+1 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (1,213 puan) tarafından

Bilen bilir 100. Gün önce oglumu cennet kuşum toprağq verdim oğlum 5 buçuk yasndaydi 3 aylık igneyle korunuyordm en son Eylül'de iğne vuruldum adet olamadim bu kaç senedir igneyle.korunuyom oglumu kaybettm adetten kesildim 

Hastaneye gttm hiç bir sey.cikmadi kızım 9 yasnda ikrar çok uzuluyorzki oğlunu kaybettk diye evimiz sesizlesti 

Kizimdq çok sıkılıyo bu nedenle hamilelik dusunuyorm önere bilecegnz bsy var mı tursal ilacı kullandm ve buna benzer 2 çeşit daha ilaç kullandm qmq adet olamuyorm 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,213 puan) tarafından

Başlıgi böyle yazmadım otomatik böyle yazıldı 

-Reklam-
+1 oy
(417 puan) tarafından

Psikolojik olarak hszirsan olabilir 

+1 oy
(5,232 puan) tarafından

Rabbim yavrunu size şefaatçi etsin canım beim annem babamın ölümü ile 28 yaşında kesilmis adetten bir an önce carene baktır gecikme tedavi gerektiren biseyse tedavini ol bnde torunum vefat edince düzenim bozuldu ayda 4 kere bile adet oldugum oluyor bnde 38 yaşındayım bebek istediğimden değil ama sorun bu yani gelmemesi de sorun çok gelmesi de sorun

+1 oy
(62 puan) tarafından

Başın sağolsun bende 4yaşında kızımı kaybettim acını cok iyi anlıyorum:( 1sene önce başka cocugum yoktu şimdi hamileyim ovelasyon testi kullandım ben öncelikle doktoruna gidip adetini düzenlemesi lazım tabi soğan suyu kaynat şç cok faydasını görürsün 

(1,213 puan) tarafından

Sen neyden kaybettn :(

(62 puan) tarafından

Beyninde tümör varmış tabi hiç bi doktor anlamadı ameliyat oldu ama kalbi durdu:(

(1,213 puan) tarafından

Benim oğlumun nefes borusunda tavuk parçası kalmsti :( hayata tutundu ama 6 ay 1 hafta yasabldi akşam yatırdım gece kaç kere uyandi hiç birseyi yoktu sabah bi baktm kalbi durmus çok acı :((

(62 puan) tarafından

Başınız sağolsun Allah sabır versin bizlere dayanma gücü versin:(

+1 oy
(3,961 puan) tarafından

Folik asit kullanan duymuşum başınız sağolsun neyden kaybettiniz acaba 

(1,213 puan) tarafından

Boğazında tavuk parçası kalmisti snra iglesmisti uykuda aniden kalbi durdu :(

0 oy
(217 puan) tarafından

Allah sabır versin canım bende adet olmuyorum prolaktin hormonu yüksek çıktığı için sen kontrol ettirdin mi

(1,213 puan) tarafından

Evet baktirdim bnm  13.8

(217 puan) tarafından

Anladım tıbben bi sorun yoksa psikolojik de olabilir üzüntü sıkıntı etkilemiş olabilir 

0 oy
(10,296 puan) tarafından

Hatırladım seni Rabbim sabrını versin inşaAllah belkide üzüntüden olmuyordur başka doktora daha git ihmal etme üzüntüden menepoz olan çok duydum inşaAllah senin o değildir zatende ama başka doktorra daha git

(1,213 puan) tarafından

Özele devletede gittm hiç bir sorun çıkmadi tahlilerm ultrason hepsi temiz 

(10,296 puan) tarafından

Belki stres üzüntüdendir yada çok ara verincede böyle oluyor benimde bir kızım bir oğlum var 1 buçuk seneye yakın 3 üncü olmadı sonra oldu kimyasal gebelikti yine oldu boş gebelik kürtaj oldum şimdi 17 haftalık kız bebeğe hamileyim. Benimde oğlum 5 yaşında. Rabbim kucağını doldursun acını hafifletsin inşaAllah 

0 oy
(366 puan) tarafından

Canim basin sagolsun oncelikle o postunu da hatirliyorum icimden cikmiyo hala ne denir ne soylenir bilmiyorum bende tavuk alirken qrtik kac kez dusunuyorum bilmiyorum tam olarak tavugun eti mi kemik falan mi takilmisti bogazina onun bi yontemi var ters cevirip sirta vurarak falan onu yapmadiniz mi herseye ramen mi oldu kusura bakma acini hatirlatmak istemiyorum bende cok korkuyorum hele cocuga verirken 

(366 puan) tarafından

Anladim canim Rabbim sabir versin diyecek baska bisey bulamıyorum 

önce (3,726 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım başınız sağolsun inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

Peki tavuk cok mu büyük attı agzına veya kemik miydi cok korkuyorum bende

önce (366 puan) tarafından

Buyuk parcaymis tam da iyi pismemis cocugun bogazina takilmis manevra yaptiysa da cikaramamis hastaneye gidece kadar cigerine mi indi artik oksijensiz mi kaldi yavrum benim melegim ah nur yuzlum kuzum kuzum 

önce (1,213 puan) tarafından

Büyük parça degildi bilmeden yorum yapmaaa tam pismisti herlde sen tam pisirmeden yediriyon cocuklarina terbiyesiz yaptığın yoruma bak 

önce (366 puan) tarafından

Kiz ne kiziyo 2 uste cik kendi yazdigin sey bende sordum sana bana oyle cevap verdin tamam ozur dilerim kirmak istemedim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 209 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Amine su (3,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
27 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif Dereci (2 puan) tarafından soruldu

413,045 soru

12,435,519 cevap

45,795 kullanıcı

Kategoriler

...