+2 oy
235 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Eviniz kendiniz gundem dedikodu.. en cok ne hakkinda konusursunuz?

20 Cevaplar

+3 oy
önce (48 puan) tarafından

Kocam ve ailesi 😂🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (2,875 puan) tarafından

Dedikodu gündem çocuk iş güç uçan kuş sürünen solucan ne olursa 

+2 oy
önce (919 puan) tarafından

Bebegim hakkinda 😁 ailem çevrem tüm gündemimiz kızım hep onu konusuruz baska sey konusurlarsa ben yine konuyu bi sekilde kızıma getiririm. Kizimda kizim 😍

önce (14,923 puan) tarafından
+3

Öyle olunca inan insan çok sıkılıyor yanlış anlama dediğimi ama ailen her şekilde çeker ama sürekli senin kızını konuşmak insanları sıkabilir 

Not/ daha önce yaşadığım için 

önce (919 puan) tarafından

Yaaa belkide evet olabilir ☺️

+1 oy
önce (413 puan) tarafından

Gündem dedikodu🤣🤭

0 oy
önce (9,211 puan) tarafından

Dedikodu nefret ederim bana anlatılmasına asla müsade etmem genel olarak ülkenin geleceği çocukların geleceği insanların geldiği noktalar psikolojik sorunlar eş sorunları ile ilgili konuşuruz

0 oy
önce (1,203 puan) tarafından

Arkadaşa göre değişiyor. Kimisiyle gündem, kimisiyke daha özel konular, kimisiyke ev çocuk vs. Ama en yakın ardaşlarımla a dan z ye akla gelen her şey olabilir. 

0 oy
önce (935 puan) tarafından

Gündem uyumayan bebeler

0 oy
önce (972 puan) tarafından

En yakın arkadaşım eltim genelde eş ailesini konuşuruz 

0 oy
önce (695 puan) tarafından

Neredeyse her gün arayan bir arkadaşım var genelde hep o anlatır ve hep eşinin ailesinden dert yanar da arada bunlarda pek birşey yok diye ima etmeye çalışsamda pek oralı olmuyor 😂 sürekli arıyorsa mesela anlıyorum yine birşey olmuş 😂 bende fırsat buldukça ondan gaza gelerek kocamın ailesini konusurum 😂

0 oy
önce (435 puan) tarafından

Arkadaşlarımda çocuklu olduğu için başka konu konuşamıyoruz hep çocuklar bazende akrabalardan ona pek vakit kalmıyor aslında

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Ortak arkadaşlarımız ve cocuklarimiz hakkında konuşuyoruz. 

0 oy
önce (448 puan) tarafından

Arkadaşa göre değişiyor. Hele birisi var konuşmamız - (daha doğrusu onun konuşup benim dinlemem) hep kaynanası ve eltisiyle başlayıp yine onlarla bitiyor 🫠

0 oy
önce (152 puan) tarafından

Koca tarafi 😁😁 24 saat kesintisiz konusabiliriz 

0 oy
önce (3,697 puan) tarafından

Gurbet zorluğu ve bir arkadaşımızın diğerini uzruyu zamanlar bana dert yanmalarini. Kendimi ağlama duvarı gibi hissediyorum 🥲

0 oy
önce (7,027 puan) tarafından

Ev eşim ailesi kendim çocuklar gündem herşey konuşuyoruz :D dedikodunun dibine vuruyoruz 

0 oy
önce (2,141 puan) tarafından

Arkadaşlarımın genelde üniversiteden. Yani mesleklerimiz aynı. Bir araya gelince bekarken çoğunlukla mesleki şeyleri konuşuyorduk. Evlendikten sonra çocuklar, eş aileleri vs de dahil oldu.

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Ne konuşuyoruz bilmiyorum 🤣kim kime dum duma öyle orta da geçiyor Bir şeyler

önce (5,780 puan) tarafından

Vahhhhh lımıne 

0 oy
önce (6,003 puan) tarafından

Genelde din hakkında sohbet ederiz yaa valla 😁🩷❄️💜

0 oy
önce (75 puan) tarafından

BazEn çocuklardan bazen alacağimiz eşya varsa ondan dünyada olup bitenlerden🤭 hani o an akla ne gelirse konuşuruz ornegin en son ki konuşmamız şafi mezhebi ve hanefi mezhebi misal onlarda absest nasil bozuluyor bizde nasil bozuluyor filan bir araya gelince çok güzel sohbet ederiz zaman nasil akıyor bilemiyoruz 

0 oy
önce (5,780 puan) tarafından

Her şeyi konuşuruz valla o an gündem neyse onun üzerine dururuz 😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 203 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,482 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 622 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 260 göst.