0 oy
138 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar 14 şubatı evliyken pek önemsemezdim ama bugün önemseyesim tuttu niye böyle oldu hahahahh adamın parası hepsi bende nasıl birşey alsın bana :) kendi ihtiyacı olursa kredi kartı var onu kullanıyor da çokta aşırıya kaçmıyor kredi kartı olduğu için bilmiyorum artık :))) bu arada ben zorla almıyorum kendisi veriyor nakit para versemde almıyor. Neyse işte özendim niyeyse ya :)) Şu an işte bakalım dönüşte birsey almış mı moral bozmam iki durumda da ama aldıysa hoşuma gider :))) Bazen kendi kartından sürprizler yapıyor romantik düşünceli aslında ama bazende para sende diyip yırtıyor :)))) Ben yakın zamanda birsuru hediye aldığım için hediye almadım bu ay hep ona aldım para bende ama her ihtiyacını alırım kendimden daha çok

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,389 puan) tarafından

Kiz biraz para vereydin git bana hediye al gel fuye alirdi adam😁

önce (39 puan) tarafından

Valla onu dedim 2 gün önce  verdigin maaştan biraz para vereyim de hediye alırsın 14 şubat için falan diye ikimizde kahkahalarla güldük :)))

-Reklam-
0 oy
önce (7,350 puan) tarafından

Selenadaki aslının kızlara anneler gününde para vermesi geldi aklıma 😅 sabah verseydin adama al kocam lazım olur belki diye 🤦😅

Kız düşündüm de utandım niyeyse :))) sadece 2 gün önce verdigin maasın birazını vereyim de belki 14 şubatta hediye için lazım olur dedim güldük öylece konu geçti

0 oy
önce (335 puan) tarafından

Eşim kutladı ama herkes karısını paylaşmış dedi dizilmisler önüme dedi Instagram'da story anlamlı sözler falan o bana abur cubur almış 

Olsun kız abur cubur almayan da var :) benimki daha işte bakalım almazsa da canı sagolsun para sende diyip yırtıyor Kerata :)))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 361 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 449 göst.
15 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,463 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 687 göst.
4 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 196 göst.