Eşim eskiden kaynakçılık yapıyordu bugün sabah erkenden sanayiye gitti 🤣bana demirden gül yapmış yaaa🤣
Hiç solmicak 🤣
Bak böyle hediyelere bayılıyorum
Sirf senin icin yapilmis . Sana özel emek verilmiş🙃🙃❣️🌹
Her erkek malesef anlamiyor bunu. Mesela benimki😒 saniyorki pahali seylemi mutlu olurum. Ama küçük birsey olsun düşünülmüş olsun o yeter halbuki. Bir ömür boyu unutmamak için.🤗
Maşallah canım. Rabbim daim etsin. Burda böyle sevgi dolu eşler görünce insan mutlu oluyor. Hep dert tasa okuyoruz burdan . Böyle farkliliklarda gerekli oysaki. 💗
Bazi kiskanclar olmasa😒
Kesinlikle katılıyorum bazı eşler pahalı hediyeler alamamakla eşlerini ilgisiz bırakıyorlar oysaki ufak tefek şeylerle kadınlar mutlu olabiliyor eşimde pahalı hediyeler almaz ama böyle ufak tefek şeylerle mutlu eder beni inşallah bütün kadınlar eşlerinden gereken ilgiyi görürler
Teşekkür ederim 🩷
Amin canim amin inşallah 💗
Çok ama çok güzel olmuş bir kadını mutlu etmek işte bu kadar basit ya pahalı mücevherlere çantalara parfümlere gerek yok işte bu ya maşallah diyorum enişteye
Teşekkür ederiz ❤️ hediye takıntım yoktur düşünmesi yeterli.
Çok güzel olmuş 😍
Böyle yetenekleri oldugnu bilmiyordum 🤣 teşekkürler
Enişte bey SENİ SEVİYORUM demese olur 😁 supe gorunuyir
Teşekkür ederim 🤣desin kız onuda desin
Çok güzel benim eşimde kaynakçi bnada yapsın ama fabrika da calisyor izin verirlermi :)
Teşekkür ederim bilmiyorum ki canm at resmini Belki izin verirler❤️
:):) geçen sene fabrikada kılıç yapmış
Cicegide yapar o zaman 🙂
Yaa çok güzelmiş mutluluğunuz daim olsun inşallah 🤲🤗
Amin teşekkürler
Ne mutlu sana masaalllah daim olsun ♥️
Vallah en güzelini senin eşin yapmış solmayan çiçek maşallah
Teşekkür ederim bir ömür solmicak🩷
Harika ❤️.
Teşekkürler 🩷
El emegi goz nuru omur boyu saklanacak solmayacak mukemmel bir hediye ❣️🌹
Teşekkür ederim 🩷 canım
Maşallah 🧿 evin önüne kamyonla gül dökse bu kadar anlamlı olmaz ☺️ Allah mutluluğunuzu daim etsin
Teşekkür ederim canım benim🩷güzel bir anı oldu benim icinde
Olmaz olur mu ☺️
Benimde eşim bu işlerle uğraşıyor
Söylim bari banada yapsın
🤣🤣🤣👍🫶❤️🥰
Çok güzel olmuş
Harika bir fikir
super fikir ama bee helal olsun abiye
Teşekkür ederiz❤️
Ya çok iyi ama 😅
Teşekkür ederim 🤣
Ayyy gerçekten çok güzel olmuş yaa rabbim devamını getirsin inşallah enişte eşin hep böyle olur rabbim herzamn gonlundekini yasayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim.
Benim eşimde gardiyan beş senedir bekliyorum bir günden bir güne şu hapishane işi süslerden yaptırsın diye adamda tık yok. Maşallah enişteye romantikmiş
İsim yok canım bizdede yok öyle isimli . sıkıntılı işler oralar aynen 😊 bana gelenler genel şeyler canım millet yaparken görüp almış 😅
Ben öyle istemiştim ondan yok dedi :) diğer türlüsünü de kendi düşünmez pek romantik değildir
Benimkide hiç romantik değilde arada durtmeyle işte canım ama işin dalgasi zaten 😊☺️
Bende dürtüyorum bekarken ben söyledikten sonra ne anlamı var diyordum kendinden anlasın bekliyordum şimdi eline liste vermediğim kalıyor bir tek :)
😅😅evlilik çok daha farklı canım artık dalgaya vuruyorsun falan samimiyetten aslında bizde biliyoruz onun öyle değerli olmayacağını da bahaneyle de almış oluyor işte 😅☺️
Ayy çok güzel kızz maşaAllah sevginiz dâim olsun 😊
Teşekkür ederim 🩷 amin
Maşallah canım sapasağlam dayanıklı bir gül olmuş☺️🧿birbirinize olan sevginizde hep böyle sağlam olsun inşallah ☺️❤️🧿
İnşallah teşekkür ederim 🩷
Çok güzel olmuş valla 🥰 mutluluğunuz daim olsun inşallah 🥰❤️
Amin teşekkür ederim 🩷
Rica ederim ❤️
Woooaaww harika 🥰
Çok ince düşünmüş
1,493,205 soru
24,398,084 cevap
349,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın