+2 oy
283 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (86 puan) tarafından

image

image

1 numara çok hoşuma gitti annem için ama küçük biraz  günlük kullanımda zorlarnir  çok eşya taşıyan biri annem çantaları hep büyüktür o yüzden arada bayramda vs takar 

2 numara günlük kullanıma çok uygun büyük bir çanta  ,hergun kullanır ,ama aklım 1 numarada kaldı 

Sizce 

1 numarayimi alayım 

2 numarayimi alayım 

Hediye olacak hangisini? 

14 Cevaplar

+6 oy
(7,900 puan) tarafından

1 numara güzel 

-Reklam-
+2 oy
(6 puan) tarafından

Bence 2 numarayı al daha kullanışlı 

+2 oy
(3,941 puan) tarafından

İkiside güzel ama ben büyük çanta şimdiye kadar hiç takmadım tarzım değil o yüzden 1 numara

(86 puan) tarafından

Annem için hediye alıcam canım, ikisinide kullanirda küçüğü arada takar , bende küçük çanta kullanırım benimde tarzım degil de annem  genelde o büyük çanta kullanır ne varsa çantasına doldurur kendisi 57 yaşında ama benim gözümde 1 numarada kararsız kaldım 

(3,941 puan) tarafından

O zman ikinci daha uygun 

+1 oy
(128 puan) tarafından

2 numara olanı beğendim.

+1 oy
(802 puan) tarafından

1 daha hoş bence 2 basit 1 e oranla 

0 oy
(1,054 puan) tarafından

1 numara çok güzel ama annene alacağın için ve çok eşyası olduğunu söylediğin için 2 diyorum en azından işe yarasın 🙃🙂

0 oy
(122 puan) tarafından

1 numara daha güzel

0 oy
(2,084 puan) tarafından

Annenin Yaşına göre bence ikincisi 

0 oy
(1,042 puan) tarafından

Eşya taşımayı seven biri demişsin bence 2 numara daha uygun olur güle güle kullansın şimdiden 🤍

0 oy
(288 puan) tarafından

Ben 2 diyorm 

0 oy
(10,794 puan) tarafından

1 numara güzel fakat önemli olan işlevi annen çantasını çok dolduran biriyse 1 uygun olmayabilir

0 oy
(160 puan) tarafından

İlk gördüğümde 1numara dedim ama anneniz çok eşya taşıyorsa iki numara ama bir numara daha hoş ve ben olsam 1 alırdım misafirliğe özel bi yere gidince kullanılabilir 

0 oy
(2,438 puan) tarafından

1 tabikiiii 🤗

0 oy
(7,032 puan) tarafından

Ben ikisini de almam ama alacak olsamda birinciyi alırım 

İlgili sorular

413,165 soru

12,439,274 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...