Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1759554215b96b17e4170992f841e07f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Yakını cezaevinde olan varmı bakabilir mi-Aile & Aşk
+2 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından

Kardeşim kavgadan dolayı tutuklandı. Ben evliyim tabi soyadı farklı birde yeni girdi içeri pazartesi acık görüş varmış beni alırlar mı birde iki tane coxugum var küçük onlara müsade var mı bilenler yazabilri mi

12 Cevaplar

+1 oy
(1,237 puan) tarafından

Hangi cezaevindeyse googleden oranın yönetmeliğine bak ordan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Ablası olduğun için girebilirisn soyad öenmli değil. kişi sayısı sınırlı çocukların kücükmü bilmiyorum ama türlü türlü aramadan geçiliyor çocuklarla cok zor 

(339 puan) tarafından

6 yetişkin anne baba kardesler birde abimin eşi 

(1,237 puan) tarafından

6 kişiden fazlasını almazlar zaten çocuklarda kişi sayılıyor 

(339 puan) tarafından

Abim bakması cezaevi yönetmenliği 0.6 yas sayılmıyor kısıden diyor

(1,237 puan) tarafından

Olabilir her cezaevinin farklı kuralları oluyor

-Reklam-
+1 oy
(689 puan) tarafından

Alırlar çocuklarıda alırlar

(689 puan) tarafından

Kimlikleri unutma

(339 puan) tarafından

Evet hemen onu ayarlıyorum

+1 oy
(1,562 puan) tarafından

Siz girebilirsiniz ama çocukları götürmeseniz daha iyi. Benimde dayım ceza evindeydi biz çocukken 10-12 yaşlarında çok ziyaret ettik. Travma sebebi oldu bende düşündükçe. O kadar katille pislikle aynı yere sokmayın çocuğu 

(339 puan) tarafından

Cocuklar 2 ve 3 yas hatırlamazlar bende dayımınkine 12 13 yasında gittim unutmadım doru ama mecbur ben sehırdısındayım orda bırakacak kimse yok

(1,562 puan) tarafından

Anladım. Alıyorlar onları da. 

+1 oy
(2,833 puan) tarafından

Evet kardeşi girebilir çocukları da alırlar ama onun sayısı var bide çocuklarla çok zor ya hem sıra oluyor hem üst baş araması zorluyor kayınim cezaevindeydi biz bayramda gitmiştik 10 yaş üstü 4 kişi küçük 4 kişi almışlardı tabi farklı da olabilir bilmiyorum ama oğlumun bezine kadar baktılar bizim öyle oldu emzik emiyor onu almadılar çocuğu emziremedim çok sıra vardı çok zordu bir daha gitmedim

(339 puan) tarafından

Biz 6 kişiyiz büyük cocuk 3 alırlar o zaman biliyorum daha önce gittim dayımların girdiği dönem cezaevine ama hapacak bişey yok seher dışı dayım fırsat varken gideyim

(2,833 puan) tarafından

Kimlikleri unutma eşyaların hepsini çantaya koy ya arabada bırak ya da orda dolaba koyarsın ailen yanında ya yardımcı olurlar

(339 puan) tarafından

Tmm cnm Allah razı olsun

+1 oy
(490 puan) tarafından

Cocuklarda kişi sayısına giriyor mesela bizim görüşe 3 kişi girebiliyordu 

Olduğunuz cezaevinin sayfasından kaç kişi girebiliyor bakin

+1 oy
(9,049 puan) tarafından

Benim yeğen girdi alıyolar kardeşim gitcekmis bakalım yeğenın sevgilisi girmeye calısmış yaşı tutmadığı icin  aile imzası şartmış giremedi 5 kisi girile biliyo çocugun varsa imza atarsın girersin 

0 oy
(2,570 puan) tarafından

Kardeşler ve yeğenler girebiliyor ama kişi sınırı vardır mutlaka 

0 oy
(2,840 puan) tarafından

Alirlar canm hatta esinj bile aliyorlar cocuklarin bile girebiliyor.benm esim cezaevine girdginde mesela amcasinin oglumu isim yazdrmadan almadilar ama benm abimi aldilar oyle ddegisik bisey ve abimde girdi cezaevine acik goruse gittik esim ben oglum direk aldilar 

0 oy
(294 puan) tarafından

Bebek bile kişiden sayılır 6 kişi alıyolar benim kanımda içerde 6 dan fazla almıyorlar küçük oğlu var 2 yaşında onu bile kişiden sayiyolar

0 oy
(1,453 puan) tarafından

Evet girebilirsin. Çocukların da girebilir eğer küçüklerse. Sanırım görüşe 5 kişiden fazla almıyorlar, küçük çocuklar hariç.

0 oy
(9,675 puan) tarafından

Kimliklerinizle gidin canım alirlar

0 oy
(442 puan) tarafından

Alırlar seni çocukları da giderken cocukların kimlikleri senin yanında olsun

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 334 göst.
0 oy
13 cevap 627 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alfa anne (259 puan) tarafından soruldu