir yap banyonu. sonucta illaki bi cekmeceyi falan bisaltip dagitacak. giyindikten sonra da o dagilan yeri toplucaksin temizliceksin bu kisir döngu

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (1,001 puan) tarafından

Keşke eşin olduğunda hemen girip çıksaydın eşin bakardı yada oyuncakları dök oyalanbilcek bişeyler ver hemen gir çık 

Babası ile hiçbir şekilde durmuyor. Benimle temas halinde olmak istiyor. Böyle oturup oyun oynamak ona göre değil. O banyoda suyla oynarken ben işimi hallederdim. Fakat bu aralar banyodan nefret ediyor

+2 oy
önce (7,949 puan) tarafından

Bu şekilde çocuklar anne bağımlısı oluyor işte o hatayı bende yaptım. Sen ağlasa da durmasa da babasına bırak zamanla alışacak canım. Ayrıca mahremiyet eğitimi bebeklikten verilir ben kızımla hiç aynı anda soyunup duşa girmedim yapılmaması lazım. Ama onun dışında herşeyi kucağımda yaptım çocuk bensiz hayatı bilmiyor mesela. 

Eşim ilgilenmez tam bir telefon bağımlısı. Çocuk düşse anca o zaman bakar o da ağlamasına. Ki çocuğa zaten tahammülü yok. Teşekkür ederim

+2 oy
önce (4,944 puan) tarafından

Genelde uyuyunca yapıyordum o aylarda yoksa eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken giriyorum

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (5,570 puan) tarafından

Oglen uyumuyor mu uyuyunca hemen gir çık

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (3,848 puan) tarafından

38 aylık olanı kulağından tutup zorla içeri atıyorum 😁 20 aylık ilk banyo yapacağını anlayınca mızıldanıyo sonra kaçarı yok ikna oluyo kuzularım benim 😁 kuvete oyuncak koysan mı 

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Onun banyoda ne işi var allah aşkına. O kapının önünde dursun gerekirse siz kapıyı kapatmayın açık dursun. Hemen 5 dakikada duş alıp çıkın

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (1,224 puan) tarafından

çocuğu uyutunca gir çık, banyoda önüne oyuncak koy oynarken yıkan falan. çocuğu da yıkamana gerek yokki. 

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (372 puan) tarafından

Beni izliyor oyuncak getiriyor götürüyor bekliyor bende alıyorum hiç banyo sırasında sorun yaşamadım

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (6,334 puan) tarafından

16 aylik vocugu baglasan durmazki. o icerlerde gezinirken gir 5 dk yap cik yani vok zor degilki. yada iyurken gir cik

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (7,355 puan) tarafından

Hiç kızımla aynı anda banyo yapmadım kendini yıkarkende severdi suyu zaten yıkar çıkarırdım hemen 

Bu aralar banyoya girmiyor girmek dahi istemiyor. O kenarda oyalanırken ben kendi işimi hallederdim. 

önce (7,355 puan) tarafından

Oyuncak vs ver canım önüne hızlıca yapar çıkarsın zaten dönem dönem oluyor öyle çocuklarda 

Teşekkür ederim

+1 oy
önce (1,088 puan) tarafından

Eşin gelince yap o baksın sen yap benim çocuğum 6 yaşında ben bile hala eşim varken yaparım ben en çok deprem falan düşündüğüm icin

Teşekkür ederim

0 oy
önce (52,061 puan) tarafından

benim kizimda etinden et kopariyo gibi agliyordu banyoya girerken duyan dovuyorum zanneder o sekilde agliyodu☺️ gusulu esim evdeyken aliyordum normal banyoda kizimla girip o kovada su oynarken aliyodum

Teşekkür ederim

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Benim oğlum 2 yaşında daha hiç birlikte duşa girmedik şu an anca kendim banyo yapabiliyorum o tekken bütün odaların kapısını kapatırım kendi üstüme de kilotla atlet giyerim çünkü 1 kere bakmaya geliyor bana o şekilde banyo yaparım çok acilse o aylarda mümkün değil bırakıpta banyo yapmam ya da birlikte yapmayı uygun bulmuyorum zaten 

Teşekkür ederim

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Eğer banyonun içinde dusakabininiz varsa bebeğinizi bebek küvetinin içine oturtup içine bacaklarını geçmeyecek kadar su koyup oyuncaklar koysanız köpük ve oyuncak  bebek de ekleyebilirsiniz..tabi cocugunuz durur mu içinde bilmiyorum benimki 5-10 dak durur banyomuzda sıcak 

Teşekkür ederim

0 oy
önce (5,631 puan) tarafından

O uyumadan asla banyo yapmıyorum ya da eşimin gelmesini beklerim 

Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 319 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.