Ayy ben kendi ayağıma sıktım galiba kızlar 😄 bugün eşim aradı konteyner buldum ikinci el alıp köye koydurayım arada gideriz dedi. Bende sen bilirsin olabilir dedim. İnşallah bana her hafta sonu hadi köye gidiyoruz demez ayvayı yeriz vallahi 😄 birşey de yok aslında boş arsa sadece çit yaptırdılar etrafına. Bakalım sonumuz hayır olsun. Kampa gidelim diyordum hep al sana kamp diyip diyip soluğu köyde alacağız gibi 😄😄
Ne güzel işte kız. Kafayı dinlersiniz. Alırsın çayını mangalini gider kafa dagitirsiniz.
Aslında çocuklar içinde güvenli olur etrafında tel var kamp alanında nereye gittiler diye korkuyor insan çünkü.
Kendi ayağına sıkmak diye buna denir🤣🤣
Ay valla sorma bir an boşluğuma denk geldi 😄 ama yazın iyi olur kız salça filan yapmak için 😀 kamp alanında kızı zapt etmek zor oluyor bunu her yanı çit istediği gibi koşturur bir bakıma iyi oldu bir bakıma kötü 😄
Aşko salça yapmak için konteyner i napcan kaynananin evi yokmu 🤣
Kaynanamın evide apartman balkonda irezillik çekiyoz 😜 beton filan döktürüp üzerine koyacakmış ev yapmak çok maliyetli böyle hazır konteyner daha kolay olur heralde
Ananemden miras kaldı Kocaeli Karamürselde dağda deniz manzaralı yer var çamların içinde mükemmel bir yer ben de istiyorum karavan alıp oraya oturtturayım ama eşim izin vermiyor halbuki gitsem 2 ay rahat kalırım yani çok sıkıldım şehirden.
Ayy sana güzel yerden kalmış kız eşini ikna edersin inşallah bizimki boşluğun ortasında tarla anacım ağaç bile yok bakalım ne olacak. Göreceğiz.
Olsun kıız çocuklar için çok iyi olur
Evet bende onlar için evet dedim zaten bakalım yazın göreceğiz 🥰
Kaynana görümce yoksa giderim cnm ben onların kahrını çekmeye gitmicm sonuçta baş basa ailece zmn geçirmek için gidecm ben artık biktm Koca tarafından hicbbiri mi adam akıllı iyi çıkmaz
Valla arsa ortak arsa ama konteyner küçük olacağı için ya kaynanam olur ya görümcem olur hep birlikte biraz zor çünkü 😄 ama köyde değiller onlarda sehirdeler bizim gibi eşimde kafa dinlemek için düşünmüş arada gideriz hava alırız diye.
Ne güzel işte biraz da eker biçersiniz, çocuklar için de harika keşke bizim öyle yerimiz olsa
Evet güvenli en azından etrafı çit çevrili nereye gittiler derdi yok haftadan haftaya ekip biçme olmaz sorumluluk kim sulayacak onları ama mangal filan yapmaya gidilir.
Geçmiş olsun bacım her müsait anında gidiceksiniz 😂
Sağol bacım 😄 avm ye gitmek yerine her seferinde direksiyonu köye kırarız artık 😜
Artk bilemem canm nereye giderken direksiyonu kırarsınız😂😂 bizimde karavanımız vardı gerçi
Hala var gtmek istesem giderim eşimleayrıldık biz her hafta sonu cumadan gider kalırdık güzel oluyordu 😂
Karavan güzel canım nereye istersen gider kalırsın konteyner de rota belli 😄 aman neyse ne yapalım bizimde kısmetimiz buymuş
Ne güzel işte evimiz olmasa aldirtdum eşime memlekette gidince rahat rahat kalmak için aynı Sevde erkek karışık yatacak düzgün yer yok evimde rahatım izinlerde gidiyoruz her şekilde mecbur gidiyorum yarı orda yarı annemde kalıyoruz olmasaydı aldrirdum diyorum eşime ben çok seviyorm ama çok yakın kaynanama orası sknti
1,498,654 soru
24,480,236 cevap
356,532 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın