+2 oy
463 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,467 puan) tarafından

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Neler yaptiniz ve ya yapiyorsunuz?

Eslerinizle hediyelestinizmi?

Ben esime parfum aldm oda para verdi git kendi begendigini al diye 

once almadim kirildim sehpaya birakip ise gitdi simdi alip almamayi dusunuyorum shsnh

Acaba gururmu yapsam😂

Yoksa alsammi.bilemedim

20 Cevaplar

+3 oy
önce (3,672 puan) tarafından

image

Az önce getirdi de her yere atıyorum hahahaha ben almadım bacım 

önce (1,467 puan) tarafından

Ay cok guzelmis😍Allah mutlulugunuzu daim etsin

önce (3,672 puan) tarafından

Amin bacım inşallah 🫠❤️

-Reklam-
+2 oy
önce (4,946 puan) tarafından

Sevgililer günü kutlamiyoruz ben sevmiyorum ama eşim bana doğum gününde ne istiyorsan sen beğen al dediğinde ben kiriliyorum ben zaten istediğim şeyleri kendim alıyorum be adam sen bana o gün için kendi icinden gelen birşeyi al beğenip beğenmemek değil ki mevzu gönülden kopup verilmesi önemli olan diye düşünüyorum 

+1 oy
önce (2,396 puan) tarafından

Tabikisi al gururu bugünlük at bir köşeye 🤣

Oyle yapmam gerek galiba😂🤭

önce (2,396 puan) tarafından

Kesinlikle arkadaşım 😄🌻

+1 oy
önce (10,579 puan) tarafından

Bugün sabah uyandık, kocam bize miss gibi menemen yapmış kahvaltı hazırlamış sağolsun ben yatak keyfi yapıyordum 😂 oturup hep birlikte kahvaltı ettik oğlumun kahvaltsnı da yaptırdı :) 

sonra cumaya gitti, gelince oğlumun çorbasını içirdi ilgilendi. Bende rahat ve güzel bi 14 şubat geçirdim hahahh başka hediyeler bu kadar mutlu edemezdi heralde 😂🥰❤️

önce (1,154 puan) tarafından

bizde evlilik yıldönümü ve doğum günün de alır 

Bizimki yil donumlerini unutuyor ne yazikki.bende hatirlatmaktan yoruldum.dogum gunumde 14subat ve 8mart aliyor.bilmiyorum sizdede oluyormu 8mart kadinlar gunu geciriliyor bizde.

önce (1,041 puan) tarafından

Ay yemin ederim en güzel hediye 😂 maşallah maşallah 🧿

önce (10,579 puan) tarafından

@Lisa1234 evet canım 8 mart Kadınlar günü bizde de var 🥰

@Kimolsam sağol canım valla aynen öyle ya dün bi rahatlık hissettim çok şükur 😂 zaten işten fırsat buldukça yapar sağolsun ama dün ki daha özeldi 😂😂🥰

+1 oy
önce (933 puan) tarafından

Gurur yapılacak zaman var yapılmayacak zaman var

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

Kiz niye iste harclik vermis al koy cebine 

+1 oy
önce (1,307 puan) tarafından

Biz karşılıklı parfüm aldık ben onun parfümünü kırmıştım onun yerine benimki de bitmişti zaten 😂😂

+1 oy
önce (18,844 puan) tarafından

Evlilikte böyle şeyleri hiç sorun etmem sürpriz varsa teşekkür ederim ama yoksa da niye yok demem 

Ben cok dusunceliyim bu konularda kendimde dikkat etdigim icin ilgi istemek hakkim🤭😅.paranin hic bir onemi yok kucukte olsa mesela sevdigim bir cikolata bile ola bilir  mesele onu benim sevdigimi dusundugu icin almasi

önce (18,844 puan) tarafından

Tabiki sevilmek düşünülmek herkesin istediği ve çoğumuzun hak ettiğimizi düşündüğümüz şey ama ben bunu 14 şubata endekslemeyi doğru bulmuyorum 

+1 oy
önce (2,744 puan) tarafından

Valla bu gibj gunlerden pek hazetmiyorm acikcasi bana sacma geliyor esim kutlamaz ama kizmamda ne ben ne o kutlariz.he arada yapiyordu kucuk suprizler ama bu sene basinizj dertten kaldiramiyoruz birc ustune borc ev sitresi derken bugun 14 subatmjymiskj diyip gulup geciyoruz

+1 oy
önce (269 puan) tarafından

İsimli evlilik tarihimiz yazılı kalpli ışıklı lamba yaptırmış bende ona saç telimden tesbih oğlumun saç telinden bileklik yaptirdim 

Cok anlamli☺️

önce (269 puan) tarafından

Evet bende coook beğendim özel yaptirmadi daha çok hoşuma gitti

+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından

1.000 Tl verdi. Bende gidip saçımı kestirip boyattim. Ben ona bir şey almadım ama. 🙈

önce (58 puan) tarafından

Aman Allahını bin TL benım ki 200 😒

önce (1,333 puan) tarafından

Eşin acimamiş bence de gurur yap hatta trip at  :)

Benimki 2500Turk lirasiyla yapiyor shshsb.ama bide ustune trip yedi benden

önce (58 puan) tarafından

Diyor ki buna şükret devamı gelsin dedim 200 TL'ye mi şükredeceğim

+1 oy
önce (5,635 puan) tarafından

Ben eşime saat aldım oda çiçek altın kolye almıştı 

Ben dogum gununde kulaklikli saat almistim.altin en guzeli ya 

önce (5,635 puan) tarafından

Bencede cnn

+1 oy
önce (236 puan) tarafından

Banada kocam almış ben almadım birşey mahçup oldum :) 

Sende hediyem hazir degil daha yarina hazr olcak filan deseydin ahsjs🤣

önce (236 puan) tarafından

Valla yarınada hazır olamazdı 😂 kaç gündür hastaneye gidiyorm koştur koştur kızımın okuluna yetişmeye çalışıyorm işim bitince kızımda bugün biraz rahatszlandı yarında çıkamazdm dişarıya mecbur bişe alamadım zamanım olmadı dedim 😂

+1 oy
önce (959 puan) tarafından

Sıradan bir gündü eşim de gergindi oğlum huysuzdu hala daha yatmamış istekleri mizmizligi huy olmuş yemeğim yandı kötü bir haber aldık ne yazikki eşim de dünden para attı istedifin bişey al diye 500 TL ne diyeyim bugüne de şükür 

0 oy
önce (5,717 puan) tarafından

Sevgililer günü kutlamıyoruz canım. Eşimde şehir dışında iş gereği. Ben cüzdan aldım ona kandil hediyesi olarak 🤗.

Bu gün oruçluydum iftarımı açtım. Namazlarımı kıldım tesbihlerimi çektim bol bol dua ettim istiğfar ettim (ne yaptınız diye sorduğun için söylüyorum) dolu dolu iki gün geçirdim dünden beri 

Allah kabul etsin canim🤲🏼🫶🏼

önce (5,717 puan) tarafından

Allah razı olsun 🤗❤️

0 oy
önce (1,197 puan) tarafından

Ben bir şey almadım o çiçek almış sağolsun:) kızım benim diye kaptı çiçeği :) 

image

0 oy
önce (353 puan) tarafından

Canım kocam sağolsun param yok idareli kullanalım dedi 10 gün önce alınacaklar var maaşı bekliyorum bugün kendine marka bir eşofman üstü almış maç için baya da pahalı sağolsun bi de dalga geçer gibi kargo poşetini bana uzattı sevgililer günün kutlu olsun dedi çok mahcup oldum ben bir şey almadım diye açınca çok bozuldum şaka şaka kendime aldım dedi 

önce (822 puan) tarafından

Harbi kırıcı olmuş ama yaptığı ayıp.

önce (353 puan) tarafından

Alıştık öküzlüklerine bacım 

0 oy
önce (778 puan) tarafından

Al kız kendine sevdiğin birşeyi al mutlu et kendini biz kadınlar buna degerz

0 oy
önce (1,158 puan) tarafından

Ben birşey alamadim🙈🙈ayın son günü hesap tam tamir kuru bakir😂😂ama eşim okula çiçek yollamış çok mutlu oldum .garibim onda da yok para..yarın yemeğe gidelim çocuklarla dedi olur dedim...kalktık düğüne gittik..son parayida takı yaptik

0 oy
önce (80 puan) tarafından

Daha 12gun oldu dogum yapali esim 2baglama bez aldi.Dogum gunumde hediye alir amma sevgililer gununde,yildonumunde almaz

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 342 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Nefes1 (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 687 göst.
4 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 196 göst.
2 Şubat 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,165 puan) tarafından soruldu