0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (8,987 puan) tarafından

2 el araba arayan bi akrabamız var dı neyse biz onda muşteri bulduk ama yemin ediyom bir zırnık para istemedik sadece arabayı satan akrabamız harclık olsu  diye 1500 para verdi  aradan 5 ay gecti adam bizi rahatsız ediyo araba arza cıkarıyo diye o adamdan bir para almadık 4 bin verin demeye başladı şikayet eder mi adam bizi 

2 Cevaplar

0 oy
(14,090 puan) tarafından

adamın kafasına silah dayayıp illa bunu alın demediniz ya? hiçbir şey yapamaz

(8,987 puan) tarafından

Demedik canım korktum ya bide olmayan borcu benden istiyo 4 bin sinirlerim bozuldu 

(14,090 puan) tarafından

yani 2.el arabalarda bu tarz sorun olur. alırken expertize götürülür bu yüzden. 

babam bi araba aldı, güya sordu iyi şu bu. aldık daha yolda giderken motoru yandı. arabayı o zaman 16 bine almıştık 5bin motor parası ödedik. hata babamdaydı götürmedi expertize 😂

noterde satış bittikten sonra satanın da umrumda olmaz, aracının da. 

(8,987 puan) tarafından

Sorun motorunda diğil ama ne olduğunu tam bilmiyom  sinirlerim cok bozuldu araba markası şahin doğan

(14,090 puan) tarafından

nerde olursa olsun bu sorun sizi bağlamaz. hele şahin falan diyorsun asırlık araba onda sorun olmasın da hangi arabada sorun olsun yani kimbilir kaç yaşında araba😂

(8,987 puan) tarafından

Doğru canım   4 bin para istedi ondan para almadım bide şikayet ederse bizi  korktum 

(14,090 puan) tarafından

hiçbir şey yapamaz. istediği yere şikayet etsin istiyorsa anca sizi rahatsız eder kendince. 

(8,987 puan) tarafından

Tm canım sağol 

-Reklam-
0 oy
(52,239 puan) tarafından

5ayda bozmus arabayi simdi bide üstüne 4bin mi istiyor deli mi ne

(8,987 puan) tarafından

Cok sinirlerim bozuldu ya böyle olcağını bilseydim aracı olmazdık hic

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 578 göst.
0 oy