Bebek bakımda bir post gördüm 16 günlük bebeğinin aglamasina tahammülü yokmuş ????
O arkadasa içimden gelenlerin bir kısmını yazdım.
Ama mesele o değil.
Mesele şu ki agresif, sinirli, tahammül eşiği düşük olan annelerin büyüttügu bebekler...
Düşünüyorum da
Bebek uyumadi diye acaba bebeklerine bağırıp sarsip hatta dovenler falan var dir demi ???
Ben yıllarca araya araya buldum şimdi uyurken bile başında bekliyorum acaba uyanır ağlar da duymazsam diye.
Oraya da yazdım buraya da yazayım kimsenin anneligini sorgulamak benim haddim değil ama herkez haddini bilsin de bi anneligini sorgulasin. Nedir ya 16 günlük bebeğe tahammülü olmamak ???
Şuan yanımda yatıyor 17 günlük miniğim evet çok zor Bi süreç uykusuzluk özelikle yavrum için gözümü kırmamaya ragziym ayağına taş değmesin yavrularımızın Rabbim korusun kötü yürekli insanlardan
Benimde aklıma o gelio ağlamaaına tahammülü yoksa uyundie sarsıyormudur diye allahom korusun yarabbim
Tabiki kimsenin anneliğini sorgulamak bize düşmez ama bende tam 14 sene sonra buldum aramak nedir çaresizlik nedir cok iyi bilirim evet benim kızımda yeri geldiğinde huysuz adı üstünde bebek ne anlasın sustan durdan bende bazen sinirlenir gibi olucamı anlayınca kızıma sıkı sıkı sarılıp asla bağıramazsın kızına sakın aklından bile geçirme kaç sene sonra buldun aklını basına al die söylenirim ve rabbime şükür hiç bağırmışlığım veya yeter tahammül edemiyorum dediğim olmadı önceden aşırı sinirli bir insandım hemen herseye parlardım kızım bana sabrı öğretti şükür
Anne olmak ile anne olmak arasında cok fark var yoksa zaten her çocuk doğuran mantıken anne ama o annelik ruhunu herkes taşımaz malesef
1,493,010 soru
24,394,806 cevap
349,637 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın