+1 oy
715 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,747 puan) tarafından

Eşleriniz neler aldı bakayım  sizler neler aldınız eslerinize ben saat aldım oda altın kolye çiçek aldi

31 Cevaplar

+4 oy
(1,063 puan) tarafından

Hiçbir şey almadık eşim varken bana zaten her gün 14 Şubat 🥰🙂 güle güle kullan canım ❤️🫶🏻

(6,182 puan) tarafından
+1

14 Şubat demek istedin galiba 😁 🩷 ❄️ 💜 bide ++++++++ 🙃

(1,063 puan) tarafından

Klavye hatası 😂 düzelttim ama 🙃 evet ❤️

(6,182 puan) tarafından

Sjsjsjsjs gördüm canısı eyi bakalım 😂🩷❄️💜

(5,747 puan) tarafından

Saol cnm  en kıymetlisi iyi bir eşe sahip isen hergun zaten sevgililer günün olur 

-Reklam-
+2 oy
(292 puan) tarafından

Hiçbirsey almadim kutlamam bile ne evlilik yıl dönümü ne doğum günü sevmiyoz böyle şeyleri bana para versin gider herseyimi alırım çiçek böcekmiş sevmiyorum :))

(5,747 puan) tarafından

Kız sende para işte o zaman 

+2 oy
(7,457 puan) tarafından

Dün kandil hediyemi verdi biz bugünü kutlamıyoruz okuldan almaya giderken kızıma gül almış hanım güllerle geldi 😅

(5,747 puan) tarafından

Maşallah bu bile bir incellikdir cnm

(7,457 puan) tarafından

Elin oğlundan beklemesin ben alırım diyor birde çocuk 4.5 yaşında daha kız babası tam 😅😅😅

+1 oy
(207 puan) tarafından

7 yıldır hiç kutlamadik hediyeleşmedik gereksiz görüyoruz gerçi biz evlilik yıl dönümü falanda kutlamiyoruz sadece doğum günü onda da hediyelesmeyiz olursa bı pasta o kadar çok hediye vermek istersek gün fark etmiyor istediğimiz herhangi bi gün hediyesiriz 

(5,747 puan) tarafından

Niye ara sıra hediye alsin

+1 oy
(6,990 puan) tarafından

Hiçbişey almamış sanırım daha gelmedi ama tahminimce almamış😃konusunu bile açmam ama almasınıda isterdim valla 😊

İstemeyen kadın yoktur bence. Eleştirenlere hediye gelince kanatları olsa uçacak eminim 😂

(216 puan) tarafından

Hay ağzını öpeyim 😂 hahaha şaka tabii hdjdjs bence de istemem yan cebime koy yapıyor burada ki bazı kadınlar bana göre 😂

(419 puan) tarafından

Ya bence sanmıyorum çünkü hediyeyi sık sık alıyorum tabi ki eşimede alıyorum bugün olmaması benim için önemli dgl mesela 4gn önce otomatik araba aldık eşim olmadığında ben kullanbileyim dedi bu düşüncesi beni daha çok mutlu eder valla kaç gündür uçuyorum 😂

(6,990 puan) tarafından

İdil üstelik her yıl aynı konu savunmalar aynı yorumlar yani bi hediye alınsa fena mı insanın gönlü hoş oluyor valla. 

Keyfimizpasadayok canım bende neden almadın diye triplenmem benim eşimde her konuda beni en ince ayrıntısına kadar düşünür sever almaması sorun değil ama alınca ne olacak ya bazıları çok tepki gösteriyor. 

Biri post açıyor ne hediye alındı? cevaplar : biz kutlamıyoruz 😂

Tamam zaten sana sormamış ki alanlara sormuş 😀

0 oy
(10,978 puan) tarafından

Evi temizlesin bana dünyanın en güzel hediyesi olur 😎

(5,747 puan) tarafından

Allah seni ne etmeye

(10,978 puan) tarafından

Hediye kutlama  vs konusunda şanslı olanlardanım bunlar beni tatmin etmez... Ama kadınlara en güzel hediye 1 günlüğünede olsa erkeklerin bütün evin işini yapması daha güzel olmaz mı kadınlar 24 saat kafa dinlesin 👸

(3 puan) tarafından

😂😂sabah dedim ya ev çok kirlendi nasıl yapicam filan ikiz çocuklarım var bu arada çok aktif bir dönemden geçiyoruz.esim dedi beraber yaparız merak etme e gelde hediyeye takıl temizliğe yardım etsin yeter

(10,978 puan) tarafından

En güzel hediye yaa her kadına nasip olur inşallah

(3 puan) tarafından

Ama ben doğum günleri evlilik yıl dönümü Nisan nikah kına gününü bile beraber anlamlı geçirmek istiyorum 1 hafta once Nisan yıl dönümü için pasta almıştı kestik önemli günleri çok severim anı olarak kalıyor ama hiç bir zaman sevgililer günü kutlamadim hiç sevmem.gecen sevgililer gününde eşimin kardeşi yok uok sen al bişey yenge sever filan demişti eşim yok valla sevmiyor bugünu kutlamayı filan öyle yani.

0 oy
(1,013 puan) tarafından

Ben birşey almadım bakalım akşam görecem eşim ne almış😃

(5,747 puan) tarafından

Erkeklerde artık bwkliyur hediye

0 oy
(5,252 puan) tarafından

Benımkı almaz 14 subatlarda bı kere çiçek almıştı. Onun doğum günü bugun pasta yaptım ben ona. 

0 oy
(13,037 puan) tarafından

Ne varki bugün 🤪

0 oy
(5,049 puan) tarafından

2.5-5-7.5-10 😂😂 kısaca hiçbir şey çünküüüü doğum günüm var bi kaç gün sonra 

(5,747 puan) tarafından

İki hediye alacağına bir hediye alma peşinde kız esin

(5,049 puan) tarafından

Ama sözünü tutarsa efsane bi hediye geliyor 😂 10 hediyeye bedel 

(5,747 puan) tarafından

Hadi inşallah gelir

(5,049 puan) tarafından

İnşAllah canım ☺️ evlenirken imkanımız yoktu çoğu şey içimde kalmıştı istememiştim eşimde bunları biliyor. Şimdi çok şükür imkanımız var yapmaya çalışıyor.

(5,747 puan) tarafından

Düşünüp yapması bile yetiyor 

0 oy
(198 puan) tarafından

EDT Dark Temptation parfümünü aldım bide barillanin kalpli makarnası var kokusuyla ben doyum makarnayla o doysun 😀😀😀😀😀😀

(5,747 puan) tarafından

Kız o nasıl bir şeymiş kalpli makarna

(419 puan) tarafından

Ay biri yapmıştı pişince hiç kalp görüntüsü olmamış görselde vardı 😂😂

0 oy
(1,295 puan) tarafından

eşim bişey almadı almaz da galiba ben de ona onun parasıyla iki tane pijama altı aldım lazımdı çünkü :) biz genel olarak kutlamıyoruz. böyle günleri düzenli kutlamak beni strese sokuyor sevmiyorum. arada sırada sürpriz yapıyoruz zaten ama böyle düzenli olunca zoraki gibi geliyor bana

(5,747 puan) tarafından

Sende haklısın cnm 

0 oy
(352 puan) tarafından

Ben simdi pasta yollattim ona bakalim♥️😁

(5,747 puan) tarafından

Vay cnm en güzeli bu

0 oy
(1,771 puan) tarafından

Bana almamıs ama kızıma küpe almış kıskanmadım dersem yalan söylerim🤣 ama not kagıdına da kıskanma ömrümü verdiğim senin hediyen benim yazmıs  martın son haftası izne geliyomus 5 ay oldu yurtdısındaydı  🤣🤣🤣🤣

(5,747 puan) tarafından
+1

Maşallah cnm 

(187 puan) tarafından

Ay maşallah kız beş ay çok uzun süre değilmi tek mi kalıyorsun çocuklarla 

(1,771 puan) tarafından

@Sananee aynen canım cok uzun ama yapcak bişey yok ekmek parası  keşke tek kalsam kaafam daha rahat olur kaynanam bende kalıyo bi yandan iyi oluyo bazende sinir küpü oluyorum 

0 oy
(462 puan) tarafından

İkimizde bı şey almadık anlaşmalı olarak 14 Şubat'ı kutlamiyoruz 🤗

(5,747 puan) tarafından

Kutlamak değilde hediyelesmek guzeldir

(462 puan) tarafından

Biz doğum günlerinde hediyelesiyoruz genelde

0 oy
(385 puan) tarafından

Hiç bişey alamadık.birbirimize almamız gerek yok ben böyle kutlamaları sevmem yeterki yanımda olsun yeter ❤️

(5,747 puan) tarafından
+1

Onada şükür cnm

0 oy
(216 puan) tarafından

Gül aldı bana sabah kahvaltısına ekmekle su yoktu oğlumda meyve suyu istemişti markete gönderdim o ara gül yaptırmış ❤️ ellerinde çiçekler kapıma geldi ❤️

(5,747 puan) tarafından

Maşallah  cnm 

(216 puan) tarafından

19 şubatta doğum günüm bakalım asıl hediyemi o zaman bekliyorum 😂

(5,747 puan) tarafından

Ee az kalmış cnm iki hediye alacağına o gün alır 

0 oy
tarafından

Ne aldı bilmiyorum ben birşey almadım

(5,747 puan) tarafından

Akşamı bekle belki almıştır 

0 oy
(813 puan) tarafından

Amaaan zaten 16 sına evlilik yildonumum sabretsin bi pasta bi pizza yapcam yesin otursun yerine daha ne  😀😃. 

Biz zaten sevgililer günü de kutlamayız zaten bence de gereksiz bana az önce geldi sana ne alıyım be istersin dedi beni sev saygı duy bunu hissettir yeterli dedim hediyeyi şimdi alırsın illaki eskir amaa sevilmek ve hissetmek ömürlük dedim yalan yok . 

5 yıl bitiyor çok şükür beraberiz sağlıklıyız daha ne isterim. Allah başımdan gönlümden eksik etmesin  ❤️

(5,747 puan) tarafından

Amin inşallah cnm 

0 oy
(467 puan) tarafından

Pasta aldım yazı yazacm ,o fişek olyr ya onu aldım çocuklarla birlikte eşim gelince yakicgz sürpriz bu😁bir değişiklik olsn dedim normal doğum günü ve yıl donumlerini öneserim ama aramız limonu gönül alicm

(5,747 puan) tarafından

Hadi bakalım inşallah alırsın 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 873 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
32 cevap 669 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (414 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 454 göst.
1 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 711 göst.
8 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

413,238 soru

12,441,806 cevap

46,009 kullanıcı

Kategoriler

...