Hadı kızlar yazın bakalım neler var Menude fikir olsun herkese Bn niyetliyim bugun oruclu oldugum gun kafam duruyor aklıma bısey gelmiyor hıc 😊
Allah kabul etsin canım çorba barbunya pilav salata turşu vardı
Amin canım saol afıyet olsun sana da
Tavuk kızartacam yanına pilav eklesem mi emin değilim oğlum için kara şimşek yaptım
Guzel olur ekleyebilirsn
Allah kabul etsin canım
Canın ne isterse onu yap bende içli köfte mercimek çorbası salata ayran yaptım
Ohh mis ellerine saglık amın j cnm saol
Dünden kalma üzüm yaprağı sarmam var eşimde dedi kendime makarna yapcam
Afıyet olsun canım
Saol cnm sizede olsin
Dün sultan kebabı yapmıştım. Bugünde tavuklu İskender yapıcam
Ellerine saglık cnm
Aynı dertten muzdaribim hastane ders derken bu vakit oldu daha ortada bişey yok aklımada gelmiyor kocam işe gitti kaldık kızımla ☺️
Kocan yoksa kafan rahat
Kızımla ben varızz 😅 kocam olsa o yapardı nerde rahatlık
😂 😂 😂
Tavuk ve balık kizartmasi. Yaninada meze.
Neden hem tavuk hem balık şekercim 😂
Romantik sofra hazirliycam güya 🤣
Sadece bunlar olucak sofrada ne romantik ama .😁
Hahha canim benim afiyet olsun 🥰
Teşekkürler ❤️
Anlarım seni bnde zamanında tek elle yapıyordum herseyı sımdı de kol agrısı cekıyorum
Bense orucum bugün kısır ayran yicem ben canım cekıyor evdekilerede ayrlıcam bişeyler
Afıyet olsun canım Allah kabul etsin
Eşim bu gece nöbette birazdan gidecek kahvaltıyı da geç yaptık birşey yemicem dedi 🥳🥳 bende mantı yapcam kendime canım cekti oglumunda çorbası var köfte çıkardım bıde ona kafam rahat 😂Allah kabul etsin canım 😊❤️
Ayy bnm de canım mantı istiyor ne zmn dır
Canim ben hazır etsiz mantı kullanıyorum kendim üstüne kıyma koyuyorum ondan hemen iyi oluyor varsa sende yap hemen 😅
Lahana sarması ve labada sarması yapıcam bir aksilik olmazsa
Labada sarmanın tarifini isterim 😁
Lahana ve dolma içi gibi hazırlıyorum kıymalı farklı yapmıyorum canım :) :) sende seviyorsun labadayı belli
Ellerine sağlık canım
Tşk ederim canım
Tavuklu bezelye yemeği, kıymalı şehriye çorbası.
Pilav ekler miyim bilmiyorum eşim işe gitti😀 çocuklar var. Yoğurtla turşuyla yeriz
Yeter bnce afıyet olsun
Allah kabul etsin canım bende niyetliyim patates köftesi ve ayran aşı var yemekte
Patetes kofte si tarif yazar msn guzel mı amın cnm cumlemızınkını ınsallah
Ben beğeniyorum canim ikram ettiğim kişilerde beğeniyor. Patatesleri rendeliyorsun ince tarafoyla tabi. Suyunu sikiyorsun içine iki yumurta(az yapıyorsan bir yumurta) galete katiyorsun(ben kurutup cektirdigim ekmekten katıyorum) nane ve tuz ekleyip yoguruyorum köfte şekli verip kızartıyorum.
Tamam canım saol denerim ınsallah
413,249 soru
12,442,176 cevap
46,030 kullanıcı