1 numara çok hoşuma gitti annem için ama küçük biraz günlük kullanımda zorlarnir çok eşya taşıyan biri annem çantaları hep büyüktür o yüzden arada bayramda vs takar
2 numara günlük kullanıma çok uygun büyük bir çanta ,hergun kullanır ,ama aklım 1 numarada kaldı
Sizce
1 numarayimi alayım
2 numarayimi alayım
Hediye olacak hangisini?
1 numara güzel
Bence 2 numarayı al daha kullanışlı
İkiside güzel ama ben büyük çanta şimdiye kadar hiç takmadım tarzım değil o yüzden 1 numara
Annem için hediye alıcam canım, ikisinide kullanirda küçüğü arada takar , bende küçük çanta kullanırım benimde tarzım degil de annem genelde o büyük çanta kullanır ne varsa çantasına doldurur kendisi 57 yaşında ama benim gözümde 1 numarada kararsız kaldım
O zman ikinci daha uygun
2 numara olanı beğendim.
1 daha hoş bence 2 basit 1 e oranla
1 numara çok güzel ama annene alacağın için ve çok eşyası olduğunu söylediğin için 2 diyorum en azından işe yarasın 🙃🙂
1 numara daha güzel
Annenin Yaşına göre bence ikincisi
Eşya taşımayı seven biri demişsin bence 2 numara daha uygun olur güle güle kullansın şimdiden 🤍
Ben 2 diyorm
1 numara güzel fakat önemli olan işlevi annen çantasını çok dolduran biriyse 1 uygun olmayabilir
İlk gördüğümde 1numara dedim ama anneniz çok eşya taşıyorsa iki numara ama bir numara daha hoş ve ben olsam 1 alırdım misafirliğe özel bi yere gidince kullanılabilir
1 tabikiiii 🤗
Ben ikisini de almam ama alacak olsamda birinciyi alırım
1,488,209 soru
24,326,939 cevap
345,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın