0 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,088 puan) tarafından

Kulağım agryordu sağlık ocağına gttim ezmdryorum dedim üç olacak bir bebeğim var dye sütten geçemeyen bir antibiyotik yazdı KLAVUNAT bide damla.sabah içtim bebek habire uyuyor hiç uyanmadı yarın yine gdecem googleden sute geçiyor demiş reçetede demiş ama doktor yok geçmez dedi ama bebeğe yan etki yaptı galiba çok üzgünüm yaa

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,816 puan) tarafından

Mutlaka git canım 

Çocuğa geçmiş besbelli 

önce (6,088 puan) tarafından

Kullanmayacam yaa ee niye geçmiyor zarari yok dedi delimidir nedir sabah tek içtim daha icmeyecem.bisey olurmu acaba

-Reklam-
0 oy
önce (786 puan) tarafından

Canım sağlık ocakları antibiyotik yazamıyor yasak. Ben sivilce için bile damla antibiyotik yazdıramadım nasıl yazdılar ? Geçmiş olsun bu arada 

önce (3,865 puan) tarafından

Yasak değil belli kotaları var bunu aştıkları zaman doktorun maaşından kesinti yapılıyor ağrı kesiciler içinde geçerli aynı kural 

önce (786 puan) tarafından

Bizim doktor ve çevremdeki doktorlar direk yasak diyorlar ağrı kesici ve antibiyotik için. Kota vs demiyorlar kesinlikle 

Valaha nezman çocuk bile hasta olsa ona bile yaziyorlar

Ben sağlık ocağı karşı eczanede çalışan eczacı teknisyeniyim kuralları biliyorum o yüzden dedim hastaya demez zaten kota var diye çünkü hastalar bunu anlamaz yasak diyorlar ben bugün hem eşime hem kendime yazdırdım

0 oy

İçme hiç o zaman hiç süte geçmeyen ilaç sayısı yok denecek kadar az parol bile süte geçiyor  anne olmak çok zor 

Evet yaa icmiyecem yarın gideyim ne dyecek ya 

Auğmentin klamoks Amoklavın Croxcilex bunlar da senin şu an içtiğin ilaçla aynı sadece ismi farklı bilgin olsun

Bende on gündür öksürüyorum artık bugün iğne olucam geçmiyor başka türlü

Agument bna doğum yaptım verdiler kutu btti yani hicbisey olmadi bebeğe ama bugün çok uyudu yaa gözünü kapanıyor resmen 

Aynı ilaç hepsi sadece üretici firma farklı 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 574 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asabii (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
16 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu

412,745 soru

12,427,015 cevap

45,533 kullanıcı

Kategoriler

...