+1 oy
89 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (258 puan) tarafından

Kızlar eşim İstanbul'a çalışmaya gitti. Kandırdılar onu ortada kaldı. 2 hafta boyunca iş aradı bulamadı. Cebinde yemek yiyecek parası kalmamıştı. Çok şükür en son iş buldu. 15 günde bir maaş veriliyor dediler. Eşimin 15 günü doldu. Parasını vermiyorlar. 24 bin TL. Yani bizim için az bı para değil. Bende hamileyim ilk gebeliğim. Evde tek kalıyorum. TV bile yok. Sıkıntıdan patlıyorum. Ailem hem başka şehirde. Hemde görüşmüyoruz. 

Neyse kızlar işte eşimin parasını vermiyorlar. Oyalıyorlar günlerdir vericez diyorlar. Patron ortada yok. Telefon üzerinden konuşuyor eşim onunla. Kira geldi, elektrik geldi. Evin ihtiyaçları oluyor. Hamileyim 26 haftalık. Henüz bebeğime birşey almadım. 

Sizden ricam bu mübarek günde bana dua etmeniz. Eşimin parasını versinler. Helal paraydı. Anlı'nın teriyle çalıştığı para. Kimin duası kabul olur belli olmaz. Nolur dua edin eşimin parasını versinler 

3 Cevaplar

+3 oy
önce (7,358 puan) tarafından

Rabbim bu güzel günün hürmetine hayırlı kapılar açsın bol rızıklar versin canım 🌺 

önce (258 puan) tarafından

Rabbim razı olsun inşAllah ♥️

-Reklam-
+1 oy
önce (154 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah 

Rabbim razı olsun inşAllah ♥️

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Böyle güzel bı gecede Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa gıdersın kimin ne dileği duası isteği varsa versin hasta olan dua bekleyen herkes için Rabbim şifa versin inşallah. Konuyla alakasız ama bısey sormak ıstıyorum ayrı bı post acmayayım. Huysuz yaramaz çoçuklar ıcın okunacak dua gbı bısey varmı acaba bildiğiniz

Rabbim razı olsun inşAllah. Benim bildiğim bı dua yok malesef. Dediğim gibi ilk gebeliğim olduğu için hiç araştırmadım öyle şeyler. Çocuk yok diye. Ama internetten araştırırsanız bulabilirsiniz.  Ben Şuan YA MUSAVVİR zikrini çekiyorum. Doğacak olan bebeğimin yüzünün, suyunun, huyunun güzel olması için 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,644 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 229 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Eslem lavanta (157 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 469 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,168 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 368 göst.