+2 oy
297 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (153 puan) tarafından

Bu erkekler neden böyle 5 günlüğüne babamın evine gittim bugün geldim telefon unda yine pis şeyler izlemiş yüzüne diyemem susuyorum şuan ama sabah o işteyken saydıracam 4 yılda böyle yapan adama ben nasıl bir ömür güvenecem neden izlerler karıları yetmez mi bu gece sinirden uyku uyıyamam yarın içimi dökcem benden utanmıyor 3 yaş ve 4 aylık çocuğu hiç mi aklına gelmez aslında eve karşı ilgili  ama niye izliyor anlamıyorum

3 Cevaplar

+3 oy
önce (1,574 puan) tarafından

Izlemeyen erkek yok varsa da daha karısına yakalanmamıştır. 8 yıldır hiç görmedim çok muhafazakar bana da cok düşkündür ama izlemiyor izlemez diyemem daha denk gelmedim hiç

@idilt kesinlikle canim ben de 8 senedir hiç görmedim daha dogrusu yakalamadim

önce (153 puan) tarafından

Neden ya nedenn bir kişi yetmez mi kafayı yiyecem 

Aslında bende yakalamazdım ama buradan birisi söylemişti Google geçmişini silse de görünüyor diye o şekilde görüyorum yoksa geçmişten silmiş

Bunun yetersizlikle asla alakasi yok dis gounus yada cinsel hayatinizla da bi ilgisi yok aliskanlik bu bir nevi 

Bu mübarek gece de allah islah etsin

-Reklam-
+1 oy
önce (5,826 puan) tarafından

Telefonu kafasında kirardim madem kendi kendine yetebiliyorsun niye benle evlendin k*pek derdim...

Bıktım herşeyden herkesten zor tutuyorum kendimi

önce (5,826 puan) tarafından

Eşini cidden çok seviyorsan al karşına sakince konuş ve bir çözüm yolu bulmaya çalışın bazı erkeklerde bu cidden takıntılı ve bağımlılık oluyor o yüzden önce onu dinleyin bence 

0 oy
önce (2,827 puan) tarafından

Sabah o işteyken niye saydırıyorsun gördüğün an niye saydırmadın uzaktan söylemek daha basit geliyor herhalde ağzının payını suratına karşı verseydin. 

Çünkü konuşurken dayanamam ağlarım mesajda daha rahat boşaltırım içimi

önce (1,912 puan) tarafından
+1

Mesajda bir etkisi olmaz ki bacım okur geçer belki de okumaz bile yüzüne söyle 

önce (19 puan) tarafından

Mesajda sorma bence 4 yıllık evliymissin yeni evli olsan çekiniyor derdim ama artık o evreyi  gecmissin aglarsanda ağla yani insanlık hali olabilir ama yüz yüze hesap sormak çok daha etkiliymis mesajda düşünüp yanıt verecek kendini savunmaya firsati olacak ona bu fırsatı verme derim. Ben ayni şeyi gördüğümde hemen kendi telefonuma kayıt aldim. Elimde delil olsun diye.  Sonra akşam yemeğini önüne koydum sende bi haller var canın mı sıkıldı dedi evet dedim seni görünce sıkıldı noldu dedi konuya girdim direk neden bu b*ku yedin dedim.Hemen inkar etti. Seninkide aynini yapabilir kaydı açıp gösterdim karşıdan sinirlendi inkar edemeyince ben erkek adamım olacak öyle şeyler dedi.  Elimde tava vardı önüne fırlattım korktu sonra özür diledi falan ama hala yapıyor hissediyorum telefonu şifreli asla kurcalayamiyorum

İlgili sorular

+5 oy
17 cevap 1,169 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
26 cevap 443 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (2,465 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 76 göst.

412,382 soru

12,414,644 cevap