Onunla konusurken onun yanindayken gercekten ondan zarar gelmeyecegini bilerek guvenli hissedip rahat olur musunuz?
Hiç arkadaşım yok kızlarım ve eşim yetiyor
2 kişiyle böyleydim yıllarımı verdim sonra ikisi de ilk iş sırtımdan bıçakladı bir daha da kimseye güvenmedim
Kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum anam babam da dahil 😄
Ahahah ben de anam babam kardesim hicbirine
Kendime bile yüzde yüz güvenmem günün birinde başkasına anlatilabilecek veya aleyhimde kullanilabilecek şeyleri hiç kimseye anlatmam
Zarardan kasıt ne mesela? aileme fiziki veya maddi zarar vermeyecek arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım ama diğer türlü zarar dersen mesela laf taşıma sır saklama gibi o konuda kimseye bişey anlatmadığım için kimse bana zarar veremez
Ben asla iflah olmam güvenirim anlatırım tak sırtımdan vurulurum . 2 gün sonra yine güvenirim yine anlatırım.
🤣🤣🤣🤣 lutfus yaaaa sjjs enerjim yok enerjiye yetişemiyorum
Doparla kendini kalk ayağa vaziyet al
Sen bensin bak buna birsey anlatma diyorum ertesi gün anlatiyorum
Buna derken
Yani sır tutmaz diye suphelendigim kişiyle ilgili buna anlatma derim anlatırım
Evlendikten sonra edındıklerıme hayır. Önce de pek guvenmezdm kolay kolay ama samimiyet kurmak ıccın guvenmek lasım bence. Ben hep tedırgınm onu yanlıs anlar mı bunu bırrıne söyler mi. İyi ınsan olduklarndan süphem yok ama gguvenmek gercekten zor benım için.
Su cumlen cok dogru "samimiyet kurmak icin guven lazim".
Bir tane dostum var öyle
Tek arkadaşım var hem abim gibi hem arkadaşım çocukluktan birbirimizi kollarız
Evet hemde çok güveniyorum iyiki varlar
@Last one❤️
@Olrmu oyle sey kpek❤️
Sende iyi ki varsın ♥️🥹
❤️❤️❤️❤️
Burdakileremi normal arkadaslarami
Buradakilere kimsenin tam anlamiyla guvenecegini sanmiyorum. Gercek normal arkadaslari soruyorum
3 günde ne kadar tanıdın ki burdakileri bu kadar emin konuşuyorsun. Ne düşmanlar olduğu gibi ne dostlarda var burda
Ben arkadaştan en büyük kazığı yediğim için suanlik 1 tane dostum tek var başkada yok
Burdada zaten güveninin aklına sasarim
Yani 3 günde ne tanıdın sksj bak lutfus kaç sene oldu anca anca güveniyoruz sjsj
Burasi bir sosyal medya sosyal medya buradan ibaret degil daha once baska platformlarda cok arkadas edinmsligim var buranin onlardan farki yok
Guvenmedigim insanlarla çok samimiyet kurmam görüşme mecburiyetim varsa da mesafeli dururum yakın arkadaşlarıma da guveniyorum
Evettt canım
Gözü kapalı guvenebilecegim tek bir arkadaşım var diğeri normal okul arkadaslarim
Hepsiyle değil tabi ki, ama evet. İki tanesi var, bana zarar verecek birşeyi asla yapmaz bilirim. Diğerleri de zarar vermez, ama çıkarları doğrultusunda silebilir de hani 😄
Evet. Üç tane gerçekten 'canım' diyebileceğim arkadaşım var. Araya meseleler de girse, arada anlaşmazlıklar da olsa, asla birbirimize karşı yanlışımız olmadı. Beraber büyüdük, sadece evlerimiz ayrıydı.
En yakın arkadaşım eşim
3 arkadaşım öyle. Geri kalan dinler seninle güzelce konuşur arkadan dedikodu yaptığını da bilirsin :)))
Kişiden kişiye değişir güvendiğim de var güvenmediğimde😄
Kolay kolay güvenmem kimseye pekte arkadaşım olmaz. Şuan bı arkadaşım var en güvendiğim
412,796 soru
12,428,069 cevap
45,564 kullanıcı