+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

İyi geceler hanımlar uyanık olanlarınız bilenleriniz varsa lütfen cevap verir misiniz çok merak ediyorum. Ben 37+6 haftalık hamileyim. Bugün akşam başlayan acı veren kasık ağrılarım var. Rahim bölgesi mi denir bilmiyorum çok sertleşmiş. Sertleşme oluyor karnımda da. Tolga Çevik sanırım bi teorisi var duyanlarınız görenleriniz olmuştur. Oturup bacak bacak üstüne atmaya çalıştım atamadım. Yani ağrılarımdan sonra merak edip denedim. Geçtiğimiz birkaç hafta önce çok rahat atıyordum. Sizce yakın mıdır doğum 🫠

6 Cevaplar

+2 oy
(1,783 puan) tarafından

38 olmuşsun zaten canım o yüzden yakın doğumun tabi ki ama bu belirtilerle 10 gün de geçebilir 1 gün de onu bilemeyiz sağlıkla sihhatle kavuşalım ben de 37 oldum 🤲

(88 puan) tarafından

Amiiin inşallah canım insan bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyormuş ya sabırsızlanıyorum artık 🥹

-Reklam-
+2 oy
(321 puan) tarafından

Evet canım yaklaşmış saglıkla al kucagına inşallah :)) 

(88 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 🤭

+2 oy
(374 puan) tarafından

Canım normal dogummu olacak sejeryan mi ablam yeni yaptı 2 gün önce sancısı çıktığı için aldılar doktorlar cocuk toparlaniyorsa sertesiyorsagel demiş pazartesi gitti salı aldilar

(88 puan) tarafından

Gidişat normal doğum olarak görünüyor aksi konuşulmadı hiç. Geçen hafta gittim sancım yoktu. Bu akşam farklılıklar sezdim merak ettim 🫠 normalde yarın daha doğrusu bugün cuma günü yani muayeneye gitmem lazım ama randevu alamıyorum sıra almam lazım onun için de sabahın köründe gitmem gerekiyor 

Saatlerce beklemek zorunda kalıyorum diye gitmemeyi düşünüyorum

+2 oy
(690 puan) tarafından

Çocuğun ne Zaman doğacağını ancak Allah' bilir haa sezeryanla ayrı

(88 puan) tarafından

Amenna elbette ki Allah bilir 🥰 ama işte insan acaba doğumun yaklaştığının belirtileri mi diye merak ediyor ☺️

(690 puan) tarafından
+1

Bebek kanala doğru gitmiş bence çok sürmez 3 gün içinde diye tahmin ediyorum sen hazırlıklı ol

(88 puan) tarafından

İnşallah 🤭

+2 oy
(1,095 puan) tarafından

Bu haftalarda cok normal. Artik bebek yavas yavas dogum kanalina yoneliyor. Beklemekte oyle zor her belirtiyi acaba dogummu diye bekliyor insan hepsi cok normal ☺️ o dedigin hareketi bende denemistim 37de atamamistim hergun simdi dogurcam diye bekledim bide erken dogum riskim vardi ama 40+3te fitille dogurdum. Yani belli olmaz tabiki yakin dogumun artik hafta olarak ama inan hic belli olmaz. Bol bol yürüyüş hafif hafif egzersiz yapabilirsin. Bide doktor kontrolünü ihmal etme sanci cikabiliyor nstde. Randevu alamasanda haftan doguma yakin oldugu icin randevusuzda girebilirsin

(88 puan) tarafından

Çok şükür randevu buldum. Gerçekten bulmak çok zor. Evet geç gelme ihtimali de var artık ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah önemli olan sağlıkla kolaylıkla gelmesi 🤲🏻🥰🥹

+2 oy
(2,273 puan) tarafından

Yakın gibi canım ama erken gitme suni sancı veriyorlar her şeyi berbat ediyorlar. Suyun gelmeden gitme.. 

(88 puan) tarafından

Su kesin gelir mi peki 🥲

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 236 göst.
0 oy
3 cevap 213 göst.
0 oy
3 cevap 288 göst.
0 oy
0 cevap 138 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilaylamdd (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,658 soru

23,624,108 cevap

306,969 kullanıcı

...