+1 oy
134 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlarr merhaba, kahve makinesi alacagim ama hangi markayı alsam karar veremiyorum bir türlü. Bana önerebileceğiniz bir marka var mıdır? Şöyle bol köpüklü yapan ve diğerlerine nazaran uzun ömürlü diyebileceğiniz marka önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca sütlü kahve de yapabilmesini istiyorum. Bir de ayriyetten Karacaya iyi değil diyorlar ne düşünüyorsunuz? English home kullanan var mı?

7 Cevaplar

+2 oy
(15 puan) tarafından

Karaca'nın elektronik ürünlerinden memnun kalamadim ben. Mutfak robotu tost makinesi vs var. Mutfak robotu bilmem kaçıncı kez bozuldu. Tost makinesi performans olarak eh işte. Bende Arçelik var kahve makinesi çok memnunum. 

(87 puan) tarafından

Evet çevremden biri daha öyle dedi. Karacaya karşı gözümde bir mesafe oluştu şuan. 

-Reklam-
+2 oy
(5,287 puan) tarafından

Tabiki arzum okka canım karaca nalet gelsin 

(87 puan) tarafından

O derece yani, karacayı listemden sildim şuan da genelde kimse memnun değil. 

(87 puan) tarafından

Arzum sütlü yapıyor mu ?

(5,287 puan) tarafından

Baya baya çevremden araştırdım arzum okka dedi herkes iyiki de almışım ben aldım bir kaç gün sonra sütlü kahve yapan makinası çıktı kocamı kandırmaya çalışıyorum set olarak almıştım ben kahve makinası tost makinesi çaycı blender seti

(5,287 puan) tarafından

Evet yeni çıktı canm 

(87 puan) tarafından

Hemen bakıyorum arzumun sütlü kahve makinesine 

+1 oy
(4,008 puan) tarafından

Bu modeli sütlü yapanimage

(87 puan) tarafından

Teşekkür ederim şimdilik en çok kafama yatan bu oldu.

0 oy
(4,008 puan) tarafından

Arçelik markasını tavsiye ederim ben sütlü kahve yapan modeli de var

(87 puan) tarafından

Arçelik sütlü kahve yapıyor mu ya bende o kadar baktım sadece türk kahvesi yapıyor zannediyordum. Kesinlikle sütlü kahve yapandan almak istiyordum zaten. Sizinkinin tam olarak adı ne acaba kodu falan oluyor ya

(4,008 puan) tarafından

Benim normal model var sütlü modeli bir tanıdık da gördüm güzeldi sana görseli atayım

0 oy
(238 puan) tarafından

image

Yeni aldm memnunum

(87 puan) tarafından

Bu sütlü kahve yapmıyor sanırım 

(238 puan) tarafından

Yapmıyor 

0 oy
(2,049 puan) tarafından

Vestel var bende memnunum canım ☕️

(2,049 puan) tarafından

Ama sütlü değil sade

(87 puan) tarafından
+1

Sütlü çok içiyoruz biz seviyoruz o yüzden aradığım makine sütlü de yapsın istiyorum.

0 oy
(809 puan) tarafından

Benimki English home sütlü yapıyo memnunum benden sonra kaynanam da aldı 

(87 puan) tarafından

Ne kadardır kullanıyorsunuz bir de köpüğü nasıl oluyor 

(809 puan) tarafından

Geçen sene anneler gününde aldım. Ben Türk kahvesini sütlü seviyorum o yüzden aldım güzel köpürüyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
1 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysun27 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde batkaaldu (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
9 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu

413,759 soru

12,454,807 cevap

46,438 kullanıcı

Kategoriler

...