+2 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (2,878 puan) tarafından

Merhaba hanımlar🤗❤️😍

Kızlar eşinizle birlikte güzel zaman geçirmek için ne tür aktiviteler yapıyorsunuz?

Biz bebek doğduğundan beri  1.5 senedir birbirimizi ihmal ediyoruz ne yapabiliriz başbaşa, fikirlerinize ihtiyacım var.🌸

Sevgilik dönemindeki gibi birbirimize karşı özenli olmak istiyorum.Birbirimizi ihmal ediyoruz biraz.o yüzden bana acil fikir, öneri verin güzel kızlarım🌸💕🫂🌹🐣

12 Cevaplar

+1 oy
(5,236 puan) tarafından

Kızın değil ama belki ablan annen yasidayimdir şaka tabiki 😆😆😆 mesela biz şöyle yaparız eşim cumadan tatile girer yani cumartesi pazar çalışmaz çocukları uyutur mutfağa geçeriz çay kahve cekrdek cips her ne ise işte film izleriz film izlemssek eskilere dalariz konuşur da konuşuruz ama biz kocadik artık tabi daha yavaş aktivitelerimiz var😆😆😆😆😆😆

(69 puan) tarafından
+1

Cocuklar kac yasinda abla

(2,878 puan) tarafından

Kaç yaşındasın? Ben 25 yaşındayım☺️film izlemek sıkıcı geliyor artık ya,bide şimdiki dizilerin çoğu+18😂

(5,236 puan) tarafından
+1

Büyük danamin biri 22 yaşında,bir Oğlum 17, kızımin biri 10 ,kızımın biri de 4 canım 

(5,236 puan) tarafından
+1

38 cikkk yaşındayım 😆😆😆😆

-Reklam-
+1 oy
(420 puan) tarafından

Çocukları uyutup hemen kahve yapıp otururuz normaldede konuşkaniz bir çiftiz işteykende ararim 3/4kere falan iki çocuk var ama biz aynıyız yine ya sürekli oturur konurusurz eşim gelmeden işleri bitirim yemek yeriz ondn sonra yatana kadar keyifciyiz

(2,878 puan) tarafından

Gece beraber uymak,uyumadan önce yemek yemek tek aktivitemiz de budur😂

+1 oy
(3,047 puan) tarafından

Çalışıyorsa işyerine çiçek veya çikolata yolla, pek mutlu oluyorlar :) Ben eşime öyle aklıma eser çiçek yollarım tatlı yollarım :)

Akşamları da çocuk uyuyunca dizi açın, bizim izlediğimiz bazı belgeseller var kahve yapar çay koyar izleriz.

Çocuğu bırakacak biri varsa birlikte konsere gidin, yürüyüş yapın, sıcak çikolata falan için bir yerlerde :)

(2,878 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim☺️mutlaka denicem bunları🙈

+1 oy
(4,327 puan) tarafından

Ufak tatlı düşünülmüş hediyeler. Bebek uyuduktan sonra sevdiğiniz bir şeyler izleyerek, araştırarak veya normal sohbet ederek sadece bir birinize odaklanmak. Kahve keyfini balkonda gece sessizliğinde yapmak Bebeği bırakabiliyorsanız kafeye veya evden kahve alıp güzel bir yerde keyif yapmak, biraz yürüyüş. Çok güzel devlet tiyatroları var Beraber olduğunuzda telefonu bir kenara bırakıp çocuğunuzla ilgilenirken bile bir birbirinizi es geçmemek sevmek gülümseme göz teması günlük sohbet vs. 

Sadece anne baba olmadığınızı hayat arkadaşı olduğunuzu kendinize hatırlatmak

(2,878 puan) tarafından

Beni ona ufak ihtiyaçları olan hediyeler alırım ama o almaz🥺daha dün sitem ettim biraz oda haklısın dedi,Kendimi düzeltecem dedi bakalım😂

Aynen öyle hem anne babayiz hem de normal iki çift gibi takılmak istiyorum,ebeveyn dışında farklı bir dünyamız olsun istiyorum🥺

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için❤️🌸🤗

+1 oy
(14,061 puan) tarafından

Tek aktivitemiz gece beraber uyumak.

(2,878 puan) tarafından

Şuan biz öyleyiz😂

+1 oy
(438 puan) tarafından

Gecen gun esim dedi bi film acda izleyelim 1 bucuk saatlik filmde 3 kere uyukladi baska be yapilir ki 

(2,878 puan) tarafından

Eşimde öyle inanki bir bakıyorum uyumuş,sonra kızıyor niye uyandırmadin diye🤷

(438 puan) tarafından
+1

Ya ben bisey diyemiyorum fulla gececi calisiyo cunku 1 gun izinli oluyo onda da isten gelmis oluyo 2 3 saat uyuyup kalkiyo hava asiri soguk cocukla ben cikamiyorum evin eksigi gedigi copu sunu bunu e cocukla ilgienmek istiyo hakli olarak noldu butun gun uykusuz kaldi aksma cocugu uyutmaya goturuyorum bi bakmisim koltukta uyumus mecbur uyandiriyorum ertesi gun geceye gidecek erken yatarsa erken kalkar gece zorlanir diye film mac spor haber cay kahve oyalamaya calisiyorum ama nafile ayakta uyuyo yani o yuzden bisey diyemiyorum o napsin 

(2,878 puan) tarafından

İnsan üzülüyor bazen mesela ben🥺onlarda yoruluyor biraz anlayışlı olmak gerekiyor🤗

(438 puan) tarafından
+1

Benim esim biseyler yapmaya calisiyo da iste napsin bak o gun o dedi film izleyelim diye ama olmuyo 

+1 oy
(2,513 puan) tarafından

Tek aktivitemiz beraber sofraya oturmak 😁😁

(5,236 puan) tarafından

Hop orda dur kaç bebe Var da benim yerimde olsan napacn 😤😤😤😤

(2,513 puan) tarafından

İki tanecik 😁 ama on taneye bedel küçükler daha yeni yürümeye başladı çok fena 

(5,236 puan) tarafından

Bana bakkk hanım hanım az canlanin yaaaa benim gelin bana der anne valla siz mi yeni evlisiniz ben mi bilemedim der 🤪🤪🤪

(2,513 puan) tarafından

Abla bu işin sonu mahale kavgasına dönüşecek diye korkuyorum 🤣🤣  bana bak hanım hanım 🤣🤣  maşallah abla ne tavsiye dersin bana 

(2,878 puan) tarafından

Senden bir farkımız yok maalesef canım😅 @Dunyabosturloo&04

@Emineninanesii abla çabuk tavsiye ver bize😂

+1 oy
(2,977 puan) tarafından

Film izleriz bol bol . Tabi ben 5. Dk dk uyurum ama olsun 

(2,878 puan) tarafından

Film izlemeyi sevmiyorum ya😏

Tam tersi eşim hemen uyuyakalir😂

+1 oy
(48 puan) tarafından

Aynı sorunları biz yaşıyoruz şuan. Bebeğim 7 aylık olmak üzere ve eşimle pek bı paylasimimiz kalmadı eşimden dolayı. Ben hem bebeğime hem ona vakit ayırabiliyor ama o yapamıyor. En son ne zaman sarılarak uyuduk unuttum bile :) Ama eşimin umursamazligi işte. O yüzden açıkçası çokta içimden biseyler hazırlamak gelmiyor. Beraber vakit geçirelim diye çabalamıyorum artık kendi keyfime bakıyorum:)

(2,878 puan) tarafından

Nasıl mutluysan öyle yap canım,ama ilk adımı sen atabilirsin eşin de zamanla alışır oda sana ayak uydurmaya başlar diye düşünüyorum☺️

Benim eşimde öyle biraz ama geçen gün konuştum onunla beklentilerimi söyledim oda kendimi düzeltecem dedi bakalım😂

Biz hem anne babayiz hemde eşiz o nedenle birbirimizi unutmamak gerekiyor.

+1 oy
(1,061 puan) tarafından

Yaklaşık iki aydır sadece bir kere sarılarak uyuduk 5 yaşındaki kızımı uyutuyoruz gece geri ortamiza yada yatak ucuna girip uyuyor🥲

(2,878 puan) tarafından

Benim 1.5 yaşındaki oğlum da aramızda uyumaya alıştı biraz, hiç iyi olmadı bu ya😂

(1,061 puan) tarafından

Ne yap ne et alıştır yatağına bizde uyusun koyarız diye diye böyle oldu😀

(2,878 puan) tarafından

Ayyyy😅 canım normalde kendi beşiğinde uyuyor,ama bir iki kere öyle yaptık alıştı kendi beşiğine koyunca ağlıyor eğer uyanıksa🙄🤷

+1 oy
(14,805 puan) tarafından

Çocuklar uyuyunca kavuşup çay içmek film izlemek en büyük etkinliğimiz oldu 😀

(2,878 puan) tarafından

Genel etkinlik diyelim,herkes şuan bu şekilde😂

+1 oy
(8,166 puan) tarafından

Valla dün aksam sevgililik donemimizdekgibi i olmak icin cok cabaladik 🤣 yok o hissler olmadi. Duygular farklıydı sevgililik donemi tamamen farkli kalbi güm gum atiyor heyecandan nefes alamiyosun. 

Biz gidemedik dun . 🤣Ama evlilikte baska güzel. (Caresizlik)🤣🤣🤣🤣🤣

Cipsi fıstık cekirdek bebegi uyutmak eskilere girmek sohbet etmek esinin dizine basini koyup . Böyle küçük romantiklikler guzel oluyor. İliskiyi canli tutuyor🥰♥️🌹

(2,878 puan) tarafından

Evet sevgililik hisleri olmuyor ya,insana biraz ağırlık geliyor😂

Biz hep eskilerden bahsederiz🤷🙄

Şöyle güzel romantik bir masa hazirlamadim hiç eşime☹️ çok içimde kaldı,ama ne hazırlayacagimi bilmiyorum🥴

Biri bir ara post açmıştı eşine romantik masa hazırlık vs yapacaktı aklımda kalmış o sen mıydın acaba😂

(8,166 puan) tarafından

Haha bendim evet. Ben dun actim o sofrayi. Güzeldi ama kizim romantik anlar gecirmeye izin vermedi o ayri🤣😁

(2,878 puan) tarafından

Bak aklımda Kalmış😂

Hahaha işin içinde çocuk varsa öyle oluyor ya🥲

Neler yaptın canım fikir olsun banada☹️

Bir kaç ay önce Trendyoldan kurutulmuş gül aldım ama orda duruyor bir türlü hazrilayamadim şu romantik masayı🤭 örtü bile almıştım krem masa için😅

Kadeh kaldı onuda bugün sipariş edicem😁

Ne yemek yapabilirim onu bilmiyorum hafif bir şeyler olması gerekiyor gece için😍

Sen bilirsin böyle şeyleri çabuk tavsiye ver bana tatlım🙏👩‍❤️‍👩🙈🤩😅😍💕🤗

(8,166 puan) tarafından

Esimin sevdiklerinden yola ciktim ben. Salata meze esimin sevdiklerinden . Tavuk ve balik kizartmasi . 2 cesit meyve suyu az ve öz

Yani sart degil sofrayi doldurmak yemekle. Ben sips cekirdekte koymustum. Yavaş yavas sohbet ede ede yedik en son film izledik cips yiye uiye konustuk boyle yani.

Bende mumlar ve lecekler dizmistim sofraya

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 138 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 543 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 818 göst.
+1 oy
17 cevap 1,094 göst.